63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
mk452001 #9942 Hali!
Ha nem nagy probléma, én is megkaphatnám?
Előre köszönöm -
#9941 köszönöm -
szikszaicsabi #9940 Szia, én is megkaphatnám? -
#9939 A Model_Ikarus_manual-ban és a Model_Ikarus_automat-ban az adott sorok így nézzenek ki:
[mesh]
dach.o3d
--------------
[mesh]
lewy_bok.o3d
--------------
[mesh]
prawy_bok.o3d
--------------
[mesh]
przod.o3d
-------------
[mesh]
tyl.o3d
tehát a [viewpoint]
3
[matl]
Nowe_tex1.bmp
0
ezeket töröld ki! -
#9938 Ha beállítom munkába az ikarus t vajon miért csinálja ezt ? A felbontást felvettem maximumra. -
crodgok3 #9937 Itt nézz szét. -
Zoliikp #9936 A teljes műszerfal animációja, a nyitható ablaküvegek, a belső világítás, valamint a kijelzőrendszer, végül az utasok mozgása van hátra.
Igyekszem, mindennap egy kicsit... -
#9935 Sziasztok, ehhez az új pályához kell valami kiegészítés?? Mert én nem találtam, de tegnap amikor játszani akartam, akkor vagy 20 fajta hibát írt ki, hogy ö nem találja a mappában, vagy csak én nem vettem észre valamit? -
#9934 Sziasztok !
Ezt a buszt nem lehet valahonnan letölteni esetleg ? MAN NL 202 -
zorba3333 #9933 Ezt nevezem :)))
Gondolom, ez a modell is egy létező kocsi volt valamikor :D
Csak nem a GA 95-11 frsz. IK 620 készül az új virtuális életére?
Le a kalappal...:) -
#9932 Szia, én is megkaphatnom azt a javítást? Előre is nagyon szépen köszönöm. :) -
#9931 Nagyon jó !Mikorra várható a kész busz? -
Zoliikp #9930 Ha végzek az 556-ossal, befejezem a 260-ast, a következő projekt az Ikarus 620:
Remélem ez is tetszeni fog.... -
zorba3333 #9929 OK :)
A modell előéletét nem ismerem / ismertem eddig.
Azt tudom, hogy nem Zoliikp készítette az alapmodellt, de arról fogalmam sem volt, hogy neutral egy valaha valóban létezett gépnek, és nem "csak" a típus egy fiktív tagjának adott virtuálisan új életet :)
Köszönöm az infót :) -
#9928 Na pont a lényeget hagytam ki... Azért ilyen mint az eredeti, mert arról készítette a modellt. -
#9927 Ezt a modellt még neutral adta ki eredetileg a Mafia c. játékhoz. Egyébként tényleg nagyon jól halad a busz! Jó lesz ez nagyon. -
zorba3333 #9926 Bár több videót is láttam már a készülő buszodról, de a rendszámra csak most lettem figyelmes. :)
Először csak azt hittem, hogy kellett egy egykoron létező, eredeti rendszám....
Nekem van eredeti fotóm a GA 82-09 frsz. kocsiról, és meglepődve láttam, hogy elöl még a lökös alatti alsó köténylemezdísz, illetve szintén a köténylemez bal sarkán lévő egyedi ezüstszínű betét is rajta van a gépen :)
Nem semmi aprólékosságra utal ez a munka:)
Le a kalappal előttetek.
Nem hittem volna, hogy eredeti / létezett modell alapján dolgozol, illetve dolgoztok.
Gratulálok mindenkinek, aki részt vesz / vett veled ebben a projektben.
Természetesen az eredeti alapmodell készítőjének is kijár minden elismerés. -
#9925 Megkaphatom a javított Ikarus-t? -
crodgok3 #9924 A csengő csak akkor működik helyesen, ha az első ajtót is kinyitod :)
-
#9923 Ez úton szeretnék megkérni MINDEN fórumtagot, hogy használjuk a "válasz erre" gombot. Köszönöm. :) -
feca3339 #9922 nálam a javított ikarusnál nem szól a csengő :S amúgy király lett a busz köszönöm szépen:) -
Zoliikp #9921 Még nem teljesen jó a busz számának kijelzése, de alakul:
http://www.youtube.com/watch?v=lOR9C_suCe4
A slusszkulcs is "meg van"... -
#9920 Biztos PM-ként volna célszerű küldenem, de ha már mindenki így csinálta, nem maradok ki a sorból; megkaphatom a javítást én is? -
alexander1993 #9919 Kösz. -
alexander1993 #9916 Én is megkaphatom a javítást? -
crodgok3 #9915 Én is kérném a javítást :)
-
dgufoplast #9914 (Valamiért a pályámon nem tudom kijelölni a Bus Stop-ot(Mert nem lesz narancssárga) Segítsetek!) Erre gondoltál ? de ha ki jelölöd a pályán a bus stop-ot(én arra gondolok ami az úton van le rakva,de van ami a busz megálló mellet van a járdán) akkor piros ha meg ki induló pontot választod az narancssárga de kijelölöd akkor más színe lesz talán az is piros ha ki van jelölve de ha rá mész az egérrel és rá kattintól akkor mindent ki jelöl amire rá mész úgy értem olyan még nem volt hogy nem lehetett volna ki jelölni valamit az egérrel a map editorba -
#9913 Köszi szépen! -
halaszfi #9912 Segítsetek amire válaszoltam -
fjx235 #9911 Én kérném ha megoldható!
Köszönöm! -
#9910 Csak ittis azt irja ki,hogy megsérült. -
dgufoplast #9909 Itt meg találod nem én töltöttem fel hanem más mert a videó alá oda van írva hogy emailt kel küldeni a készítőnek és el küldi vagy küld egy linket a honnan le lehet tölteni de itt is megtalálod -
#9908 Na lécci a volvóhoz egy működő linket!! kössz
-
generalGGabe #9907 http://imageshack.us/f/690/utjaim.jpg/ -
#9906 Már kapott tőlem egy javítottat. Ha kéri valaki,annak privátban szívesen elküldöm.
- Ikarus hangok vannak benne
- A ráncajtós ajtóhangja nem a MAN-é,hanem rendesen ráncajtó hangja és más a ráncajtós csengője
- A csengők addig szólnak,amíg be nem záródik az összes ajtó
- És át is javítottam,hogy ha AI az Ikarus,akkor ne tűnjön el a kasztni... -
generalGGabe #9905 -
generalGGabe #9904 Köszönöm szépen! -
dgufoplast #9903 Vissza olvasol meg találod de itt van ez működik rendesen:
https://skydrive.live.com/embed?cid=C00B5D0E23E9F3B6&resid=C00B5D0E23E9F3B6%21303&authkey=ADQgpinfz0IPH1U -
generalGGabe #9902 Látom szépen át lett alakítva.
Le lehet ezt tölteni valahonnan?
Annyi minden lett már feltöltve ezzel kapcsolatban.
Különböző váltók meg hangok, meg miegymás.
Teljesen elvesztettem a fonalat.
Nem lehetne valahogy egy kommentben összefoglalni ezt, letöltési linkkel?
Nagyon hálás lennék (gondolom nem csak én) -
#9901 Igen,a lengyel.