Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Az a szitú hogy a buszok ablakát én is próbáltam már át festeni úgyan azzal a programmal és mindent úgy úgy csináltam ahogy a videókban is meglehet a tubon találni, de nekem az ablakok maradtak ugyancsak átlátszóak hiába fóliázgattam őket a paintel. Szerintem itt is lesz valami másfajta dolog amit engedélyeztetni kell script ügyileg aztán lehet nincs igazam csak rosszul csináltam valamit. A buszt szépen át tudom pingálni repaint tools-al bármilyen képet rátudok rakni, és szép fényes busz felülette kapok alatta lévő festéssel vagy képpel. De az ablakot mindig ki hagyja pedig azon részt fóliával csináltam ahogy a srácok is mutatják a videókban. Én ennyit tudok. De ha valaki megtudja hogy kell készíteni annak én is örülnék igazán feldobja a buszt. Mutatok egy ilyen videót amit én is végig megcsináltam. De nekem nem az ablaknál nem volt ugyan az az eredmény.