63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• omsifan
    Két képecske.

• nrgasdasd
    Nah ! Köszönöm a segítséget, hogy mit hiányol a pálya, gyanítom ezeket a Kreuz dolgokat egy pályával töltöttem le, talán nem lesz belőle gond itt a link http://data.hu/get/4470812/kreuz.zip másoljátok be a sceneryobjectbe. Így talán látható lesz az út és előrébb jutunk. Ha így sem lesz jó több időd nem kívánok bajlódni ezzel a pályával. Inkább koncentrálok a valós domborzatú, kialakítású 244es vonalra, hamarosan rakok fel képeket is. Továbbá:

@ Converter én sem tudom mi az, együtt töltötem le.
    @ lámpák nálam rendesen működnek.
  • Routeres
    Minden olyan hibaüzi, ahol "RQ_X8m_2spur_8,0m_valami" vagy más RQ-val kezdődő objektum van, az azért van, mert ezeknek az objekteknek nem a KreuzMC mappában lenne a helyük.
    Ezek a SimpleStreets objektjei.
  • zolyHYPER
    Sziasztok!

Hosszas szünetelés után szeretnénk újraéleszteni az OMSI Virtuális Közlekedési Vállalatot (OVKV) és jelenleg olyan sofőröket keresünk, akik komolyan is gondolnák azt, hogy vezessenek. Ha valakit érdekel a dolog, akkor látogasson el a www.omsi-hungary.bplaced.net oldalra és ha megtetszik a dolog, akkor jelentkezzen sofőrnek a [email protected] címen. Az e-mail-be kérném beleírni az omsi-hungary-n használt nick-et is.

Emellett ha valaki egy kis segítséget tudna nekünk nyújtani egy OVKV-s festéssel egyelőre csak egy SD85-re, azt nagyon megköszönnénk. :)

Várjuk az érdeklődőket. :)

Szép estét, üdv: zooly89 (zolyHYPER) :)
  • wollnerd #9737
    A fabrrik ojektum
  • wollnerd #9736
    Ezeket adja ki:

A fabrik  nevű objektumot megtaláltam, de a többit nem találom...
  • fuszhi
    oké én már nagyon várni fogom
  • zsilka péter
    Valaki tud sorompó objektumról? Ami alapból van az kezelhetetlen. Lerakom, de nem látom, hova teszi stb. Valaki tudna linket adni, hogy honnan tudnék ilyet leszedni? Buszgarázshoz kellene. Köszi!

Üdv.
  • omsifan
    Bocsi, visszavonom. Nem volt eszembe, hogy nemeza 260-asának kell előbb kijönni, mert így kaptam meg a modellt.
  • buszvezeto1
    Hát mondjuk igazad van!!!
    Amúgy nagyon jó pálya ez. :D
    Főleg, hogy BKV-s és Cinkotás
  • Zoliikp
    Ha nála rendesen működik, honnan fogja tudja, mit "szedjen össze"?
    Nekünk kellene összeírni, mit nem talál induláskor...
  • buszvezeto1
    T. nrgasdasd!!!

Ha szépen megkérlek össze tudnád tenni azokat a kiegészítőket a pályához amik kellenek ahhoz, hogy jól működjön??!!

Előre is köszönöm!
  • wollnerd #9729
    Mi ez a ConvertHub.exe a HUN Objects mappában?
  • nrgasdasd
    Biztosan nem, remélem sikerül rájönnöm minél hamarabb. Addig is türelmet kérek. :/
  • Zoliikp
    Véletlenül nem nevezted át?
    Vagy változtattál a textúráján?
  • nrgasdasd
    Köszi!

Igazából nem értem mi lehet a gond ha a Simple Streets felvan telepítve.

http://noob.hu/2011/11/30/ut.jpg
  • Zoliikp
    Sok képet fogsz kapni:

Csak úgy hirtelen...
  • zorba3333
    Szépen alakul a gép, gratula:)
  • nrgasdasd
    Érdekes... Igazából azért tettem publikussá a pályát, mert összeomlott a mapeditor, ha nem lenne nagy kérés, egy képet tudnátok mutatni hol nem látszik a kereszteződés/ek ? Ha rájövök mi a baj javítok mindent és átláthatóbb lesz...
  • Zoliikp
    A második próbálkozásom:
    http://www.youtube.com/watch?v=iURcko1iRzY
  • generalGGabe
    A lámpákat sem állítottad be.
  • zorba3333
    Szia!

Nálam sem működik rendesen :(
    Szintén egy csomó útelem, gyalogátkelő, stb hiányzik.
    Hiányol, illetve érvénytelennek lát valami csomorifele Nr5 fájlt is.

Kár, pedig ígéretesnek látszik :(
  • omsifan
    Nemsokára jönni fog. (remélem, hogy az internetem normálisan fel fogja tölteni)
  • generalGGabe
    Szia!

Mentem egy kört.
    Mit is mondjak....
    A pálya jó lenne, csak éppen jó pár út hiányzik. Pedig fent van a simplestreets, a legújabb is.

Nagyon sok cuccos hiányzik, buszmegállók, kereszteződések, utak.
    Ezt hogyan lehetne orvosolni?

• Geri556
    Ez nagyszerű ;)
    Videót kaphatunk ?
  • omsifan
    Na ha minden jól alakul, karácsonyi ajándékként kaptok egy Ikarus 256-oskát. :)
    Még van rajta bőven dolog, de a nagyrész már megvan és már minden be van konvertálva, csak még néhány elemet "normálisan" be kell scriptelni.
  • generalGGabe
    Nekem a csomorifele entrypintra hibát ír ki.
    Amúgy megy. Rögtön megyek is valamelyiken egy kört.

Amúgy miért fiktív? Ezek a járatok vannak, nem?
  • generalGGabe
    Köszi a pályát!

De azért nem lett volna rossz, ha az emeletes buszokat is használná az AI
  • nrgasdasd
    OFF
    Tölthető egy fiktív pályám Budapest_BKV néven

http://data.hu/get/4469659/budapest_bkv.zip

Minden információ benne van az Olvass el fájlban.

ON
  • BkvFan
    az a lényeg hogy csináltam egy ilyen magam fél Ikarus260 ajtó záró hangot és szerintem elég jól sikerült ha kell valakinek akkor írjon privát üzenetet!
  • BkvFan
    bocsesz mégse :D
  • BkvFan
    ha valakinek tetszik privibe meg kaphatja a hangot ;)
    http://data.hu/get/4467820/Omsi-Ikarus260.avi
  • Apocalipto
    Értelemszerűen befolyásolja. Így 19 tonnával egész jó lett :DDD Köszi! :)
  • Zoliikp
    Nem tudok róla, hogy az erősséget lehet változtatni.
    A busz súlyát pedig a bus-fájlban tudod módosítani, e hogy mennyire befolyásolja a gyorsulást, nem tudom...

• Apocalipto
    Urak!

Valaki hozzáértő biztos tudja: A buszok config fájljában valahol nem lehet megadni, hogy a gázadás billentyűzeten milyen erős legyen? Az alap verzió ugye a 0.850, a padlógázzal pedig 1.000. Az alapot szeretném lejjebb venni, mert a prágás kocsinál nem igazán reális a gyorsulás. Vagy ha ez nem jó, akkor megnövelni a busz tömegét hogy lomhább legyen. Mit kéne módosítanom és hol? Köszi!
  • Zoliikp
    Azzal van a baj, hogy nem tudja - a készítőkön kívül, de lehet hogy ők se- senki, hogy működő busznál milyen sorrendet kellene tartani, hogy lehet-e hivatkozni a másik rész bizonyos eseményeire, stb.
    Az hülyén jönne ki, hogy ahhoz, hogy a hátsó két ajtót működtesd, át kellene váltanod rá, ott külön jegyeladás...
  • ozimak
    Szomorúan hallom... akkor nem nagyon lesz 280-asunk :( Bár nekem már elég lenne az is ha elindulna normálisan meg lenne ajtaja hogy fel tudjanak szállni az utasok,de gondolom éppen ez az amit még nem lehet megoldani teljesen.
  • Zoliikp
    Terveim szerint két fajta lesz belőle:
    ez már kicsit átalakított verzió autómataváltóval, valamint a fanok számára az eredeti tükrökkel, és egy manuális váltóval szerelt változat.

A kiadás ideje még bizonytalan, de igyekszem...
  • generalGGabe
    Ez a "próbálgatás" mikor fog kijönni?
    Baromi jó!
  • Zoliikp
    Próbálgatás:
    mind a modell, mint a feltöltés
    http://www.youtube.com/watch?v=-B_l5tNvuS0