63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Haulin #6140 ja, és bocs a két hozzászólásért, hol találtad a képeket?:D -
Haulin #6139 Eddig is volt az omsiba kamion?:D Am durvának néz ki... :D -
#6138 Bad Kinzau 2.0
Nagyon pofásnak igérkezik!!!
-
#6137 és a Vbusos modelleket blenderrel vagy 3dsel, esetleg zmoddal(és ha igen akkor melyikkel) nyissam meg?
szerk.:
Citybusból OMSIba konvertálni milyen úton megy? -
#6136 Keress Vbushoz modelleket, azok jók az Omsiba is, csak konvertálni kell. -
#6135 Isten ments. Egy Man-t csinálnék, csak nemtudom hogy hol találok értelmes modelleket. :D -
#6134 Ha új modellt nem akarsz csinálni, annyira nem vészes szerintem.
Holnaptól folytatom az Ikarust, hazaértem a nyaralásból. :) -
#6133 Asszem megnézem magamnak ezt a 3ds maxot. Mennyire nehéz egy teljesen kezdőnek? -
#6132 Szia!
Van külön 3ds max topik.
A Youtube és a Google is a barátod.
Hogy egész konkrét legyek Youtube-on a keresőbe beírod, hogy 3ds max pivot point, illetve, hogy 3ds max smoothing, és kiad egy rakás tutorial videót. Na, azokat kell megnézegetni.
Jó szerkesztgetést! -
labbi #6131 Köszi, már megoldódott.
Még egy kérdés.
3ds Maxban, hogyan tudom beállítani a pivot pontot, illetve, hogyan kell smootingolni?
-
Zoliikp #6130 Azt, hogy mit nem talál, nem tudom.
Viszont az mindig elfelejtődik, hogy a tömörített állomány teljes tartalmát, egy általad létrehozott SDK könyvtárba kell kitömöríteni, ami az Omsi mappába tettél.
Ha így sem indul, az összes dll fájlt másold be az SDK-ba. -
labbi #6129 Van egy kis problémám.
Megnyitom az OMSIObjEditP-t, és rákattintok az Object menü Load almenüjére, kidob egy hibaüzenetet, idézem "Datei nicht gefunden". Milyen fájl-t nem talál?
Mi lehet a probléma?
köszi -
#6128 Dgufoplast buszt szeretnék látni. Ha lehet csak egy ici pici kis vidit az is elég lenne már elvonási tüneteim vannak. :( -
truckerfan95 #6127 de 1 kicsit kicsi majdnem minden nap járok ilyennel és eléggé ráz a kátyús utakon ...
kem 001... hát igen eléggé nehéz úgy hallottam
-
#6126 Sajnos, emiatt az úthibákon nem siklik át, mint a nagyobb kerekű társai. -
mk452001 #6125 Azt tudom, csak sztem olyan furcsa -
#6124 Igaziban is ilyen kicsi a kereke. -
mk452001 #6123 Nem kötözködésként (szép busz), de ennek a típusnak nincs egy kicsit kicsi kereke (a váz méretéhez képest)? -
#6122 Szépen haladsz Viszont a játékba konvertálásnál majd vigyázz, mert nem egyszerű -
truckerfan95 #6121 -
#6118 ahh zsírkréta :P pedig nem sok lehet ebből a buszból -
#6117 Igen, műszerfalról is -
#6116 belülről is vannak képek? -
#6115 Gyári fotókat sikerült szereznem még régen pont Zala volános verzióról, szóval az alapján nem lesz annyira nehéz -
#6114 kemény munka lesz főleg hogy a buszról nincs sok információ kép hogy lehetne neki szép skint csinálni de én szurkolok neked. Hajrá! ;) -
#6113 Az még a jövő kérdése. Kezdetben úgy gondoltam, hogy csak próbaként készítem el, de mivel idáig eljutottam, most már ha törik, ha szakad megpróbálom befejezni. -
truckerfan95 #6112 Gratula jól haladsz :) szép lesz :)
sok sikert hozzá
Ha kész lesz kiadod ?????
-
#6111 HRE rendszámúból 4 db van Zalában. 727-728-729-730 -
kuhnzsolt #6110 De baszki a legszarabb állapotú buszt kapjuk?
"HRE-727 Még az elején a Novaiak használták, aztán került Pákára, majd Lentiben hajtják a 7 minden napján... (amúgy ez van a legjobban leharcolva)" idéztem innen -
#6109 A logo legyen a legkisebb gondom most :D -
#6108 nem balesetes volt hanem elromlott vagy fél évig nem is járt húú várjál nem egy ilyen volvo van ..van még1 az hre 730 akkor az döglött meg. nagykanizsai vagy? -
#6107 De te nem ezt a buszt csinálod! 727-ben nem Scania motor van. -
#6106 Parancsolj, itt rajta van a Scania Logo. Csak a HRE anno balesetes volt ha jól emlékszem -
#6105 HRE-727: Ikarus EAG E95.41 Volvo alvázon.
A modellre a Scania logó nem kell, mivel nincs köze hozzá.
-
Routeres #6104 Nem konkrétan magyar táblák. De sok belőlük ugyan olyan, mint kis hazánkban. :) -
#6103 Nem talált. Ez egy Volvo alvázas Ikarus E95 -
kuhnzsolt #6102 Még egyszer
-
kuhnzsolt #6101 Ez egy IKARUS EAG E94F Scania http://www.volanbusz.hu/design/images/bus/ikarus_e94f.jpg -
mk452001 #6100 Szép a busz.
Ez Ikarus vagy Scania?
Mert a Scania logót látom, de mintha Ikarusokon is láttam volna ilyen orrot.
Aztán lehet, hogy én tudom rosszul -
#6099 Ugye tudod hogy itt elérhetőek a magyarországi KRESZ-táblák? :)
Ja én nem kell beállítanom az IBIS-t! Ahogy lerakom a buszt a Diósgyőr vá.-ra rögtön indulnak a buszom felé! :D