63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#9780 Bocs a dupláért 415-öt
-
#9779 Az Ikarus 435-öt honnan lehet letölteni? Mert én az Omsi Hungary-n nem láttal a letöltések között. -
pamacs1986 #9778 Valamiért nekem nem sikerül, átírtam amit kellett, amúgy az alap grundorf pálya a teszt alany, de busz helyett mindig valami mást tesz be... most pl a vasút van a busz helyett. Letudnád írni ezt lépésről - lépésre, hogy hogyan lehet megoldani úgy, hogy működjön is? Gondolom az, hogy melyik pálya az teljesen mindegy. -
#9777 -
mimo0612 #9776 A Volvo tükörképében mintha nem stimmelne minden :D Kicsit mintha fordítva lenne -
Zoliikp #9775 Ne vedd személyeskedésnek, de szerintem a fórumok többsége azért jött létre, hogy adott témára, problémára egy közösségen belül, egyszerűen, gyorsan vélemény, illetve megoldás szülessen.
Viszont, ha ennyire leegyszerűsíted, akkor esély sincs arra, hogy rájövünk, " Hé, nekem is pont ez a bajom", és megoldjuk - természetesen, ha tudjuk.
Sajnos csak tippelni tudok:
-beírtad ugyan az AI- listába, de a résztvevő AI-k számát nem javítottad...
- a fentiek megléte esetén, nem a megfelelő AI-csoportba tetted, és ott sem javítottad a sorszámot... -
#9774 Sziasztok itt a működő link a 7700 Solo bétájához. LETÖLTÉS -
#9773 f -
#9772 Én meg beírtam a listába, azt az OMSI hibaüzeneteket dobott ki rá... -
pamacs1986 #9771 Valószínüleg te erre gondoltál: vehicles\Ikarus 260\Ikarus.bus
De ez így kevés neki, mert nincs más busz a pályán az enyémen kívül.. -
#9770 Map mappában az ailist.cfg be át kell írni A buszt a megfelelőre és azt használgatja majd csak ;) -
pamacs1986 #9769 Sziasztok! Egy kérdésem lenne, valaki rájött már arra, hogy kell beállítani pl az ikarus 260-ast, hogy az ai is azt használja? -
#9768 Nem foglalkoztam a videó külön megnyitásával. Egyébként is kb. egy órája még elérhető volt. Meg elkérni... minek volt eddig publikus. Most valami vagy kiadok, vagy nem... Nem az, hogy 1 napon belül meggondolom magam. Nah mindegy... köszi. -
dgufoplast #9767 Fel van az töltve csak elkel kérni a készítőtől oda van írva a videó alá -
#9766 Valaki küldje már el ezt a Volvo-t, vagy töltse fel, mert a feltöltőnek eszébe jutott törölni az elmúlt fél órában (mialatt rátaláltam mobilról és lehetőségem lett letölteni a szgépen...). Kösz... -
#9765 Üdvözletem mindenkinek. Valaki valamit nem tud esetleg Erről a MAN ról? -
alexander1993 #9764 Azt nem tudni mikorra várható a frissítés? -
#9763 Szerintem a vBusos Volvonak kidolgozottabb belső tere van..
Nem tudom van-e ebbe váltó mod téve, de egy újabb ZF modos szerintem mehetne Pl. ZF 4 590..
Illetve azt hiszem van Volvo hang mod is a német fórumon.
A hangok nagyon sokat dobnak! Az ARCnál is sokat jelent a menetdinamika (váltó + motor) és a hangok is. Az a modell pedig szerintem sokáig mérce lesz.. :) -
#9762 A 3. ajtó nyílik,csak más ajtónyitó opcióra van állítva...Amúgy az,hogy nem rossz...hát...a valódi és a "modell" között van kb. 5% hasonlóság... :D
Crodgok3-> a kritikákat pedig értsd meg,mert fel van tüntetve,hogy béta,de az is,hogy 90%-os,és egy update formájában lesz 100%...dehát alapból ilyen papírmodellből nem lehet buszt csinálni...
1. biztos...AI-nak nagyon jó lesz :D -
crodgok3 #9761 Nem értem a kritikákat, hiszen fel van tüntetve, hogy béta, de kíváncsi lennék, hogy a sok pocskondiázó milyen buszt hozna össze... :) -
zorba3333 #9760 Ahhoz képest, hogy beta, nem rossz, sőt.... :)
A külső design, és az utastér véleményem szerint teljesen rendben van, bár gondolom reszelsz még rajta:)
A műszerfalon a funkciógombok scriptelését leszámítva van néhány (számomra) szembetűnő dolog.
A kormány szinte teljesen kitakarja az óracsoportot, így az gyakorlatilag nem látható, valamint a műszerek textúrája nagyon halvány, ezért nehezen lesznek leolvashatóak.
A műszerfal méretéhez képest kicsinek tűnik maga az óracsoport is.
Nálam a 3. ajtó billentyűzetre nem reagál, csak egérrel tudom nyitni, ha a műszerfalon a gombjára kattintok, de ez nyilván a beta készültség miatt van így.
Véleményem szerint nagyon szép lett a modell.
Nekem mindenesetre még így, ebben az állapotában is tetszik.
Gratulálok:)
-
BkvFan #9759 akkor bocs, én se tom ki csináltam :D nem én és én is ezen a véleménye vagyok! -
Geri556 #9758 Hát ez a Volvo már bocs a kifejezésért marha rossz...
Nincs sebességmérő, az ablakok nem nyithatóak, a gombok 20%-a van leanimálva, beiktatva. Ez nem 90%, hanem 40 kb... -
#9757 Nem én csináltam a buszt... :D csak kiraktam... :D Amúgy szerintem ritka sz*r... :D -
alexander1993 #9756 Rosszabbra számítottam, de azért van még hova fejlődnie a busznak. -
Geri556 #9755 Valamint az Ikarus 415 hangjaimra se kért engedélyt...
Amúgy most töltöm, kiváncsi vagyok azért. -
#9754 Nem akarlak megsérteni, de ez még nagyon-nagyon béta verzió... -
zsilka péter #9753 Megoldva. -
BkvFan #9752 LMG-123 by
Volvo 7700 papír
Képpel nem tudok szolgálni,csak videóval:
Letöltés -
feca3339 #9751 letöltöttem az előző zip. fájlt és bemásoltam a sceneryobjectsbe de akkor is bejönnek nálam a hibák :S -
Zoliikp #9750 A Sceneryobjects-be, mappával együtt. -
nrgasdasd #9749 Szerintem hanyagoljuk ezt a pályát, már nekem is teljesen szétesett.
Koncentráljunk ide :) Örs Vezér Tere még pucéran... -
feca3339 #9748 Ezt a fabrik objektumot hova kell bemásolni ? :D
Lehet h. amatőr kérdés de nem nagyon értek még az omsi-hez -
#9747 Egyébként holnap jön egy videó. -
Zoliikp #9746 Akinek ott van előfizetése, mint nekem is, nem fogja máshová feltölteni, majd 1-2 hónap múlva megint feltölteni.
Ezen az oldalon is rengeteg hirdetés van, de legalább magyarul nem érdekel.
Az idegen nyelvűeknél meg nem tudja az ember, mi az ami fontos...
De ez csak az én véleményem. OFF.
A tv tornyot honnét lehet lekapni? -
#9745 Köszönöm! :) -
Routeres #9744 Távolságis, mellékutas, magyaros. fás, harmadrangú-főútvonalas mapot ide, de gyorsan! :)
Le a kalappal, gyönyörűen néz ki. -
zsilka péter #9743 Lenne még egy kérdésem. Meg szeretnék oldani egy útkapcsolatot, de nem tudom kivitelezni sehogy sem. Az az egyik út egy úgynevezett 11 méteres elem. Tehát a Splines fülön amikor kiválasztom az útelemeket akkor ezt választom ki: "str_2spur_11m_SeeburgerStr1.sli". És egy úgynevezett 13 méteres elemmel szeretném összejátszani. Megoldható ez? De ha a 13 méteressel nem oldható meg akkor megfelel egy 9 méteressel is. És jó lenne úgy megcsinálni, hogy a járdák meg az utak is stimmeljenek. Nem a textúrára gondolok hanem, a járda ne csússzon bele a másik elemnél az útba, stb. Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv. -
#9742 Gyerekek én tényleg nem akarok kötözködni senkivel,de miért erőltetitek a data.hu-t??? Lassú is büdös is de a miénk? :) Az összes többi normális oldalról rendesen több száz kb/sec-el jön,innen meg még a 100-at se éri el soha...
hotfile,megaupload,filesonic,fileserve ha van rá mód szerintem mindenkinek jöbb ha ide vannak feltéve...
Tisztelet és béke! -
#9741 Két képecske.