63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #7930 Milyen segítség kellene?
Ez így elég sejtelmes.... -
1994attila #7929 Sziasztok, csak kérdezem, hogy nem tudjátok, hogy mikorra jön ki az ikarus 415 javítócsomag, vagy hol tartanak?
-
truckerfan95 #7928 Sziasztok :) valaki tudna nekem segíteni?? 1 credo építéséről lenne szó
;)
-
Geri556 #7927
OFF
Ez nem tudom, hogy hogy jön most ide...
Azért mert 415-ös?
Ennyi erővel én is videókat és képeket rakhatnék fel 415-ösökről, azért, mert van az OMSI-hoz...
ON -
kitt2000 #7926 BOCS KÉTSZER SIKERÜLT! -
kitt2000 #7925 -
kitt2000 #7924 [flash]http://www.youtube.com/v/fUx3yhVeU9A&version=3[/flash/
IKARUS 415 HUNGARORING TESZT PÁLYÁN! -
alexander1993 #7923 Nekem az is jó ha megírják nem tudnak semmit de az nem, hogy másodszori kérdezésre sem válaszolnak. -
Jóvanmá, nyugalom. Kérdezd meg a készítőjét, ha ennyire tudni akarod. Feltehetően azért nem írt neked senki, mert mi magunk sem tudjuk.... -
alexander1993 #7921 Valaki válaszolna végre a kérdésemre, hogy várható-e kiegészítés a Miskolci pályához?!!!!!!!! -
bpyfan #7920 Hé Hé tévedés. Nem azért raktam újra a WIN-t mer nem tűnik el az asztal az OMSI-be. Fordítva felraktam a Win-t és az OMSI-t is és annyi a probléma hogy nem teljes képernyős. -
Ne és ezért újra raktad? Hát ez baromi nagy :))))))))))))) Te biztos jófej srác lehetsz. -
bpyfan #7918 Újra raktam a win-t és most az OMSI-be nem tűnik el az asztal.Tudom hogy kell valamit csinálni vele csak már nem emlékszek.
-
kuhnzsolt #7917 Bocs a 3X-ért remélem most már jó lesz
vagy
http://kepkezelo.com/images/gsu2hkuv8f3m56ghb8js.jpg -
kuhnzsolt #7916 na még egyszer
[IMG][/IMG]
-
kuhnzsolt #7915 [IMG] [/IMG]
-
Egy számomra viccesen megírt, de nem tudom milyen alkalomból szánt, trágárul beszélő üzenetet olvashattunk. Az úriember egyik munkanapjának befejezte utáni időszakról. Komolyság volt. Volt ott virsli meg gyémánt , és valami talán mogyoró is a sztoriban. :) Nekem tetszett majd megpukkadtam a nevetéstől. Persze nyilván nem illett a fórum keretei közé ezért voltunk kénytelenek megválni tőle. :) -
Miről maradtam le? Mi keltett ekkora felháborodást?:D -
Elnézést...nekem is van magánéletem, nem tudok rögtön reagálni rá. :) -
vertexx #7907 Sziasztok!
Játszik valaki Windows 7 alatt? Ha igen, mik a tapasztalatok, rendszerkövetelmények? Nálam Windows 7 alatt lefagy a játék.
Köszi -
Én azt tudom, de az egy más fajta IK 412-es festés, de az is jó szerintem!! :) -
buszvezeto1 #7905 Sziasztok Srácok!
Nem tudjátok véletlen,hogy csinál-e valaki Ik412-őt???? -
Hát még 2 lesz, mert már befejezem :D -
Routeres #7903 A 7896. hozzászólásban írt neked Nemeza (mert ő csinája), hogy idézem: "Akár ki is adhatom.. Szólj, ha kell." ;) -
Szerintem ne hagyd abba, mert rajtad kívül nem hiszem hogy más csinálna erre a buszra festéseket. :D Én a Ikarus 412-es festést várom, bár ki is csinálja meg. :P :) -
Jó poén volt az oszlopot busszal együtt bemutatni :D (bár gyanítom, a sofőrnek nem volt ennyire vicces)
Nekem vannak hazai oszlopaim, de csak ezek az útmenti oszlopok (többféle telefon/villany, beton/fa, vasúti felsővezeték tartók), a nagy erőssáramú MÉG nincs. -
Kicsit megkésve, de elkészült. Sajnos nincs sok időm suli miatt, de amit ígértem azok készülnek!
Kérlek titeket szavazatok a weboldalamon. Így tudom, hogy lesz-e igény még több festésre vagy hagyjam abba :D
Alba Volán
-
Olyan lett, hogy én nem hittem el. Már csak a megállókba kell busztábla és a manetrend . :) -
kuhnzsolt #7898 Lenne egy kérdésem/kérésem?! Aki tud modellt készíteni, az nem tenné-e meg, hogy csinál magyar villanyoszlopokat, telefonoszlopokat?
oszlop1
oszlop2
-
Igen, az is jó lenne, mert kicsit uncsi már az 1 fajta BKV-s festés. :D Köszi szépen nemeza. :) -
Amit én küldtem? Akár ki is adhatom.. Szólj, ha kell. -
jól van na :D csak poén volt. :) -
jah igaz tényleg, bocsi :D Én kértem a Ik 412-es festést. :D Amúgy tud róla valaki valamit hogy az hogy áll a festés? :) -
Jujj, ez erős volt:D Imi haragja lecsap rám!:D -
Routeres #7892 Az 405-ös volt ;) -
ne kíváncsiskodj, mert az lesz a vége mint a IK412-esnek, hogy nem kapjuk meg :D -
Állapotjelentést kérek buszról, pályáról! :D -
tsy28 #7889 Köszönöm szépen a segítségedet. -
Routeres #7888 Átmásolod valamelyik MAN-ból a hof-fájlokat az Ikarus mappájába, és miután betöltötted a példa kedvéért a Spandau Xtreme-et, a pályához tartozó hof fájlt kiválasztod a amikor a buszt választod. -
tsy28 #7887 Sziasztok!
Hogy lehet megoldani,hogy az Ikarus pl a Spandau Xtreme-be is "honállomásítva"legyen?