63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#10143 Nem, de biztos meglehet csinálni. Igazából kell hozzá valami alaplap, nem kevés drót, egy kis forrasztás és ennyi. Csak hát ez ugye nem ilyen könnyű. Én csak most ismerkedek a témával, tehát csak odaraktam a műszerfalat. -
#10142 A gombok működnek? Gondolom nem.Durva lenne, ha megnyomnád és kinyílna az ajtó xD -
#10141 A játékhoz gondoltam:DXD -
#10140 Térképet? Google maps megfelel? :D -
#10139 Tudtok valami jó új pályát vagy térképet? -
#10138 Ceglédi Buszbontó. Ez is onnan van. Sőt valószínűleg fogok is még oda menni váltóalkatrészekért (kicsit tuningolok a kézi váltón). -
#10137 Kereskedelmi és Értékesítés Osztály , IV.em/436, tel: 461-6500/11125 -
#10136 Bontóba hozzád vágják műszerek nélkül 2 ezer környékén... nem működő/hibás műszerek hozzá kb még ennyi.... gombokat meg volános ismerős (általában minden sofőrnek van egy szatyornyi otthon 1-2 év 200-as ikarus hajtása után....). -
#10135 Az odáig rendben van,de honnan? Besétálok az akácfa utcába és megkérdem nincs-e nekik egy felesleges darab? :D -
#10134 Valaki pár hónapja elkezdett egy MAN SL-t, azthiszem 223ast. Azzal mi van?:) -
#10133 link -
#10132 Műszerfalat honnan a búbánatból szerezted? :D
Amúgy nagyon király! -
Geri556 #10131 Üdv !
Egy kérdésem volna.
Elkezdtem egy buszt (egyenlőre még nem mondok róla semmit) de túl alacsonyan volt, ezért felemeltem, de így elment a textúra.
Mit kell tennem hogy visszajöjjön ?
Amúgy Blenderrel dolgozok.
Előre is köszi: Geri556 -
#10130 Lehet oda is én raktam ki :) -
#10129 Nem is rossz ez a Merci busz, csak ha nem nyomná meg mindenki aki le akar szállni és nem ragadna be a leszállás jelző hangja, egész jó lenne... meg az az érdekes hang mikor állok a lámpánál, sebességben van a váltó és sípol a busz... brr a hideg kirázz tőle. :D -
#10128 okké -
Routeres #10127 És mindenki másnak is...
Ezt nem tudta megcsinálni a készítő, írja is, hogy segítség kéne benne.
Link -
#10126 Mercin nekem hátul szállnak fel. WTF? -
#10125 #10113 -
spy803 #10124 http://users.atw.hu/bzmot332/muszerfal_2.JPG -
spy803 #10123
Index fórumon találtam a képet :D -
#10122 Fain! :) -
-
mimo0612 #10120 Nem tudom valaki érzékelte e de a merci fékezésnél mikor visszavált 2. vagy 3 fokozatba automatikusan gázt ad és ez elég érdekes dolog, mikor fékezel és egyszer csak meglódul ... XD -
Routeres #10119 De jó, hogy nem dobom ki az újságokat. :)
-
#10118 Asszem úgy 10-20k volt a műszerfal, bár lehet, hogy rosszul emlékszem. -
#10117 Ilyen keeel. :D -
gabesz012 #10116 Pedig szerintem eddig a merci a leginkább használható addon busz. Normális fps-t produkál, a hangja rohadt jól meg van csinálva, a zf váltó/retarder is szvsz ebben a legélethűbb. Jól vezethető, stb. -
#10115 ez hatalmas :DDDD -
#10114 lol :DD -
#10113 Valamiért nem lep meg, hogy nem hozta be a képet:
-
#10112 Új módját találtam a buszozásnak:
Nem rossz, csak sok helyet foglal... :) -
zorba3333 #10111 Elküldtem, remélem megkapod az összeset :) -
Zoliikp #10110 Isten-királyság!
Természetesen jöhetnek, ezer köszönet érte.... -
zorba3333 #10109 Szia Zoliikp!
Kicsit "visszatekertem" :) a fórumon és olvastam, hogy szükséged van néhány műszerfalon lévő óráról készült képre a készülő IK 556-os modelledhez.
Nos, ha még nem sikerült esetleg szerezni ilyeneket, akkor az alábbi műszerekről szívesen küldök képet:
- IK 556 Ampermérő műszer
- IK 556 Olajnyomást mérő műszer
- IK 556 Km óra
- IK 556 Vízhőfokot mérő műszer
- IK 556 Üzemanyagszintet jelző műszer
- IK Indítókulcs (Bosch kulcs)
Néztem az utolsó videódon a fűtésvezérlő konzoljának az elhelyezését.
Véleményem szerint tökéletes helyet sikerült találnod neki :) -
#10108 Még csinálok olyat is, hogy kevesebb textúra legyen, mert most elég sok van. Megpróbálom majd a lehető legkevesebből kihozni.
Írtam GSM-en, hogy fotótextúra is jó lenne rá. Ha valakinek van alkalma egy (teljesen) fehér Ikarus 256-os fotózására és tudna segíteni nekem, nagyon megköszönném. (Ha valaki tényleg tud nekem, akkor az írjon privátot, mondok részleteket.) -
#10107 Azt még nem tudom neked mondani, hogy kész. De már elég sok dolog működik. Az ablaktörlő mozgása is már majdnem teljesen jó, csak egy kicsit kell állítani rajta. -
Zoliikp #10106 Amennyiben a Blender animáció scriptjét ki tudod "menteni", az Omsi motorja képes a feldolgozására, és ismeri a kódszavait, akkor tényleg kész.
Senki nem mondta, hogy nem lehet elkészíteni.
Csak az Omsi jelen állapotában - tudomásom szerint-, nem tud vele mit kezdeni... -
#10105 Lényegében kész is van? -
#10104 találtam is videót a végén ott a lényeg működik