63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
zorba3333 #9982 Szia!
Tedd fel légyszíves újból a képet a keresett felniről, mert a linken amit megadtál nem elérhető! -
#9981 Sziasztok! Ilyen felni textúrája nincs valakinek szemből, árnyék nélkül? :)
KERÉK -
#9980 Tudnátok nekem segíteni abban,hogy felraktam a baustellen mod spandaut,de amikor enindítom a pályát,azt írja ki: Zugriffsverletzung bei Andresse 004054C3 in Modul "Omsi.exe" . lesen von Andresse 0000001E. Milehet a gond,vagy rossz a fájl? -
dgufoplast #9979 Majd az ékezeteket nem írom be csak az magyarul kicsit rossz lesz el olvasni de nem vészes a dolog meg a Ikarus 415.04 1.1 verziónak a német fórumon van olyan javítás amiből ki vannak írva az ékezetek itt -
Hyp3r #9978 Csak arra az 1 dologra kérlek, hogy ékezetes fájlneveket ne használj. A 415 javított verzióját ki sem tudtam próbálni mert 1 csomó hibát írt ki a script- és fájlnevek miatt. Az első verziónál még átirogattam ezeket, de most nincs erre időm. Örülök, ha van 40 perc szabadidőm 1-2 fordulóra. Az én windowsom valamiért nem támogatja az ékezetes fáljneveket, már több helyen utánaolvastam de nem tudom mi lehet a probléma. -
dgufoplast #9977 Bocs mindenkinek modellt a t le maradt az előbb -
dgufoplast #9976 Átalakításra van beszéltem vele de még nem most lesz az amikor eljön az hogy majd be rakom az Omsiba majd az még később lesz meg majd attól is függ hogy majd bírni fogja majd az Omsi a modell -
steve0123 #9975 Hali mindenki! hol tudom átirni hogy a busz végsebesége nagyobb legyen? elöre is köszi válaszotokat! -
#9974 JXBelltől van engedélyed gondolom a továbbadásra. -
#9973 Ez a gépezet nagyonjól gyorsul és csendes de inkább egy "lomha" IK zörgő motorral :) ;) -
dgufoplast #9972 Van pár darab maradjon titok -
#9971 Melyek kötnek le? Miket csinálsz még,amiről nem tudunk? :D -
dgufoplast #9970 Még nem az majd tervezem csak leköt a többi busz -
#9969 http://kephost.hu/image-FB1F_4EDE65A1.jpg -
#9968 Mi lehet a probléma? Ma jött elő először, amikor Man buszra akartam váltani!
-
tuningmark #9967 Ha már működőképes, szivesen tesztelnénk :) -
#9966 Jöhet! :D :D -
dgufoplast #9965 Nekem van ilyenem át dolgoztam 3 ajtósból 2 re meg egy kicsit át rendeztem a járművet hogy tökéletes legyen legalábbis amennyire lehetett
-
tuningmark #9964 Nemértem mibajod a Setrával, de te dolgod, én szépen kérdeztem, nem parancsolgattam. :) Nem különösebben érdekel hogy nem lesz belőle semmi, feltevés volt. :) -
feca3339 #9963 Igen de nem működik :S -
rajenmax #9962 Próbálj már meg modellezni. nem kis áldozatok árán lehet összehozni egy buszt, meg különbenis majd pont egy rohadt szetrát... -
kuhnzsolt #9961 Akkor inkább ilyet:
-
#9960 Ott vannak alatta a linkek. -
feca3339 #9959 Üdv!
Meg tudná mondani valaki hogy ezt a hangot honnan lehet leszedni az FBW-hez:
http://www.youtube.com/watch?v=2nFB8vk1n3E&feature=fvwrel -
tuningmark #9958 Félig-meddig egyetértek, de azért nem csak Ikarusokból áll a világ. :P -
#9957 Bocs.... -
#9956 Szeretném elkérni, köszönöm! :) -
#9955 Személyes vélemény, KÉRLEK kövezz meg, ha nem értesz egyet, de szerintem egyelőre mindenki a jó kis magyar Ikarusokról álmodozik, amikkel nap mint nap utaznak, amiket nap mint nap szidnak, ha valamiért mérgesek, amik hozzá tartoznak a magyar városok arculatához, már amennyire. Ettől függetlenül bocs, hogy engem nem izgat annyira a dolog, biztos vannak sokkal többen, akiket érdekel. -
tuningmark #9954 Sziasztok, kedves fórumozok.
Azzal a kéréssel fordulnék hozzátok, hogyha esetleg lenne időtök, és kedvetek is, valamelyikőtök megcsinálhatná a 315-ös Setrát, Omsiba. Szerintem sokaknak az is tetszene. Ha értenék hozzá, természetesen énis megcsinálnám, azonban nem értek a modellezéshez. Maximum Photoshop, HTML, PHP, CSS, stb. :) Itt egy kép róla, ha esetleg valakit érdekel.
[A nicknevemmel ne törődjetek, ezt régebben regisztráltam, és az új regisztrációt 24 óráig ugye nem lehet használni..] -
zsilka péter #9953 Én is elkérném ha nem gond. Köszi. -
#9952 És ezt a 260-ason hogyan lehetne megcsinálni? -
#9951 video linkje -
#9950 A leszállásjelzők az Ikarus 200-asokon az ajtónyitógombokra vannak kötve. Az ajtózáró gombok csak akkor világítanak, ha a hozzájuk tartozó ajtó nyitva van.
-
#9949 az ikarus-nak a leszállásjelzőt nem lehetne valahogy az ajtónyitó(piros) gombokra áttenni?(úgy mint az igaziban) -
#9948 off
mail ment
on
Én is szeretnék ilyesmit, de még nem tudom honnan induljak neki.. -
sdm34 #9947 Én is kaphatnék egyet abból a módosított ikarus buszról?előre is köszönöm :) -
#9946 Hello! :D Láttam én is a videót és nagyon tetszik ez a kormány, én is szeretnék ilyet. Én bele is fognék, csak nem tudom, hogy induljak neki. Te milyen terv alapján gondoltad volna az elkészítést/átalakítást? Nekem van PC-s kormányom 180 fokban forog meg busz kormányt is tudok szerezni. Ha egy megvalósítást vagy egy áramkört vagy bármit amivel szerinted átlehetne alakítani, egy pontos leírást tudnál adni azt nagyon megköszönném, mert én belevágnék egy ilyenbe. Előre is köszönöm! -
zsgyarmati #9945 Ha nem nagy probléma, akkor én is megkapatnám? Köszi! -
#9944 Énis kérném szépen,köszi. -
#9943 Helló, én is megkaphatom?:) Köszi.:)