63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ccv520
    Ik. 405-t.
  • bkvbusz
    mit töltesz fel?
  • ccv520
    Mekkora a mérete, milyen "gyorsan" töltöd fel? :)
  • kuhnzsolt
    ha át számolod akkor igen! Amúgy jelenleg 77520 perc xd xd
  • Ikarusfan
    Ez tényleg 54 nap? :D
  • gumikacsa
    Értem. Nem kötözködni akarok, de arra nem túl etikus saját néven vízjelet tenni.
  • fuszhi
    Várunk, várunk .... :)))))))))) Simán "bármeddig várunk".
  • kuhnzsolt
    XDXD a hátralevő feltöltési idő 78200 perc
  • bkvbusz
    Aki tud egy használható képernyővideó recorder programot ami üzemképes, kérem ossza meg velem a program nevét.
  • Ikarusfan
    Én szívesen várok rá! :)
    (Hiába van már egy 260 mód hangilag, az ugyanúgy a 3 fokozatos voith váltót használja...)
  • Routeres
    Köszönöm a bókot! :D
  • fuszhi
  • bkvbusz
    Ezáltal az adott hangfelvételeimből minden buszt ki tudok szedni.
  • bkvbusz
    Kezdek belejönni a váltókészítésbe. Rájöttem nagy vonalakban a titok nyitjára, így ha minden igaz akkor hamarosan nekikezdek a BPI-383 hangjának, lévén hogy az állandó kocsimról több mint 1GB hangom van; valamint hamarosan kész lesz a BPI-762 (Ikarus 280) és a BPO-216 (Ikarus 412-es hangja), valamint jön a valós Ikarus 260.46 Voith váltó, D10 UTS 155 hanggal együtt.
  • fuszhi
    Hallod !!! Ez nagyon odabaszós videó. Csillagos 5 -ös a busz!
  • crodgok3
    Ahhoz, hogy használni:
    1. Kapcsolja be a belső fűtés, de nem kapcsolja be a ventilátor még. A hőmérséklet lemegy.
    2. Kapcsolja be a kiegészítő fűtési rendszer. (Balra a ventilátor fordulatszám-szabályozás, ez nem kötelező, a ventilátor fog több hőt, amikor a motor felmelegszik.)

Ha a hőmérséklet a kívánt helyre ...

3. Változás a ventilátort, hogy "friss levegőt melegítik mód". Váltás a maximális hőmérséklet.
    4. Enyhén növeli a ventilátor sebességét, amíg meg nem látjuk, hogy a hőmérséklet megáll csökken. Ne fordítsa el a legnagyobb sebességet közvetlenül.
    5. Győződjön meg a finomhangolást a ventilátor sebességét, amíg nem kap állandó hőmérsékletet.

A ventilátor fog több hőt, amikor a motor felmelegszik.

Mivel a "belső melegítő" már nem a fűtőberendezés, az egyetlen működő fűtés a ventilátor fűtés télen

googlés fordítás, de a lényeg kivehető:D
  • fuszhi
    Nem tudom ki csinálta de mesés ez a pálya építő leírás is. Köszi annak akinek ekkora szíve van hogy megcsinálta ilyen frankóra köszi srácok.
  • fuszhi
    ez mesés :)
  • atty707
    csak annyit tesz, hogy fűtés helyett folyamatosan hűt, Neked kell kapcsolgatni. egyébként az omsi.hu-ra már a hétvégén feltöltöttem ezt a modot. :)
  • fuszhi
    Te várjál a légkondi annyit tesz bekapcsolod és magától szabályozza nekik a hőt a megfelelőre télen nyáron és akkor nem rinyálnak? Mert akkor az nagy találmány pláne az sd 202 ekre.
  • Erlau Trans #6944
    Be van állítva a vezérlőpultban a Rendszeren belül hiba helyreállításnál, hogy indítsa újra a Windows a gépet, ha hibát észlel... kék halál helyett küld egy reset parancsot. Ezt kell első körbe kikapcsolni... ha ezután nem működik és kék halál, akkor pl. lehet gyanakodni a grafikai illesztőprogram hibájára, illene frissíteni...
  • crodgok3
    Van légkondi az SD202-esekhez.

kuhnzsolt:
    Türelmesen várjuk a buszt :)
  • wollnerd #6942
    OMG!
  • szabii98
    Na úgytűnik műxik :P
  • BkvFan
    Nem mindenkinek.
  • wollnerd #6939
    De az OMSI Addon Maganer legjobb barát!!! :D
    Vele rögtön megtaláltam hogy mi hiányzott!
  • BkvFan
    Autobahnschilder -

• szabii98
    na megvan minden
  • szabii98
    a legjobb, hogy autobahnschilder-t meg sem találja már. Mi lesz a többivel ha már itt el akadok :DD
  • BkvFan
    google a barátod!!! :D
  • ozimak
    Nna ezeket kerestem én is... din fonts és társai... őket kell feltenni és menni fog!
  • szabii98
    azt sem tudom mik ezek :DDD
  • BkvFan
    Gyerekek már 1x leírtam:

FIGYELEM, BAD KINZAU 2, REJTÉLY MEGOLDVA!

Szedd le ezeket, és telepítsd megfelelően őket:

-gcW Strassenobjekte 1.2.1
    -Autobahnschilder 1.1.0
    -Nemolus Deutsche Verkehrszeichen 1.5.0
    -DIN Fonts 1.0.0

ajánlót még:
    Bugs & Hotfixes

Hotfix1

http://www.mediafire.com/?045hu09e74srwfy

hotfix 2

http://www.mediafire.com/?i48155d2yo50s74

hotfix 3

http://www.mediafire.com/?t4v6h2m2a6w6t4f

sorba rakd fel. Jó játékot mindenkinek
  • szabii98
    majd valami nagy bad kinzaus megmondja mert én nemigen vágom hogy mivan
  • szabii98
    most addonnal raktam fel, hotfixekkel, meg volt valami important files azt is leszedtem, így azt írja hogy okéés.
    Azokat a másik fájlokat betudod linkelni?
  • ozimak
    Ja és itt vannak hozzá a hotfixek pontosan 4db,hátha ez segit,valamint kell hozzá(BK2.0) még 2 vagy 3 cucc hogy normálisan menjen. Addon managgerel raktad föl? Mert akkor ott amikor kiirja hogy update available akkor azt le kell tölteni(rákattintasz bedobja az oldalt letöltöd és felrakja az Addon manager magától)
  • ozimak
    Sajna már én sem mert a 2.0 manual-ja már új,és amiről én beszélek az még az 1.0-nak a manual-jában volt... de szerintem biztos hogy azért szarakszik... esetleg most megkérünk valakit akinek még az 1.0 van az dobja föl a Bad kinzau manual.pdf fájlt! Ha jól emlékszem akkor pl. a közlekedő autók max száma 2 vagy 300 volt. De mindenképpen kezd el lejjebb vinni és el fog indulni!
    matesz19: Attól még lehet túlmelegedés mert csak 3d-s alkalmazások hajtják meg igazán a karit! De ha pl. az emergency fut gond nélkül akkor próbáld meg lejjebb venni a grafikát az omsiban! Jobb tippem most hirtelen nincs... de ha belegondolsz akkor csakis a gépedben történhetett valami változás ha az omsi eddig futott most pedig a szüz install sem megy...
  • szabii98
    Addon Manager azt írja hogy Update Avaitable, de nemtalálok sehol bad kinzau2höz updatet. wtf?
  • matesz19
    Nincs kék halál, mert csak újra indul a gépem mintha meg nyomná valaki a resetet a gépen, a DirectX 9.c. van fent, a Videokártya legfrissebb verziója van fent (Nvidia 6200 SE TurboCache ) Op: XP sp3, nem hiszem hogy melegszik, mert akkor máskor is újra kellene indulnia a gépnek, nem? Próba játék: NFS MW, Emergency 4.
  • kuhnzsolt
    Elkezdtem vezérlővel feltenni az ikaruszt! Mivel a szomszéd kódolta a netet, (legalább a félutcával kiba..zot) a saját internetemmel teszem fel aminek jelenleg 5 kb/s a feltöltési sebessége! Nem lesz egy könnyű feladat, mert most azt írja 8420 perc(5,8 nap) van hátra! De akárhogy is felteszem! Közben lehet, hogy jobb lesz a net, mert a letöltési sebesség meg már 3,5 mb/s.