63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#9860 Én azt vettem észre, hogy hátulja eléggé lent van a manuális verziónak. -
atty707 #9859 köszi, kíváncsi vagyok a többieknek miért nem megy -
#9858 Igen töröltem az eredeti buszt, és feltettem ezt az újat és a patch-et -
maxi1987 #9857 Srácok azt észrevettétek hogy a manuális ráncosnak villognak a kerekei?A kék festésnél olyan mint a karácsonyfa -
#9856 Annyit tudok mondani,hogy felraktam a patchet,majd a kiegészitést majd utána betettem a ráncajtós bus fájlt -
atty707 #9855 Az eredeti Ikarus 260 mappát letörölted? A patch-et is felraktad hozzá? -
Zoliikp #9854 Na , mindjárt ránézek...
-
#9853 Manuális ráncajtós működik hibátlanul, de az automata nem akar -
atty707 #9852 pontosan. én is csak ennyit csináltam, ezt osztottam meg. Az eredeti ráncajtós ugyanis kézi váltós, én csak átírtam automatára. -
Zoliikp #9851 Akkor vedd elő a Paint progit, és fesd át a Werbung könyvtárban lévő bmp-t.
Vagy mentsd el más néven, készítsd el a cti-fájlt, majd a cfg-ben utalj rá, és már 3 festésed lesz...
A többieket nem értem, hiszen a ráncajtós változat is benne van az új verzióban, és ahhoz, hogy automata legyen, csak a bus-fájlt kell átírni... -
kuhnzsolt #9850 ez érdekes nekem nincs hiba üzenet -
#9849 A háttérben álló üzenetet nem látjuk!
-
#9848 Most akartam én is beszúrni ugyanezt a képet :D
Itt talán jobban látszik mi baja van... -
#9847 Hát, az nem igazán BKVkék mint a bkvFan textúráján...
Sötétebb is lehetne....
-
#9846 Mikor kiválasztanám a ráncajtósat, evvel a hibaüzenettel kidob:
-
#9845 Köszi, hogy megosztottad a ráncajtós verziót velünk! -
kuhnzsolt #9844 köszi -
atty707 #9843 Automata váltós ráncajtós Ikarus 260:
https://skydrive.live.com/embed?cid=C00B5D0E23E9F3B6&resid=C00B5D0E23E9F3B6%21303&authkey=AI9s-A-cmiGzkqs -
Zoliikp #9842 Ha a módosított 260-asról van szó, akkor egyszerű kiválasztással kell BKV-ssá tenni:
-
#9841 Visszamásoltam a BKVFan textúra módosítását, de csak a belső lett csak BKV-s, a külső továbbra is cseh-vörös volt. Szal csinálnia kell azt a bkv skint Werbung textúraként hogy a külső is jó legyen. :)
-
crodgok3 #9840 Egy kis segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy a hátsó ajtók automatikusan záródjanak?
Előre is köszönöm. -
fjx235 #9839 Nagyon szuper!Ha gondolod abban tudok segíteni,hogy csinálhass fényképeket az eredeti buszról,műszerfalról,ha szükséged van rá! -
fjx235 #9838 Nagyon szuper!Engem is érdekel!
-
atty707 #9837 és van csengő is, ráadásul az első ajtó mindkét szárnya nyílik. -
atty707 #9836 végre ráncajtós Ikarus -
buszvezeto1 #9835 Sziasztok!!!
Lenne egy kérdésem.
nem tudom hogy használtátok-e az Ikarus 260-asának a Prága váltós módját???
Esetleg az meg tudná mondani, hogy az Ikarus frissített verziójába hogyan lehet berakni azt a műszerfal nézetet ami a Prágába volt????
Előre is köszi! -
#9834 visszavonom... most jó....
-
#9833 "A kiszolgáló nem található"
Előtte még ezt írta: "A Mozilla nem képes kapcsolatot teremteni a www.speedyshare.com kiszolgálóval."
-
Zoliikp #9832 A modell főkönyvtárában, a bus-,és hof fájlok között kell lennie egy Regs.org nevű fájlnak.
A modell bus-fájljában lévő hivatkozásnak erre kell mutatnia.
Ha nincs, Notepad-dal létrehozod, beleírod a számot, és kész. -
zorba3333 #9831 Sziasztok!
Megjelent az IK 260-as buszhoz egy kiegészítés / módosítás, illetve egy javítás.
A kiegészítés itt érhető el:
Letöltés
A javítás innen tölthető le:
Letöltés
Forrás:
OMSI fórum
A készítő oldala itt található:
Lengyel oldal -
kitt2000 #9830 A jármű kiválasztásnál nincs busznak száma(3939)nem lehet kiválasztani mert nincs akkor aszt hol lehet beírni hogy legyen! -
kuhnzsolt #9829 Egyszer valaki kérdezte itt a fórumon azt, hogy kell AI járatot csinálni! Én rájöttem a megoldásra! Kérem a kérdezőt, hogy ha még kell neki a megoldás kulcsa írjon nekem egy privát üzenetet! -
#9828 Iszonyat jó a 260 as busz is. Remélem majd azért egyszer az is teljes értékű lehet valaki álltal. -
#9827 Nem akarlak fényezni "Zoli bácsi", de hibátlan lett a járgány. Az ajtó nyitás tökély, ahogy a zölddel nyílik majd jelzi piroson hol nyitott ki. Végül csengő majd zárás de nem zölddel, hanem pirossal. Isteni. :))) -
feca3339 #9826 sipi: engem érdekelne :) -
#9825 Köszi a választ!:)
Kicsit javítottam a 260-asunk műszerfal világításán:
Ha érdekel valakit szívesen megosztom! -
#9824 Egyébként 1971-től D2156-os motor volt bennük. -
#9823 Bocsi, félreolvastam. Ezt nem tudom. -
Zoliikp #9822 Már most a 260-as hangja van, és a Prága váltó.
Valamint "van segítségem", egy-két topictárs, akik kifejezetten a hangokra specializálódtak...
Persze, szeretném az eredeti hangokkal elkészíteni, de ez nem biztos, hogy megoldható.
Törekszem élethűen elkészíteni, de az inkább a későbbi, botváltós verzióra igaz... -
#9821 Igen, Rába D2156 HM6U motor és Rába MVG 018 híd van alatta. Ez volt az első Ikarus amiben ezeket használták.