63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#7805 Azt észrevettétek amúgy, hogy az OMSI-ban van februárban 29,30.-a?:D Ezek a németek nagyon tudnak!:D -
#7804 No, még mindig nem jó :S
szerk.:
letöltöm az omsi-hungary-s linket, hátha az műxik -
#7803 Úgysem, de újra telepítem. -
kuhnzsolt #7802 Esetleg, pálya betöltése busz nélkül funkció? -
#7801 Felraktam a Spandau Modern-t, és nem jeleníti meg az OMSI. Mi lehet a gond? -
#7800 Az lehet nem lenne jó, mert akkor nekik az lenne a jó, hogy mimnél többet eladjanak szóval az a játék butítását jelentené, mert akkor többen megvennék. -
mk452001 #7799 Viszont így már lehet saccolni, hogy mire gondoltak :) -
#7798 Üdv !
Az Ikarus 415-ös hibaüzenetére van valami megoldás?
állítottam a grafon de előjön szinte mindig...
Valami kevés neki azt vettem ki a hiba üziből...
Config:
Intel core2 duo e8400 3ghz
Ati hd 5770 1gb
4gb ram
asus p5q
windows 7 -
Gilmore03 #7797 Bár fogalmam sincs mekkora siker a játék, de azon se lepődnék meg ha egy nagyobb kiadó felkarolná a játékot... -
Haulin #7796 az igaz, mondjuk szavanként lelehet(ha meg az illető nagyon kicsit is ért az adott nyelvhez onnantól már könnyű) na de ne térjünk el a témától, szerintem egy szerkesztői "mód" vagy akár "építmény csomag" vagy akár jármű vagy akármi kijöhetne(legalább is reménykedek benne, igaz h szerkeszthető, de pl omsi 2 azért tervben lehetne, és igen lenne ötlet h mi újdonság lenne a 2-ben ha lenne...:D -
1994attila #7795 Sziasztok tudjátok,hogy mikor készül el az Ikarus 280-as busz? -
Apocalipto #7794 Az ilyen online 1 az 1-ben lefordító cuccokat felejtsd el, oltári nagy baromságok szoktak kijönni. -
#7793 " schedule-based train supply to operational maintainance = időbeosztás alapú vonatellátás működő fenntartásba " a www.webfordias.hu szerint. Amúgy köszi hogy le fordítottad nekünk. :) -
Routeres #7792 Fordítom:
Pillanatnyilag nem tervezünk vagy fejlesztünk semmilyen addont.
De ez nem azt jelenti, hogy abbahagytuk (jobb szót nem tudok rá...) az OMSI-t, bárki, aki figyeli a hozzászólásainkat az utóbbi időben, tudja, hogy a fő problémánk, hogy nincs sok időnk.
1.) Mind a ketten a diploma tételünkön dolgozunk. Ez azt jelenti, hogy tudományos tanulmányt írunk 100-150 oldalban 3 hónap alatt.
2.) Mind a ketten fontosabb cégekkel (pl. Lufthansa, DB) együttműködve írjuk a tételünket, ami sok plusz munkát jelent és heti 30-40 óra gyakorlatot.
3.) Mind a ketten munkát keresünk, hogy legyen, mire meglesz a diploma.
4.) Nyári szünet = Nyaralás ideje
Ez a 4 pont is korlátozza az időnket az SDK befejezésében. De jusson eszedbe mindig, hogy már van egy SDK, más készítők abbahagyják (de hülye szó ez, istenem...) a játékaik fejlesztését, amik ráadásul nem is moddolhatóak, viszont az OMSI közösség él.
20 percembe került ennek a hozzászólásnak a megírása. Ezt az időt a (schedule-based train supply to operational maintainance, bocs, ezt nem tudom lefordítani...) leírására is fordíthattam volna ;-)
-
Haulin #7791 Most jut eszembe, a miskolci pályát még bővíteni fogják(fogja a készítő) vagy ennyi marad? -
Apocalipto #7790 A legutóbbi megnyilatkozás a készítők részéről a hivatalos fórumon ez volt 1 hónapja: (angolul tudók előnyben :) )
"At the moment we are neither developing nor planning an addon.
But that does not mean at all that we have abandoned OMSI, everyone who has followed our posts in the last time knows that the main problem is our limited time:
1) We are both working on our diploma thesis right now. That means writing a scientific paper of about 100-150 pages within three months.
2) We both are writing our thesis in cooperation with major companies (Lufthansa and Deutsche Bahn), which means a lot of extra work and practical experience of about 30-40 hrs/week.
3) We both are looking for jobs to apply for once we've got our university degree.
4) Summer time = holiday time
So these four points also limit our time we can spend on completing the SDKs. But always remember that there is at least an SDK, other developers abandon their games which aren't even moddable, whereas OMSI lives on its community and 3rd party content.
The 20 minutes it had taken me to write this post, I could also have used on describing the concepts of schedule-based train supply to operational maintainance ;-)" -
Apocalipto #7789 Fognak, a csuklós is tervbe van. -
#7788 És mikorra diplomáznak már le? Egyáltalán várható még valami tőlük? vagy csak ki adták a játékot és ennyi? -
#7787 Hát szerintem ők nem fognak több buszt csinálni. -
alexander1993 #7786 Most próbáltam ki a Miskolc 2.0 pályát. Nagyon klassz lett. Lesz még kiegészítés a pályához, ha igen akkor mikor?
Előre is köszi a válasz(oka)t. -
#7785 Esetleg én annak is nagyon örülnék hogyha a készítők összedobnának egy ugyanolyan színvonalú buszt mint a MAN-ok. -
#7784 De jó, hogy egyszerre írtuk. :D -
#7783 Nálam az ablak már párásodott.
Patch/SDK ügyben: a készítők a diplomájukra tanulnak, azért nincs semmi. -
Apocalipto #7782 Diplomáznak, azért nem. -
#7781 Hát igen, nem nagyon aktívak a fejlesztők pedig már jó lenne :D -
#7780 Azt hittem, hogy a minimum grafika miatt nem jön elő. De tévedtem. -
Routeres #7779 Ablakfűtés van a játékban, de az ablak, tükör, stb. nem párásodik be, vagy fagy le. -
#7778 Én is nagyon örülnék neki. Amúgy, az ablak párásodik? A tükör le tud fagyni? Mert ilyesmivel még nem találkoztam. -
Routeres #7777 Nem nagyon. Ha jól emlékszem, amikor kijött a 1.1-es patch, akkor írták, hogy kisebb teljesítménybeli javulás várható, de nem jelentős. Azóta nincs mozgás a készítők felől, pedig jó lenne egy optimalizáló patch... -
#7776 Szerinted orvosolni fogják? -
#7775 Szerintem jó a grafika. Az optimalizáláson kéne csiszolni... -
Routeres #7774 Sajnos az OMSI készítői nem a legjobb programozási nyelvet választották. Rosszul optimalizálták a játékot. Ez okozza a magas gépigényt. Ezt nevezhetjük szimulátor-szindrómának is, mert majdnem mindegyik szimulátorra igaz.
Ellenben szerintem egy ilyen magas színvonalú programba felesleges NFSU2 ill. NFSMW grafika, azok tele vannak parasztvakító effektekkel. Illetve a BCCS 2011 (a TML-Studios válasza az OMSI-ra, alapból kudarcra volt ítélve) is tele van a fent említett effektekkel, olyan effektekkel, amik a valóságban nincsenek is. -
dantre #7773 Sziasztok
Böngészgetem és ezt találtam....tud erről valaki valamit ??
http://omnibussimulator.forumieren.com/t7561-man-lions-city -
#7772 Gondoljátok el, hogy milyen élmény lenne már a játék, mondjuk egy NFS Underground vagy Most Wanted grafikájával. És még a gépigény is kisebb. Szerintem úgy odabas*na!:D -
#7771 Furcsa valamitől az AI tovább közlekedik le lasit meg minden indexel is , de nem áll meg tovább megy a következő megállónál és nem ír ki magára semmit. Ejj hát fölöslegesen várnak az utasok? Hát kérem mit mondok majd nekik ha panaszkodni fognak? :) -
Apocalipto #7770 Ez nekem kínai...valaki át tud küldeni egy módosított fájlt? :) -
#7769 Jah, csak annyi, hogy egy newline-nal hozzá lehet igazítani a megfelelő értékekhez, mert most csak egy állandó van megadva. -
IkarusV134 #7768 Hülyeséget írtam. A cockpit rész elárulja melyik scriptben van az idevonatkozó rész. Tehát a parancs a cockpit scriptben van.
Muszáj lennie fordulatszámnak máskülönben egy csomó mindent nem lehet megcsinálni. Tehát a játékban benne van alapból és a parancs is hozzá. -
IkarusV134 #7767 Csókolom:
anim_rot
cockpit_drehzahlwinkel
1.0
delay
1
maxspeed
300
és még scriptelni se scripteltem semmit. Benne van az engine scriptbe talán. -
#7766 Még nem tudom. Várom még az anyagot hozzá:D Elvileg hétfőre meglesznek a fotók.