63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Rendeben igaz. :D -
Routeres #8049 Hidd el, nem tudok többet, mint amennyit Ti. Egyszer csak megszűnt, csak úgy hirtelen, egyik napról a másikra.
(Javaslom, hogy ha bárkinek kérdése van az omsi-hungary.hu-val történt dolgokról, az priviben írjon, ne offoljuk tele a topicot
)
-
Akkor Routeres tényleg megszűnt? Mert te admin voltál, ha jól tudom és te csak tudsz valami konkrétabbat. -
truckerfan95 #8047 Okéés Köszönjük az infót :) -
Routeres #8046 Mivel megszűnt az omsi-hungary.hu, így nincs fent jelenleg sehol a 415-ös. Csak azoknak van meg, akik már letöltötték. Kérdezzétek meg dgufoplast-ot, hogy felteszi e, vagy feltehetitek e a világhálóra, de javaslom az update kivárását, még egy-két hét. Megbeszéltem vele, hogy ha kint lesz az update, csinálok hozzá egy telepítőt, így a frissített verziójú 415-öst telepítővel is fel lehet majd telepíteni. -
truckerfan95 #8045 http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-modely
:)
És 1 ikarus 415 nekem megvan de a linket nem tudom sajnos :(
-
Sziasztok, el tudnátok mondani milyen buszok tölthetők le jelenleg az omsihoz, (magyar és külföldi is jó) ha lehet akkor linkel együtt, nagyon megköszönném!
-
Routeres #8043 Röviden: Az OMSI.hu nem szűnt meg, csak átalakul!
-
atty707 #8042 Az omsi.hu NEM szűnt meg, mivel el sem indítottuk. Az omsi-hungary.hu szűnt meg nagy valószínűséggel. Az omsi.hu domain-t ingyenesen irányítottam át az omsi-hungary.hu címre, hogy a magyar omsi közösség egyszerűbben is elérhesse az oldalt, nem volt értelme két oldal rivalizálásának. Amennyiben igény van rá, hamarosan elindul az omsi.hu, egy kis időt adjatok nekünk, hogy felépítsük az oldalt. Aki szeretne segédkezni az oldalban, az írjon az [email protected] címre.
Remélem közösen tudunk csinálni egy magas színvonalú oldalt a közösségnek!
Fántics Attila
az omsi.hu domain tulajdonosa -
kuhnzsolt #8041 A továbbiakban is épül Érd és környéke!
Mivel azonban a sok objektum miatt (ami még nincs benne a pályában) a pálya akadozna, így nem lehet egy map-ra tenni így több ütemben készül a pálya! Tettem fel új képeket ide!
Egy kérdés, át lehet menteni másik map-ra másolni az elkészült részeket? Mert amúgy legalább 10 részt kell többször megcsinálnom! -
szikszaicsabi #8040 Kár az omsi.hu-ért!
-
zorba3333 #8039 Igényes, részletesen kidolgozott modell lesz miután elkészül.
Minden elismerésem a kitartásodért, és a minőségi munka iránti elkötelezettségedért.
A videó sokat elárul a precizitásodról, valamint a hozzáállásodról.
Csak így tovább.
"Sportfokozat, ha a kick down kevés lenne" :D :D :D -
Routeres #8038 Szép napot!
g.gabe barátunk azon fáradozik, hogy kedvenc játékunkat magyarosabbá tegye. Íme (eddigi) munkájának gyümölcse:
-
halaszfi #8037 már várom nagyon a buszt. Igéretesnek tűnik
-
IkarusV134 #8036 Egy kis bemutató hol tartok a busszal:
http://www.youtube.com/watch?v=osfeuMrWptY -
Megint kitaláltam egy új pályát ,de tök felesleges ha egy "köcsög" menetrendet nem tudok megírni. Nem lehet hogy ahhoz hogy az ai felvegyék az utasokat valami parancssort is meg kéne írni nekik, hisz nekem magamnak is be kell üssem az ibist hogy az utasok reagálhassanak. Illetve nem lehet hogy hasonlóan meg kéne írni valahova hogy a busz stopnál álljanak már meg ? Borzalmas :( Mindegy jó időtöltés csinálok még egy pályát, az után majd meglátom. Hátha ezek a jóemberek dobnak már végre valami csomagot.
-
Szerintem jól átbaszott mindenkit... Pedig jó volt az az oldal. -
Én se tudom elérni.
Bár nekem még lóg 10e magyar forintocskával, és se MSN, se e-mail.
Szerintem kicsit féregvolt kifizetni a domaint. -
atty707 #8032 Kérem az omsi-hungary.hu-s Virtuális Közlekedési Vállalat vezetőjét, hogy emailben jelentkezzen nálam az [email protected] címen.
Fántics Attila
az omsi.hu domain tulajdonosa -
zolyHYPER #8031 Sziasztok!!!
Én is próbálom elérni az admin-t, de egyszerűen sem MSN-en, sem sehol nem tudom vele felvenni a kapcsolatot, de Routeres-hez hasonlóan, ha valamit megtudok, azt én is közölni fogom. :) Kár, hogy nem működik az oldal, nekem hiányzik. :(
Üdv, szép estét: zooly89 -
Valamit elírtál a paths.cfg-ben -
IkarusV134 #8029 No lassan leprogramozásra kerül a műszerfalon lévő összes kapcsoló. Nyilván még a visszajelző lámpák hiányosak, mert nem mind működik még, de ma az ajtófék/kézifék vészoldó gombját is leprogramoztam teljes mértékben. Holnap a főkapcsoló, kijelző áramtalanító és a maradék nyalánkság következik. :) -
kuhnzsolt #8028 Hoppá! Hiba csúszott a gépezettbe! Ez számomra is csak most derült ki! Ugyanis én mindig egyszerre nyomom meg a / * gombokat! Akkor ezen még javítani kell! -
mimo0612 #8027 Nekem működik, csak érdekesen. XD Az első ajtó nyitásánál nem szállnak fel az utasok, de ha a hátsót kinyitom akkor a csukott első ajtón is felszállnak. XD vicces -
kuhnzsolt #8026 Valakinek működik az általam tegnap feltöltöm térdeplő script a Man 92-höz?
innen szedhető -
bkvbusz #8025 Sikerült erőt vennem magamon a GXW-443 ex debreceni Ikarus 260.30M hangjának elkészítésére. Megvágtam a felvételeket, retarderrell nyivákoló tárcsafékhangokkal és egyéb érdekességekkel. Ma délelőtt kipróbálom és finomhangolom.Alap hanganyag az van dögivel. :D
Hamarosan jelentkezem videóba foglalva a hangot. -
Amúgy : így http://noob.hu/2011/09/21/fuszhipalya.jpg néz ki. -
Ez vajon mitől lehet ? -
Csomagja érkezett az úrnak ;)! Omsi szállítmány :))) -
Ez nagyon rossz hír ....
Remélem nem az lesz mint az OVKV-val... kár lenne érte ! -
Routeres #8020 Ha én azt tudnám, akkor meg tudnám jósolni a lottó számokat is...
-
Megszüntette a youtube fiókját??? Miért? 
-
Szép!Érdekes lesz ezzel a busszal játszanom..ugyanis ilyennel járok nap mint nap..:D a jegykezelő hangja nagyon tetszik...pont mint az eredeti agriás buszokon..:DDD -
rajenmax #8017 Az ilyen "mileszünkalegjobbak" meg "alkossunkjóközösségetörökké" oldalaknak mindig ez a vége. nemtudom miért nem volt elég az a 2 fórum ami van. -
Routeres #8016 Sajnos nem tudtam elérni az admint, így csak annyi infóval szolgálhatok, amennyit tapasztaltam. Nem jön be az oldal hétfő óta, az admint nem tudom elérni, megszüntette a youtube-fiókját, és msn-en sem láttam már vasárnap óta. Nagyon remélem, hogy nem szűnil meg az oldal, mert annyira jól össze lett rakva, kár lenne érte. Másik része meg, hogy nincs biztonsági mentésem a pályaépítési leírásomról, így ha a honlap megszűnik akkor a leírásom is hasonló sorsra jut, írhatom újra. -
Sziasztok nem tudjátok véletlenül mi történt omsi.hu-val? Az elmúlt napokban nem jött be az oldal...
-
Aha, értem. Köszi! :)
-
kuhnzsolt #8013 Ha az automatikus windows frissítés be van kapcsolva a gépeden, akkor az a probléma, hogy tegnap a microsoft kiadott a win-hez olyan frissítést ami egyes programokat bezavarja! Én inkább letöröltem, újra telepítettem. Ez nekem bevált! -
Routeres #8012 Ez öcsémnek is jelentkezik. Hagyd figyelmen kívül. Ha kell, akkor el tudod indítani külön. -
Nekem tegnap óta kifagy az OMSI Addon Manager mikor indítom a windows-t...