63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
  • fuszhi
    lusta voltam még ,de a meta anyagokat szokták blenderben folyadékként használni. Lehet ha erősebb kötést lehetne létrehozni köztük akkor bíz mozgó függönyt is lehetne amire hatna a gé hatás.
  • omsifan
    Hát díszként tenném be. Ha valami csoda folytán kiadnának egy "gyűrődés" scriptet (a csuklóhoz is ez kéne csuklósbuszba) akkor megcsinálnám.
  • kem001
    Most lehet hülyeséget kérdezek, tudom, hogy csak díszként funkcionál a függöny, de szerinted olyan lehetséges, hogy úgy mond "elhúzhatóvá" lehet tenni? Bár ez gondolom megint programozás
  • omsifan
    Okok. :) Lesz oldalt is, de csak az ablakok között. Nehogymá' zavarja a kilátást. :D
  • kem001
    Pont azt akartam írni :D
  • fuszhi
    jöjjön bizony
  • omsifan
    Köszönöm! :) Hátulra függöny jöhet?
  • fuszhi
    Nagyon pengeee - nagyon penge. Gratulálok úr
  • crodgok3
    Leginkább a hangokban, és a hajtásban történt változtatás :) De szerintem nem olyan rossz, vannak rosszabbak is :D
  • omsifan
    Hmm.. -.- (Bocsi a sok egymás utániért)
  • omsifan
    Jaj, a végéről lemaradt.
  • omsifan
    :)

• fuszhi
    hát ez a "merdzsó" nem igazán lett kijavítva egy két apróság mondjuk én még ilyet se tudnék, de a hátulján még mindig befúj az orkán. A műszerfalon a gombok már jobbak egy két helyen. Hö jajj, jó lenne ha már azt a nagy krátert a busz végében valaki eltüntetné.2.5 mi? :)))) Talán majd jövőre
  • crodgok3
    kijött a Mercedes O405N2 V2.5
  • Taylor10
    Zsír, köszi szépen.
  • omsifan
    Oda kell valamelyik rádió online linkje. Utánna Man SD84-ben vagy 85-ben ott a rádió, és ott az egyik kapcsolót lenyomod.
  • Taylor10
    A rádiót a játékba hogyan lehet be kapcsolni?Mert van a beállításokba egy olyan hogy rádió állomás linkelése.
  • Ikarusfan
    Na, kikaptam a rúgókat és miután sikerült beállítanom, egész jó lett, csak nincs -os :)
  • Taylor10
    Finom játék ez:D Már egy kicsit tudom hogy kell kezelni:D
  • atty707
    Ez tény. De még mindig életszerűbb, mint a billentyűzeten nyomogatni a gombokat... A vezérlő átalakításával (visszahúzó rugó kiiktatásával) pedig közel kéziváltó érzést lehet elérni. Persze nem ér fel a G27 váltójával, de kinek van 100000ft-ja kormányra és váltóra?
    Nekem nincs, ezért kerestem más megoldást rá...
  • Ikarusfan
    Hát nem tudom, a joystickot ott kell tartani, mert alapból visszaugrik. Mert egyébként már rég lenne kuplungom (genius joystick)... De azért kösz a leírást, a programmal majd még próbálkozok!
  • Taylor10
    Kösz, így vizuálisan jobb:D
  • atty707
    ha minden igaz, be kell jelentkezni az oldalra.
  • Routeres
    Fórum/Modok/Csináld magad kézi váltó
  • ccv520
    Nekem sincs meg.
  • Ikarusfan
    Nekem nagyon szépen behozta a fórumot, de úgy tűnik túl hülye vagyok ahhoz, hogy megtaláljam...
  • atty707
    kikerült a csomag, jó játékot mindenkinek!
  • Routeres
    Illetve ha vizuális típus vagy:

• atty707
    az omsi.hu (http://omsi-hungary.bplaced.net) oldalra kerül ki pár percen belül
  • atty707
    az omsi.hu-n a Segédanyagok között találsz leírást az elindulásról
  • Ikarusfan
    Nem szeretnéd megosztani ezt az információt velünk? Mert engem érdekelne...
  • Taylor10
    Be állítottam hogy menet rend szerint akarok közlekedni de az utasok nem szálnak fel.Mi lehet a gond?
  • steve0123
    nagyon köszi a segitségeteket! siker müködik! amugy ha tudok valakinek segiteni én a fóti volánbuszban vagyok tanuló szerelö és bármien buszrol tudok fényképet csinálni belülröl kivülrol minden honan! akinek tudok segiteni nyugottan irjon h mit szeretne!
  • szikszaicsabi
    Úgy lehet honállomást választani, hogy először a busz mappájába kell bemásolni a MAN_SD202 mappájából a .hof fájlokat. És működik. Ha pedig ezen kívül menetrend szerint akarsz közlekedni, akkor az Alt gombbal előhívod a menüsort, és valahol középtájon lesz egy kis papírlapot ábrázoló ikon. Arra rákattintasz, és kijön egy ablak.Itt kiválaszthatod a járatot és az egyik menetrendet. Aztán alul van egy kis négyzet. Ha kipipálod, az eredeti busz nem fog eltűnni és te csak kisegíted. Ha pedig nem pipálod ki felváltod a buszt, és abban a menetrendi számban te leszel az egyetlen busz.
  • Taylor10
    Hát most az alap busszal próbálkozok, de ha tudsz ajánlani egy jó ikarus buszt akkor annak örülnék:D
  • Taylor10
    Köszi a segítséget.
  • Zoliikp
    Nem tudjuk...
    Mint ahogy azt sem, hogy éppen melyik busszal "sz@rakodsz"...
  • muHaHaHa
    Ezeket csináld sor rendben, de új buszt rakj le hogy ne legyen elállítva semmi.
    1. Nyomd meg az E betűt (elektronika)
    2. Nyomd meg az M betűt (motor)
    3. Nyomd meg a pontot vagy a vesszőt (kézifék kiengedése)
    4. Nyomd meg a D betűt (sebesség)

A NUMPAD-al irányítod a buszt. (8,2,4,6)
    Egyéb: N az az üres, R a hátramenet, F1 belső, F2, másik belső, F3 külső nézet.
  • Taylor10
    Hogy kell ezzel a busszal váltani hogy elinduljon?Már egy fél órája szarakodok vele.