63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
A busz meg a pálya jól néz ki, de... de hogy lehet ilyen undorító műszerfalat tervezni egy buszba? Most őszintén... Mondjuk a franciáknak mindig is tehetségük volt érdekes dolgokat összehozni... -
Nem olyan egyszerű. A Modellt érdemes arrébb helyezni, majd be kell konvertálni, utána pedig le kell scriptelni mindent. -
halaszfi #8093 Melyik programmal lehet vbus-ból omsi-ba konvertálni
-
Routeres #8092 Csak azért voltam rá kíváncsi, mert nekem is a legfrissebb Firefoxom van, meg szintén UPC net, de a többi SG-s topikhoz képest, sokkal lassabban jön be ez a topik.
No mindegy, ne offoljunk sokáig.
-
Firefox 6.0-n is jó, UPC net. -
halaszfi #8090 Nálam is elég lassú
-
kuhnzsolt #8089 Nekem ugyanolyan mint eddig. Betöltési idő 0.141 másodperc! google chrome-t használom -
Nálam nincs semmi baja a fórumnak. -
Nálam is nagyon lassú... -
Routeres #8086 Nincs több busz, csak amennyi eddig megjelent, név szerint a Karosa, az FBW, a Liaz, a Mercedes és néhány hete a 415-ös. A csuklós buszt minden hónapban megkérdezi valaki, és mi minden hónapban elmondjuk, hogy "amíg az SDK nem jön ki, addig nem valószínű, hogy a csuklós buszt rendesen össze lehet hozni". Ha jön ki új busz, arról úgy is tudni fog mindenki, pláne, mert kikerül a hivatalos OMSI fórumra, meg értelemszerűen valamelyik magyar OMSI fórumra.
Gyerekek türelem!
(MÁS: Csak nekem tűnt fel, vagy másoknak is a szokásosnál lassabban tölt be az a fórum?) -
Mind a busz és a pálya 5-ös!
-
Esetleg valami hely nicns a neten ahhol néhány busz össze lenne gyűjtve? Esetleg Ikarus vagy valami? :/ Ha van csuklós busz az lenne a legjobb :) -
Routeres #8083 Videjó! 
Főszerepben a Kosmanysko által készített Renault/Karosa Citybus 12M és a szintén általa készített pálya. Mielőtt valaki megkérdezné: Sem a busz, sem a pálya nincs még kész. A készítő szerint valamikor 2012-ben szánthatjuk az aszfaltot vele.
-
Na úgy látom videó formájában nem sikerült hátha kép formájában igen :)
-
valaki konvertál befelé irányba még buszt? Ilyen magyar busz lesz? :) -
truckerfan95 #8080 Szia Tundál nekem segíteni ?
konvertálásban ? :)
Irnál nekem 1 részletes leírást +programokat ami kell hozzá ?
Köszönöm :) -
Egyébkén meg tényleg tiszta BKV. Nyáron megsülsz rajta, télen megfagysz -
zolyHYPER #8078 Ez a 200-as Ikarusokon így van az MVK-nál is :D -
BkvFan #8077 mind 1 ez ilyen Igazi Bkv-s lett :DD a Sofőr nem nagyon fázik a többi meg nem számít :DD -
Nálam akkor ment le -42 fokra, amikor felforrt a busz vize :D -
Routeres #8075 No, megint én vagyok.
G.Gabe belekezdett egy UV villamos modelljébe. Magyar pályára magyar kötöttpályás járművet! A készülő villamost a Határ úton fotózta le, mellesleg a Határ út is az ő keze munkáját dícséri! A kép még üres, de egy kis fantázia és...
-
BkvFan #8074 A fűtés nagyon elvan b*** 1x nekem felfűtötte +600 fok-ra utána meg lement -2890 fok-ra :DDDD ugy hogy ez azért durva :) -
Routeres #8073 Haveromnak szoktam mondani, hogy télen jó, ha reggel tele van a busz, legalább fűtik az utasok.
-
De ha bele gondolsz akkor a BKV-n sincs télen fűtés xD Akkor ezen miért lenne? :D xD -
Akkor télen megfagynak az utasok :D -
truckerfan95 #8070 Sziasztok Omsi Fanok :)
segítségre lenne szükségem :)
Uploaded with ImageShack.us
ezt a Buszt kéne Convertálnom és kéne 1 részletes Leírás hogyan Kell :)
Uploaded with ImageShack.us -
Nem jó a fűtés, le kell vinni a műhelybe, majd megcsinálják. :D -
Próbáltam úgy is, de akkor sem megy fel pár tized foknál a hőmérséklet -
Próbáltad már fordítva is? :D Mert mint ha valaki írta volna régebben hogy a fűtés helyet hűtést csinál a busz... :D -
Sziasztok. Hogy lehet a 415-ös Ikarus-t felfűteni? Hiába kapcsolom és állítom be a fűtést, inkább csökken, mint nő a hőmérséklet... -
Routeres #8065 Szerintem nem kellene kirobbantani a vírusirtók háborúját. Jönnének a hsz.-ek, hogy "a NOD forever", "nem a NOD szar, az AVG a jó", és a többi és a többi...
(5 éve vagyok avast felhasználó, eddig semmi bajom sem volt. Próbáltam már F-Secure-t, NOD32-őt, stb, mind egyformán muzsikált. A megoldás kulcsa a folyamatos backup/biztonsági mentés készítése, ha nagy a baj, akkor úgy is csak a formázásos rendszerújrarakás segít...
)
-
Ezért érdemes rendes vírusirtót használni. ;) -
Zoliikp #8063 Melyik pályához?
A mappában mellékelve nincsen? -
halaszfi #8062 létezik esetle Crossing Seeburger Str. -
kuhnzsolt #8061 Továbbra is fog működni, bővülni!
Nem fog megszűnni! -
:(
Mi lesz az oldaladdal?
-
kuhnzsolt #8059 Na! Kiderült a hiba oka 99%, hogy befogta a gép avast legfrissebb verziója mellett azt a kiba.zott vírust ami lecseréli saját magára a gépen található dolgokat! Magyarul ez a szemét letörölte az összes objektumot, cfg fájlt is! Ezért jelenleg nuku érd pálya, és nuku kerülő mod! Ezek a jövőben természetesen ahogy tudom elkészülnek! Most csinálok egy fiktív pályát és megpróbálom bele tenni a kerülő modot! Remélem még egyszer ilyen probléma nem lesz! Múltkor leszedtem az LCD-pack menetrend táblát, helyére (tömörített fájl) smile-kat tett -
kuhnzsolt #8058 Nagy gond van az érdi pálya körül!
Eltűnt a körjárat pályájának a global.cfg-ből minden! Ennek ellenére többet foglal mint egy olyan cfg amiben van is valami! Betölteni nem lehet, én meg a ütöm az asztalt! -
atty707 #8057 Az Ikarus 415 készítője engedélyezte, hogy felrakjam a buszt az omsi.hu-ra, így akinek még nincs meg, az a http://omsi.hu/Ikarus415.7z linkről letöltheti.
A nap folyamán kirakom linkként is az oldalra. Az állományt az ingyenes 7-zip tömörítővel lehet kicsomagolni. -
Tudna valaki választ adni hogy mire jó ez az egész köcsögösködés a másikkal?? Mert ha le akarja járatni akkor azt ne itt tegye baxa meg!!!
Itt az ember a játékkal kapcsolatos dolgokat nézi és nem az ilyen gyökereket akik mások lejáratásában szerepet játszik.... Ahogy a mondás is tartja: " Nem vagyok én kertész hogy gyökerekkel foglalkozzak... "