63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #8135 Ehhez a pályához három kiegészítőt is le kell tölteni; függetlenül attól, hogy már meg van:
Simple Streets
Straßenschilder
Straßenobjekte inkl. DIN-Schrift
Valamint az előző verziót teljes egészében le kell törölni az új telepítése előtt. -
Haulin #8134 Valahogy megoldottam, talán valamit leszedtem hozzá, csak már nem ma volt... így nemtudom mit, de ne törd magad rajta ha azt megoldottad utána jön még 1hiba üzenet és nincs menetrend. -
Zoliikp #8133 Az a bajom ezzel, hogy mindenki azt a megoldást "támogatja", amit éppen használ, -minden előnyével, és hátrányával....
Most leírom Neked, hogy én hogyan oldottam meg.
Autodesk 3DSMax 2012 64-bit; / 3ds objektum készítése/
Deep Exploration 6.1 64-bit; / 3ds objektum módosítása, konvertálás X-be./
OmsiXConv.exe / X-fájl konvertálása az Omsi-ba./
Vannak ettől eltérő variánsok is, ki-ki melyik programot szerezte be, illetve tudja használni.
/A 3dsMax, valamint a Deep Exploration fizetős progik, de "Google a barátod...." -
feca3339 #8132 Üdv!
Lenne egy kérdésem.
Az OMSI-be letöltöttem egy pályát (teltow 2.0) és betöltésnél kiír egy hibaüzenetet:
Could not read 03d file! Datei nicht gefunden
Mi lehet e hiba?
Tudna valaki segíteni?
előre is köszönöm -
Zoliikp #8131 Mondjuk azt is be kell konvertálni, a .bus fájlban beállítani a tengelyt, a .cfg-ben szintén , és megjeleníttetni...
De leírni könnyebb volt...
Sajnos a képet nem látom, de biztos jó. -
truckerfan95 #8130 Köszi ... mostmár Jóó :)
a kaszni be van konvetálva ...
Uploaded with ImageShack.us
innen hogy tovább ??? hogy legyen rajta kerék + máás ? -
rajenmax #8129 Azt mondta, hogy még sok idő mire befejezi, még sok munka van vele. -
Routeres #8128 Jelenlegi állás
Készülget, szépen, lassan, aprólékosan, de folyamatosan.
A másik fórumot nem szoktad olvasni? Oda is tesznek fel infókat a készülő buszokról. -
#8127 Sziasztok, nem tudjátok mi a helyzet az ARC-cal?? Már nagyon várom de nem nagyon hallani mostanában róla semmit... -
halaszfi #8126 Elkezdtem konvertálni egy buszt de hogy kell x formátumba tenni és utána onnan hogy kell o3d-be rakni ha kell adjatok letöltési címeket
-
Routeres #8125 Nem nagyon, de írj egy PM-et neki, úgy biztos minden kérdésedre választ kapsz. :) -
1994attila #8124 Oks, akkor még nem tudni mikor jön ki? -
Routeres #8123 Kb egy órája beszéltem dg-vel, mondta, hogy sokat haladt, de van még munka vele. Türelem gyerekek, türelem! -
1994attila #8122 Sziasztok,már a 2 hétből 3 nap van még, és mikor jön ki az ikarus 415-höz a javítócsomag? van valami hír? -
Routeres #8121 A Bad-Kinzau 2-höz adják. -
Zoliikp #8120 Igaz, nem tudom, melyik progival konvertáltad x-be, de az omsi konverternél töröld a pipát az X-file: z up opció elől...
Talán így jó lesz... -
#8119 Mondom, valaki biztos tudja a választ, de az sajna nem én vagyok... :( -
truckerfan95 #8118 Köszi azért :)
-
halaszfi #8117 Honnan lehet letölteni a szalagkorlátot? Pályaépitéshez kellene -
#8116 Ilyen baja volt valakinek régebben, de nem tudom, mi volt a baj. Majd a többiek megmondják :) -
kuhnzsolt #8115 Akkor egy hsz. Készül a pályám, hozzá tartozó busz festés (Man 93-hoz(térdeplő sript)) a script javítása, készül az oldal új kinézete is! Viszont én is el fogok tűnni, mert holnap mek aláírni a szerződést az új munkahelyemen! -
truckerfan95 #8114 1 kérdés :) Be kezdtem konvertálni 1 ikarus 260 ast ... csak éépen föld-hold útvonalhoz jóóó Mittegyek másképp??,
-
Routeres #8113 Iskola, munka, illetve egyéb elfoglaltság mellett a fórumozás abszolút a háttérbe szorul. De nekem is feltűnt, hogy "rég" nem jött új hsz.
Majd a hétvégén. -
#8112 Az nem rossz, hogy már egy napja senki se írt ide... -
#8111 Tetszik a video. Szivesen kiprobalnam a mukodo palyat. -
#8110 Amilyet szeretnétek. Én mondjuk a 8 as számot adtam a járatnak, és az ibis be úgy kell beütni hogy 00800 enter, majd 01 vagy 02 attól függ hogy a Desoxi ribo ból mész a Templom park ba, vagy a templom park ból a Desoxi ribo ba. Télen nem kell aggódni, visszafelé úton a meredek emelkedőn extrém havazásnál is felmegy a busz. Fantasztikus hogy pozitív a visszajelzés köszi örülök hogy tetszik. Bármi egyéb írjál nyugodtan, mert csak örülök neki. Üdv! -
#8109 Nagyon jó ez a videó és a pálya is Fuszhi. :) Jó sok kanyar van benne, és dimbes-dombos a pálya és pont ez a jó, mert nem lehet száguldozni rajta. :D Kíváncsian várom hogy mikor lesz kész, hogy mehessek rajta egy pár kört!! :P Amúgy milyen járat fog ezen a pályán közlekedni? :) -
#8108 -
bpyfan #8106 Nem lehetne át rakni az SD74-be az D92 kilómététeróráját? -
tsy28 #8105 A sofőr látószöge az Ikarusban is jó lenne.
-
#8104 Nem tudok róla. -
halaszfi #8103 Van járműépitési SDK?
-
#8102 Az a busz a 54-55-ös vonalon is szokott járni és tényleg mostanában megint a 66-os jár de nem kimondottan állandó vonal.
Másrészről utaztam már rajta és tényleg ilyen ronda még a valóságban is a műszerfal. -
IkarusV134 #8101 Kár hogy ilyen szintű programozáshoz még hülye vagyok, így marad a Vultron imitáció:
-
Bence000012 #8100 Van olyan valaki akinek működik a Bad kinzau 2.0 ?
Mert nekem ki ír valamit
-
#8099 Igen nekem is borzalmasan lassú az oldal betöltése. Nem vagy egyedül. -
bkvbusz #8098 IIG-954
Irisbus-Agora, Dél-pesti autóbuszgarázs, állandó vonala a 66-os. -
#8097 Tudom, hogy ilyen, láttam már korábban is képet róla, de akkor is, az igazi busz tervezőinek nem szúrta a szemét a műszerfal mondjuk szépen ilyesfajta "érdekes" elrendezése? -
#8096 Hát mert a busz ilyen! :D
Nem csinálhattak egy fiktív buszt... -
#8095 A busz meg a pálya jól néz ki, de... de hogy lehet ilyen undorító műszerfalat tervezni egy buszba? Most őszintén... Mondjuk a franciáknak mindig is tehetségük volt érdekes dolgokat összehozni...