63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Zoliikp
    Milyen segítség kellene?
    Ez így elég sejtelmes....
  • 1994attila
    Sziasztok, csak kérdezem, hogy nem tudjátok, hogy mikorra jön ki az ikarus 415 javítócsomag, vagy hol tartanak?
  • truckerfan95
    Sziasztok :) valaki tudna nekem segíteni?? 1 credo építéséről lenne szó
    ;)
  • Geri556

OFF
    Ez nem tudom, hogy hogy jön most ide...
    Azért mert 415-ös?
    Ennyi erővel én is videókat és képeket rakhatnék fel 415-ösökről, azért, mert van az OMSI-hoz...
    ON
  • kitt2000
    BOCS KÉTSZER SIKERÜLT!
  • kitt2000
  • kitt2000
    [flash]http://www.youtube.com/v/fUx3yhVeU9A&version=3[/flash/

IKARUS 415 HUNGARORING TESZT PÁLYÁN!
  • alexander1993
    Nekem az is jó ha megírják nem tudnak semmit de az nem, hogy másodszori kérdezésre sem válaszolnak.
  • Erlau Trans #7922
    Jóvanmá, nyugalom. Kérdezd meg a készítőjét, ha ennyire tudni akarod. Feltehetően azért nem írt neked senki, mert mi magunk sem tudjuk....
  • alexander1993
    Valaki válaszolna végre a kérdésemre, hogy várható-e kiegészítés a Miskolci pályához?!!!!!!!!
  • bpyfan
    Hé Hé tévedés. Nem azért raktam újra a WIN-t mer nem tűnik el az asztal az OMSI-be. Fordítva felraktam a Win-t és az OMSI-t is és annyi a probléma hogy nem teljes képernyős.
  • fuszhi
    Ne és ezért újra raktad? Hát ez baromi nagy :))))))))))))) Te biztos jófej srác lehetsz.
  • bpyfan
    Újra raktam a win-t és most az OMSI-be nem tűnik el az asztal.Tudom hogy kell valamit csinálni vele csak már nem emlékszek.
  • kuhnzsolt
    Bocs a 3X-ért remélem most már jó lesz

vagy

http://kepkezelo.com/images/gsu2hkuv8f3m56ghb8js.jpg
  • kuhnzsolt
    na még egyszer

[IMG][/IMG]
  • kuhnzsolt
    [IMG][/IMG]
  • fuszhi
    Egy számomra viccesen megírt, de nem tudom milyen alkalomból szánt, trágárul beszélő üzenetet olvashattunk. Az úriember egyik munkanapjának befejezte utáni időszakról. Komolyság volt. Volt ott virsli meg gyémánt , és valami talán mogyoró is a sztoriban. :) Nekem tetszett majd megpukkadtam a nevetéstől. Persze nyilván nem illett a fórum keretei közé ezért voltunk kénytelenek megválni tőle. :)
  • adam993
    Miről maradtam le? Mi keltett ekkora felháborodást?:D
  • papi08
    Elnézést...nekem is van magánéletem, nem tudok rögtön reagálni rá. :)
  • vertexx
    Sziasztok!

Játszik valaki Windows 7 alatt? Ha igen, mik a tapasztalatok, rendszerkövetelmények? Nálam Windows 7 alatt lefagy a játék.

Köszi
  • matesz19
    Én azt tudom, de az egy más fajta IK 412-es festés, de az is jó szerintem!! :)
  • buszvezeto1
    Sziasztok Srácok!
    Nem tudjátok véletlen,hogy csinál-e valaki Ik412-őt????
  • atila4
    Hát még 2 lesz, mert már befejezem :D
  • Routeres
    A 7896. hozzászólásban írt neked Nemeza (mert ő csinája), hogy idézem: "Akár ki is adhatom.. Szólj, ha kell." ;)
  • matesz19
    Szerintem ne hagyd abba, mert rajtad kívül nem hiszem hogy más csinálna erre a buszra festéseket. :D Én a Ikarus 412-es festést várom, bár ki is csinálja meg. :P :)
  • gumikacsa
    Jó poén volt az oszlopot busszal együtt bemutatni :D (bár gyanítom, a sofőrnek nem volt ennyire vicces)

Nekem vannak hazai oszlopaim, de csak ezek az útmenti oszlopok (többféle telefon/villany, beton/fa, vasúti felsővezeték tartók), a nagy erőssáramú MÉG nincs.
  • atila4
    Kicsit megkésve, de elkészült. Sajnos nincs sok időm suli miatt, de amit ígértem azok készülnek!
    Kérlek titeket szavazatok a weboldalamon. Így tudom, hogy lesz-e igény még több festésre vagy hagyjam abba :D

Alba Volán

• fuszhi

Olyan lett, hogy én nem hittem el. Már csak a megállókba kell busztábla és a manetrend . :)
  • kuhnzsolt
    Lenne egy kérdésem/kérésem?! Aki tud modellt készíteni, az nem tenné-e meg, hogy csinál magyar villanyoszlopokat, telefonoszlopokat?

oszlop1

oszlop2

• matesz19
    Igen, az is jó lenne, mert kicsit uncsi már az 1 fajta BKV-s festés. :D Köszi szépen nemeza. :)
  • nemeza
    Amit én küldtem? Akár ki is adhatom.. Szólj, ha kell.
  • matesz19
    jól van na :D csak poén volt. :)
  • matesz19
    jah igaz tényleg, bocsi :D Én kértem a Ik 412-es festést. :D Amúgy tud róla valaki valamit hogy az hogy áll a festés? :)
  • adam993
    Jujj, ez erős volt:D Imi haragja lecsap rám!:D
  • Routeres
    Az 405-ös volt ;)
  • matesz19
    ne kíváncsiskodj, mert az lesz a vége mint a IK412-esnek, hogy nem kapjuk meg :D
  • adam993
    Állapotjelentést kérek buszról, pályáról! :D
  • tsy28
    Köszönöm szépen a segítségedet.
  • Routeres
    Átmásolod valamelyik MAN-ból a hof-fájlokat az Ikarus mappájába, és miután betöltötted a példa kedvéért a Spandau Xtreme-et, a pályához tartozó hof fájlt kiválasztod a amikor a buszt választod.
  • tsy28
    Sziasztok!
    Hogy lehet megoldani,hogy az Ikarus pl a Spandau Xtreme-be is "honállomásítva"legyen?