63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #10063 Vagy azoknak a pályáknak a hof-fájlját, amelyeket telepítettél a gépre... -
#10062 másold ki az OMSI/Vehicles/MAN_SD200/Spandau.hof, Dieerste.hof, Grundorf.hof fájlokat és illeszd be az Ikarus 260 mappájába :) -
steve0123 #10061 köszi a segitséget! de ha nincs semmi a hon állomásnál akkor hogy lehetne beállitani h tudjak járatba menni? vagy csak kocsikázni lehet vele? -
ekepista #10060 sziasztok az ikarus c60 asbuszmüködik az omsiba -
szikszaicsabi #10059 Buszválasztásnál amikor kiválasztod a buszt, a ,,Honállomás" opciónál megjelenik valami? Mert ha nincs ott semmi akkor nem tudsz semmit se kiírni a kijelzőre(csak a járatszámot).Ha pedig van ott valami, akkor nem a pályának megfelelő honállomást választottad ki. -
Zoliikp #10058 Én nem haragszom, van viszonyítási alapom...
Mit ne rontsak el...
Kis kárörvendés, hogy a ráncajtó működése sem az igazi... -
#10057 Igen. Készül. -
dantre #10056 Tud valaki valamit az ARC projektről ? -
Routeres #10055 A másik fórumon LMG-123 kolléga írta, hogy a buszt a készítő azért tette letölthetővé, mert nem folytatja. Ne úgy tekintsetek rá, mint egy kész modellre, hanem mint egy félbehagyott projektre. -
dantre #10054 hát akkor bocs hogy megmutattam, én sem tudtam ilyen, később miután beraktam akkor jöttem rá hogy milyen....... -
Zoliikp #10053 Jelen állapotában a c60-as inkább elrettentő példa, mint játszható béta verzió... -
#10052 Hát, mit mondjak a buszról...? Tükör nincs, lámpák nincsenek, szerintem szar a pozíció, a hátsó ajtók csak együtt nyithatóak, MAN hangok, a műszerek pontatlanok. A kormány nem középen van, ráadásul ahol lementem hídba, az az, hogy az index kapcsolónál indexeléskor nem a bajuszkapcsoló megy le és fel, hanem az ablaktörlő állítógombja a bajuszkapcsoló végén forog le-fel. Mindegy, azért feltöltöm, hátha valaki örömét leli benne. Egyébként már most zabálja a gépemet, pedig kész sincs...
Ikarus C-60 beta -
#10051 Én letöltöm, és felrakom valami letöltőoldalra. -
dantre #10050 Sziasztok
Találtam egy elvileg letölthető Ikarus C60-at ha érdekel valakit http://omnibussimulator.pl/Temat-Ikarus-C60-Beta
egyetlen egy baj hogy ide regisztrálni kell !
Üdv Dantre -
fjx235 #10049 Nagyon szívesen,Szólj ha kell. -
Zoliikp #10048 Köszi szépen, még visszatérünk erre a kérdésre...
Ezt a problémát majd az eredeti verzióba oldom meg.
Addig is készül a fűtés:
A doboz tetején a fűtőmotor kereke, előlapon a szabályozó karok, és az "egyedire" sikeredett kapcsológomb.... -
#10047 Nekem is van pár dolgom itthon. Van egy belső lámpám a 200-as szériából, van egy valamilyen óra aC56-ből, még egy óra egy 266-osból. Van lámpakapcsolóm, és van gyújtáskapcsolóm. Esetleg 415 első lámpa, vagy 200-as széria ködlámpa. De inkább az első. Hátha valamire jók lesznek. -
fjx235 #10046 Mind az 556-ról mind a 180-ról -
fjx235 #10045 Ha gondolod abban tudok segíteni,hogy a múzeumban csinálhass képeket a fülkében is. -
#10044 Arról megfeledkeztem. Nem hiszem, hogy az országban ne lenne más 556 vagy 180, valaki csak tud lőni pár képet, vagy valahonnan lehet szerezni. Amúgy szerintem nem olyan vészes. Amúgy most jut eszembe, ez ugyan rajtad nem segít gondolom, de ha valakinek kell 200-as szériához textkép műszerfallal kapcsolatban, szóljon, mert van egy 280-as műszerfalam itthon, amiből össz-vissz a jobb panelon lévő hőmérő, az indítógomb meg a váltó hiányzik, tehát elég könnyen tudok képeket csinálni hozzá. Mert egyébként minden kapcsoló rajta van, a nyomásmérők, a fordulatszámmérő,a km óra, minden. (de csak maguk a panelek az azokat összefogó műanyag kerettel, kézifék, kormány, ilyesmi nem) -
Zoliikp #10043 Ez talán még járható út lehetne, de a múzeum téli zárása miatt tavaszig várni kellene...
-
#10042 Biztos vagyok abban, hogy ha írsz levelet a BKV-nak, hogy fotózhasd a járművet, akkor kinyitják neked. Nekem is kinyitották az MVIII-ast meg a csufit, amikor kértem engedélyt (igaz, csak a HÉV-re, de nagyon kedves volt az őr) -
#10041 Farosban talán ugyanilyen a sebességmérő. -
Zoliikp #10040 Sajnos nincs.
Legalábbis nem találtam... -
#10039 Más járműben nincsenek ilyen műszerek? -
Zoliikp #10038 De lehetne, csak nincs ilyen képem.
Jobbról, balról talán, de pont szemből, hogy arányos legyen, olyan nincs.
A múzeumban lezárt fülke miatt... -
#10037 Igen. Az óralapokra. A számok rajta, meg egyebek. Fotótextúrát nem lehet beilleszteni? Esetleg az nagyon visszafogja? -
Zoliikp #10036 Illetve, ha az órák lapjára gondolsz, az még Neutral "műve"... -
Zoliikp #10035 Én inkább a videó minőségére gyanakszom.
De elképzelhető... -
#10034 Tökéletes! Szerintem jól haladsz, kíváncsian várom, mi fog ki süli belőle! -
#10033 Jól néz ki, csak némelyik nagyon pixeles. De amúgy 5/5 a busz eddig! :) -
Zoliikp #10032 Egyenlőre igen...
De még változhat. -
#10031 Jó lesz. Amúgy a műszereknek ez a végleges kinézete? -
#10030 Mintha csak oda tervezték volna. Jó lesz! -
Zoliikp #10029 Egy gyors közvélemény kutatás:
A fűtés konzolja elfogadható helyen van? -
steve0123 #10028 hali mindenki! hogy tudom az ikarus 260-son az ibist használni mert nem tudom beirni a járatszámot mert semmit nem enged igy utasok sem szálnak fel! a segitségetek hogy tudom beállitani elöre is köszi! -
#10027 Csak én látom úgy, vagy tényleg enyém a 10000. komment? Ez vicces, mert az egyik indexesen meg a 36000. lett az enyém... :P -
BkvFan #10026 ezer köszönet mindenki nevében!:) -
#10025 http://www.youtube.com/watch?v=ebRx-B1k6oM&feature=related
:) -
fjx235 #10024 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy az AI buszok milyen menetrend,va mi alapján közlekednek?
Azt meg lehet oldani,hogy ha pl.azt szeretném,hogy egy viszonylatra csinálok 10 forgalmit,és azt szeretném ,hogy az alapján a menetrend szerint közlekedjenek amit az editorban megcsináltam,és más AI busz ne közlekedjen?