qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Ühüm , jó hát így már érthető. Nyilván nyalni nem fogok csak azért hogy legyen busz. Nem akartam hogy bárki véletlen is azt gondolja hogy én egyik vagy másik oldalra állok. Még véletlenül sem. Csak azt szerettem volna felvázolni hogy lehet rossz napja volt. Na most így már lehet baszhatjuk is mi? :))) Én azért rinyáltam annak idején mert dühített is kicsit hogy fogok látni én olyan buszt vagy csak itt mindenki dicsérgeti a semmit? Na mindegy. Fő hogy osztom azt a nézetet hogy normálisan is lehet válaszolni ha nehéz napod van. De azt a nézetet is osztom hogy előzékenyen gondoljunk arra hogy lehet rossz napja volt. Meg azt is osztom hogy ha le vagyon írva hogy mikor lesz busz s akkor 100 képet is készíthetsz róla ,(csak mert rinyáltam) leírták akkor miért fontos ez a kép? Nem foglalok helyet egyik oldalon se. Én úgy látom hogy a rinyám utáni válaszok után, fölösleges volt képeket kérni, hisz azt a pár napot bárki kivárhatta volna. Viszont egyetértek abban hogy ha ilyen választ kapsz miközben normálisan közeledtél akkor az nem fer. Azzal is egyetértek.