63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #7885 OMSI.hu-n fent van a legfrissebb verzió. -
#7884 Koszi! es ezt a palyat honnan lehet letolteni? -
#7883 A példa lemaradt: Miskolc 69 például nyilvános, saját pálya.. (nem az enyém) Szerintem jó. -
#7882 Fontos, hogy a megfelelő járatszám, és célállomás legyen belőve a buszon! -
#7881 Nekem az a bajom, hogy nem jonnek az utasok, akarmilyen jaratot allitok be nem szall fel senki. Vannak piros es sarga szinu utjelzesek es hiaba megyek barhova es all egy csomo ember a megalloban, megsem szall fel senki :(
Nincs valakinek egy nyilvanos sajat palyaja, ahol vannak utasok, akik fel is szallnak? Mert ez igy baromi unalmas jatek, eddig ETS-el jatszottam, gondoltam kiprobalom az aruszallitas mellett, az emberek szallitasat is, de ez valahogy nagyon nem akar mukodni nekem. -
vertexx #7880 Kösz. -
#7879 Az Inputs\keyboard.cfg-t mentsd el máshová. -
vertexx #7878 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy lehet a billentyűzetbeállításokat elmenteni, hogy reinstallkor ne kelljen mindent újra egyenként beállítani?
Köszi! -
IkarusV134 #7877 Hehe. Nálam már nem csak kézikapcsolású ajtófék van Ikarus 260 módra hanem ajtóvezérelt is. Ha kvázi megállt a busz tudom csak nyitni az ajtót akkor viszont húzza a féket is. Amíg be nem záródott az ajtó addig sehova nem megyünk. (kivéve a vészoldó gombbal, de az még lescriptelésre vár) -
#7876 Elkezdem az új pályám, az után remélem mire befejezem rájövünk az AI rejtelmeire. -
Haulin #7875 Köszi, kipróbálom, remélem sikerülni fog helyrehozni. Vagy ha nem akkor a rendszerrel lehet akkor gond mert a videókártya rosszalkodik és néha újraindul a gép, de annak tudom az okát, de eddig futtatta csak nem azzal van gond... -
Routeres #7874 Próbáld meg valamelyik előre beállított opciót választani, mondjuk a PC2007-et. Utána tudod finomhangolni. -
Haulin #7873 Azt is megcsináltam, de ahelyett hogy rendesen töltötte volna a tárgyakat, ugyan úgy töltötte, és akadozott a játék, pedig a gépem viszi azon a szinten. -
#7872 Nekem az segített hogy a options menüben az balról második fülön a grafikai beállításoknál a föntről lefelé a 3. at felhúztam 5000 ig az elvileg a max obj. látható távolság. -
Haulin #7871 Lenne egy grafikai problémám. Játéknál illetve pálya építésnél az objecteket későn jeleníti meg akkor is ha feltolom a cuccokat, és ha leviszem(változatlan) ez a "jelenség" tegnap este óta van, mit tegyek hogy ne reagáljon későn az object megjelenítésére? -
kuhnzsolt #7870 Bocs a tripláért, a balra nyilast megtaláltam -
kuhnzsolt #7869 Ne még egyszer -
kuhnzsolt #7868 Üdv mindenkinek lenne egy kérdésem! Ilyen lámpa kellene nekem! Van ilyen az omsiban? -
#7867 Azt mondom legyen "A" lehetőség , ha meg sikerül a kettő közt akkor, ha te gondold legyen a kettő közötti. Mivel jól jöhet a repcsis megoldás ha valaki repteres részleget épít. Ennyi. -
IkarusV134 #7866 Esetleg. Van egy öszvér megoldás még. az A és a B-t kihasználva.
Annyi a dolog szépség hibája hogy 3-3 pixel talán lelóg 4 karakter esetén a nagy méretű betűkkel és számokkal az oldalsó és a hátsó kijelzőn. Ha ez belefér akkor marad ez is akkor kvázi mindenki jól járt. Ez a kisebb hiba meg csak 4 karakteres viszonylat esetén jelentkezne, de mivel elég sötét a kijelző háttere így talán annyira nem vészes. A front kijelző szépen belőve és mint látható lehet írni bőven bele. A 200E most csak egy példa és nem a valóságot tükrözi. Emellett a számos rész tud kávét és repülő ikont is.
-
Haulin #7865 Elnézést, már megoldódott a hiba valami oknál fogva, pedig semmi újdonságot nem csináltam csak beléptem ugyan úgy ahogy eddig. Na mind1 még 1x elnézést! -
Haulin #7864 Van egy kis gond, pihenés kedvéért megakartam nézni milyen az az átalakított Tatra pálya, mivel olvastam h bk 2.0 object is található benne leszedtem, de így is hibát ír ki, pedig mindent jól megcsináltam. És a hiányzó elem még a RAR-ban sincs meg. Valaki tudna esetleg segíteni? -
#7863 A Busz saját tömege 9950kg a nagy Ikarus könyv szerint, tehát kb 1 t-val kevesebb, mint a bus fájlban. Ezzel is lehet nyerni valamit.. ;) -
Routeres #7862 Erről is van egy cikk az OMSI.hu-n. Ne zaklassuk ilyenekkel a mester urat, megpróbáltam belőle néhány infót kihúzni. ;) -
Geri556 #7861 Nem nyaggatásból, de hogy áll kb most a buszod ?
Mi hiányzik még ? -
IkarusV134 #7860 Savazás lezárva. 10-6 arányban az A megoldás nyert. Mondjuk ettől még a B megoldás is kivitelezhető lesz mivel a karakterkészlete megvan a homlokfalon tehát csak a cfg-ben kell átírni dolgokat de alapesetben az A lesz beállítva. -
#7859 Ha a buszról leszedném a zászlón kívül a többi lógót is, akkor azt melyik sornál keressem? A zászló ugye a wimpel sor nál 1-ről 0-ára való át írásnál eltűnik.Ami nekem el is tűnt. Ha most a többit is el szeretném tüntetni azt mely sornál tehetem meg? Előre is köszi a választ. -
Geri556 #7858 Ja, értem. -
Apocalipto #7857 100%-os gázadás. Alapból ha nyomod a 8-ast csak 75%-kal gyorsul. -
Geri556 #7856 Num + ?
Az mire szolgál ? Kickdown ? -
gabesz012 #7855 Legyen az "A". -
kuhnzsolt #7854 Hát igen! A a durva, hogy van olyan szakasz amit kétszer kell megcsinálnom! Mert pont ahhoz a részhez már nem tudok építeni, ahol egyszerre 5 járat is megy
-
Routeres #7853 Akkor amint látom a "B" tervre váltasz. -
mk452001 #7852 Hali!
Ha többször írom le a betűt, az ugye többet ér?
AAAAA.... -
kuhnzsolt #7851 Én is az "A" verziót mondom!
Pályaépítés->Routeres: 40 km leobjektumozás után jelentkezett a probléma! Közel 2 perc lett míg betölti a pályát, 60-80 FPS-ről 10-20 FPS közé zuhant! Most visszabontottam 5 útvonalra (10 irány) most jó! Tehát a kiadáskor már biztos, hogy több map lesz a letöltött csomagban! -
bkvbusz #7850 az "A" verziót támogatom! -
IkarusV134 #7849 Estig lehet szavazni. Mivel két fórumon is szavazásra bocsátottam a dolgot azért ideírom hogy a szavazatok alapján elég vegyes a helyzet. Este összeszámolom 6 után és aszerint dolgozok tovább. -
Routeres #7848 OMSI.hu-n van leírás róla! -
Bence000012 #7847 Az ikarus 415 ös be a csengőket hogyan tudnám billenytyű gombra beállítani??? -
Routeres #7846 Dobd át a pályádat nekem. Vetek rá egy pillantást, hátha sikerül összehozni valamit!