63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #7725 Őszintén mondom Nektek, megharcoltam érte:
Végre működik.
Volt egy kérdező, neki ezúton válaszolnék:
nem tervezem a digitális kijelzőt hozzá, nem lenne életszerű.
Az IBIS miatt már így is van benne nem odaillő tárgy, de az muszály.
Ez egy öszvér megoldás, de tervezem a csak táblás lehetőséget.
Persze az nagyobb falat, már kipróbáltam, egy-vonalas pályán működik.
Több vonal esetén viszont a végállomásnevek miatt problémás lehet... -
#7724 Ha már van rendes BKV buszunk az OMSI-hoz, akkor legyen egy ilyen festés is. :P Jó persze van MAN buszhoz ilyen festés, de hát akkor is. :D -
#7723 Egyetértek, már én is gondoltam rá. :) -
#7722 Sziasztok, tudnátok csinálni az IK 415-ösre egy IK 412-es festést? Előre is köszi :) -
#7721 Nem, nem készült el. :) -
alexander1993 #7720 Már elkészűlt a 280-as vagy mi? -
feca3339 #7719 Rebdben :)
Köszönöm a választ :) -
#7718 Ki lesz ide rakva. Jövőhétre tervezem az elkészülést :) -
Geri556 #7717 DGUFOPLAST topiktárstól kérd. -
feca3339 #7716 Üdv
Valaki meg tudná mondani h. az ikarus 280-ast honnan lehet letölteni?
Előre is köszönöm -
Routeres #7715 Ez egy általános kérdés lesz:
Jó .hof fájlt választottál ki?
Amikor a buszt kiválasztod az adott pályához tartozó .hof fájlt is ki kell választani. -
#7714 Nekem tetszik majd értesítsen az úr hogy mikor lehet és hol lehet igénybe venni.Előre is köszi. Tetszik nagyon. -
deutsch96 #7713 Sziasztok !
Letöltöttem én is az IK 415-öst, de van egy olyan gondom, hogy nem működik az IBIS. (itt FOK-Gyem :) ) Mikor a célt, vagy a járatszámot szeretném neki megadni, akkor annyit ír, hogy nem megfelelő. :s -
kuhnzsolt #7712 ajjaj mi lesz, még -30 méteren? -
Routeres #7711 Jobb megoldásról nem tudok... -
#7710 Hát azt ne nekem mond. Én csak festem.. -
mk452001 #7709 Amúgy lehet, hogy csak én látom rosszul, de nincs a busz váza egy kicsit túl messze a keréktől? -
kuhnzsolt #7708 Fasza ez a legkönnyebb megoldás? -
Routeres #7707 Fordítsd a kamerát úgy, hogy a lámpa tetejét lásd. Akkor könnyebb lerakni, utólag meg úgy is lehet pozicionálni. -
kuhnzsolt #7706 Valaki nem tud arra megoldást, hogy 30 m mélyen könnyű legyen az objektumokat forgatni, helyükre tenni? Mert így elég nehéz megcsinálni például egy lámpát! -
#7705 Készül 2 festés.
Egy bkv fotótextúrákkal (beleértve lámpákat is és minden finomságot :D)
Az anyagot hozzá köszönjétek bkvbusz-nak
Erről a képről senki se vonjon le semmit még bőven készülőbe van.
és kérésre egy alba volán. ez is készül még bőven.
-
halaszfi #7704 köszi
-
kuhnzsolt #7703 Látom nem olvastál vissza! Le van írva a megoldása! Amikor berakod a buszt, F4, majd a busz csukló utáni részére kattintsz a felbukkanó ablakban igenre kell kattintani, utána e-vel gyújtást adsz rá beindítod a motor 2-be teszed. Megint F4 most az elejére kattintsz megint igen F1, E-vel gyújtást, majd beindítod és go! Leállításkor nem kell a a hátsó részt is leállítani!
-
halaszfi #7702 az lenne a kérdésem, hogy miért nem megy többel 5 km/h-nál dgufoplast Ikarus 280-asa miután megállok?
-
#7701 (Y) Jó kis busz lesz :P -
#7700 Éppen nézelődtem ma a netten és találtam egy albumot az Ikarus 180-asról. :) Kicsit hasonlít Zoliikp buszára, csak ez csuklós. :D -
#7699 Hát akkor én lehet ránézek erre dologra ;):)))))))) -
#7698 Ez a busz is szépen néz ki. Tulajdon kép mindegyik szép. A németek buszain kívül. Leszámítva az eredetieket mert azok normálisan össze vannak illesztve a merdzsón meg kráterek tátongtak a hátsó résznél stb. -
IkarusV134 #7697 Lassan alakul a kijelző is. Már csak az agriánál használatos karakterkészlet van hátra utána még egy kis finomítás és jók vagyunk a kijelzővel is:
KIJELZŐ -
#7696 Hát elvileg igen :D -
#7695 Szóval letöltöm a google -ról a műholdas képet és a editorban addig nagyítom a méretét ameddig akkora nem lesz egy út amekkora a spline út mérete. Az után már csak rá kell építeni? :) -
kuhnzsolt #7694 Budapestnek csak az Etele tér (kelenföldi része) lesz megcsinálva! Tehát Érd és Budapest és a köztük levő városok lesznek benne a pályában! max 120 km. -
Routeres #7693 Egy baráti jótanács egy másik pályaépítőtől:
Arra figyelj, hogy nehogy túlterjeszkedj. Hiába a korlátlan építési lehetőség (mert megvalósítható például, hogy az összes budapesti kerületet megépítsük egy pályán), azért arra mindenképpen figyelni kell, hogy ha nagyon nagy a pálya, akkor sokáig fog tölteni és nem fog szépen futni! -
kuhnzsolt #7692 Hát az én pályám nem éppen valami kisváros lesz, de kb 10 vonallal! Majd a leendő kiegészítéssel még bp is befog kerülni! -
mpv1976 #7691 Sziasztok!
Köszönöm a segítséget az ajtónyitással kapcsolatban!
Az Ikarus 415 pedig nagyon überkirály lett!:) Már csak egy jó magyaros pálya kellene hozzá, valami kisváros max 10 vonallal és akkor itt a kánoán!
Üdv -
Routeres #7690 Arra gondolt, hogy az IK556-os nem lenne élethű digitális kijelzővel. -
#7689 mint? -
Gilmore03 #7688 Az aztán marha élethű lenne xD -
#7687 Lesz a busznak olyan változata is ami digitálisban is ki írja a dolgokat mint az SD202 esek? -
crodgok3 #7686 Remélem, hogy ez a busz nem lesz olyan nagy gépigényű.
Egyébként nagyon jól nézz ki.