63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
alexander1993 #7004 meg az S91-et? -
alexander1993 #7003 Ez az Imi miért nem akarja kiadni az Ik. 405-öst? -
#7002 Végül is a Karosától mit vársz? :) Az csak egy Béta busz. :) De az FBW az már teljes busz, bár a valóságban is elég csúnya egy busz :D Kép: FBW 549 -
Geri556 #7001 A "dörmögés" hang sztem egész jól sikerült, fel lehet ismerni, viszont a retarder... Nyugi, finomítok -
#7000 Ha nem olyan összegányolt munka, mint pl. az FBW, vagy a Karosa és csak egy kicsit is fel lehet ismerni a buszt, akkor szerintem már jó. :) -
#6999 Igazad van, kérjen csak képet az Imitől ha ennyire kell neki kép. XD -
Geri556 #6998 Oks ;)
Lehet hogy nem lesz olyan tökéletes, sőt biztos mint a MAN-ok, de próbálkozok. -
Routeres #6997 Hajrá!!!
Kellenek buszok a pályámra, amíg nincs 412-es meg 260-as, addig valamivel helyettesíteni kell a MAN-okat! -
kuhnzsolt #6996 ccv-529: igen itt fogom megírni a linket
valvetronic: Látom, nem olvastad a fórumot, viszont te is kérhetsz imitől képet, az [email protected]! -
Geri556 #6995 Üdv
Hamarosan elkészülnek az hangjai dgufoplast Ikarusának.
A hangokat én készítem, már csak pár "apróság" kell (retarder, ajtó, motor "reszelése")
Úgyhogy hamarosan Ikarus 415 ;) -
Zoliikp #6994 A modellek free-ként vannak feltüntetve.
A róluk készült fényképet viszont én készítettem. Ezt nem tartom etikátlannak. Azt nem mondtam, írtam, hogy a modellt én készítettem.
Természetesen, ha felhasználásra kerül, tehát bekonvertálom a modellt, a megadott készítője szerepelni fog.
Ez ellen nem lehet kifogása senkinek. Szerintem. -
#6993 Talán azért, mert ez nem kész verzió, azért.... de kuhnzsolt fel teszi nekünk a BÉTA Ikarus-t hogy addig is lehessen valamivel szórakozni!! -
valvetronic #6992 Akkor miért nem látunk a dologról egy rohadt képet? :) -
#6991 Igen gondoltam már rá én is hogy újra particionálom az egészet, ha már újra teszem az XP-t, mert tanultam ilyet már mint számítógép-szerelőként csak nem rég volt újra téve és sajnos nem egyedül használom ezt a gépet, de viszont csak én játszom az OMSI-n :S Nah de lehet 7végén újra teszem, még nem tudom. :) Azért köszönöm a segítséget mindenkinek. :) -
#6990 Ha feltöltődik, hol fogjuk látni a linket? Megírod itt? -
kuhnzsolt #6989 Hát nem kamu! Én arról nem tehetek, hogy egyes népek bekerülnek a szolgáltatókhoz, és meglopják a ügyfeleket! Engem nem érdekel, hogy elhiszed-e én feltöltöm! -
#6988 Én informatikusként még mindig azt mondom Neked, hogy ez szoftver hiba. Ezt arra alapozom, hogy azt írtad, hogy csak ennél az egy programnál (játéknál...) jelentkezik csak a probléma.
Lehetne szenvedni a megoldás kereséssel, de legegyszerűbb és talán a legcélravezetőbb a Windowst újrahúzni a rendszeren. Ha van esetleg egy másik uram bocsá egy felesleges partíciód oda tolj fel egy másik XP-t, és próbáld meg azzal. A Googlba keress rá, hogyan is kell telepíteni egy újabb XP-t egy másik partícióra, hogyan működik telepítés után két külön rendszer.... stb. De ha annyira nem fontos a mostani rendszered, akkor elég azt is újra húzni, természetesen előtte ments mindent.
Ha laikus vagy a témában, keress meg valami szagértőt inkább, főleg ha particionálásban gondolkodsz... stb. -
#6987 Hmm nekem inkább ez lenne a túristabusz. :)
-
#6986 *amúgy is úgy néz ki -
#6985 Hát az a Liaz busz amúgy is néz ki mint egy turistabusz szerintem XD :D -
#6984 Hmm...hmm. -
#6983 De hát menetrend szerint minden állomáson kellett megállnom!
Erre meg mindenki a végállomáson akart leszállni mint az turistabuszról???
Nem normális! XD -
valvetronic #6982 Határ kamu az egész :D -
halaszfi #6981 Valaki meg tudná mondani, hogy kell az OMSI-ban lejtőt csinálni -
#6980 Hogy haladsz? Már csak 50 napot kell várni? :) -
#6979 Nah legalább látod hogy jó sofőr vagy, még leszállni se akarnak a buszodról :D -
#6978 Annyira, hogy már nem is tudtak felszállni, mivel Saadorf vá.-ig nem is akartak leszállni a buszról! :D -
#6977 Az szép :D Tényleg jól tele pakoltad :D -
#6976 Jól telepakoltam a Liaz buszt.
-
#6975 Mármint a második részét. Lásd SG forum Euro truck 2 http://www.amazon.de/RONDOMEDIA-Euro-Truck-Simulator-2/dp/B005FPLS0G/ref=sr_1_5?s=videogames&ie=UTF8&qid=1313012176&sr=1-5 -
#6974 Fő hogy én ma bulizok mert olyan buszok lesznek itten hogy ezt el se tudtam volna képzelni nem olyan rég. Ez olyan mint egy csoda. És ha lesznek régi típusú autók, akkor bitang lesz az egész és azt mondom megérte megvenni ezt a szimulátort. Kicsi félig off : nem tudom van e itt valaki aki ETS(Euro Truck) szimulátor rajongó is, de 27,99 euró ért meglehet vásárolni elővételbe kb :6997.5 Forint. Üdv! -
#6973 Kár* -
#6972 Azt a hsz-t nem is láttam... Kér! :) -
#6971 Oks :) -
kuhnzsolt #6970 a honlapom ftp tárhelyére töltöm, ott még nem jelenik meg! -
kuhnzsolt #6969 vissza olvastál? nem tudom lopni a szomszéd netét!
Holnaptól annak, akihez átvittem volna suli, ma meg évnyitó -
#6968 Mi a letöltési címe kedves Zsolt úr? -
#6967 Nem csinálod meg azt, amit mondtál tegnap? :DDD -
kuhnzsolt #6966 155 MB, csak az a baj, hogy szar érden a t-home nete. -
#6965 Sajnos a tipped nem jött be. :( Ugyan úgy újra indul, hiába vettem ki a pipát. A Videó kártyának meg a legfrissebb telepítője van fent.... Lehet kezd meg kreppani = halni a videó kártyám? :O :S