63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#10103 -
#10102 lusta voltam még ,de a meta anyagokat szokták blenderben folyadékként használni. Lehet ha erősebb kötést lehetne létrehozni köztük akkor bíz mozgó függönyt is lehetne amire hatna a gé hatás. -
#10101 Hát díszként tenném be. Ha valami csoda folytán kiadnának egy "gyűrődés" scriptet (a csuklóhoz is ez kéne csuklósbuszba) akkor megcsinálnám. -
#10100 Most lehet hülyeséget kérdezek, tudom, hogy csak díszként funkcionál a függöny, de szerinted olyan lehetséges, hogy úgy mond "elhúzhatóvá" lehet tenni? Bár ez gondolom megint programozás -
#10099 Okok. :) Lesz oldalt is, de csak az ablakok között. Nehogymá' zavarja a kilátást. :D -
#10098 Pont azt akartam írni :D -
#10097 jöjjön bizony -
#10096 Köszönöm! :) Hátulra függöny jöhet? -
#10095 Nagyon pengeee - nagyon penge. Gratulálok úr -
crodgok3 #10094 Leginkább a hangokban, és a hajtásban történt változtatás :) De szerintem nem olyan rossz, vannak rosszabbak is :D
-
#10093 Hmm.. -.- (Bocsi a sok egymás utániért)
-
#10092 Jaj, a végéről lemaradt.
-
#10091 :)
-
#10090 hát ez a "merdzsó" nem igazán lett kijavítva egy két apróság mondjuk én még ilyet se tudnék, de a hátulján még mindig befúj az orkán. A műszerfalon a gombok már jobbak egy két helyen. Hö jajj, jó lenne ha már azt a nagy krátert a busz végében valaki eltüntetné.2.5 mi? :)))) Talán majd jövőre -
crodgok3 #10089 kijött a Mercedes O405N2 V2.5 -
#10088 Zsír, köszi szépen. -
#10087 Oda kell valamelyik rádió online linkje. Utánna Man SD84-ben vagy 85-ben ott a rádió, és ott az egyik kapcsolót lenyomod. -
#10086 A rádiót a játékba hogyan lehet be kapcsolni?Mert van a beállításokba egy olyan hogy rádió állomás linkelése. -
#10085 Na, kikaptam a rúgókat és miután sikerült beállítanom, egész jó lett, csak nincs -os :) -
#10084 Finom játék ez:D Már egy kicsit tudom hogy kell kezelni:D -
atty707 #10083 Ez tény. De még mindig életszerűbb, mint a billentyűzeten nyomogatni a gombokat... A vezérlő átalakításával (visszahúzó rugó kiiktatásával) pedig közel kéziváltó érzést lehet elérni. Persze nem ér fel a G27 váltójával, de kinek van 100000ft-ja kormányra és váltóra?
Nekem nincs, ezért kerestem más megoldást rá... -
#10082 Hát nem tudom, a joystickot ott kell tartani, mert alapból visszaugrik. Mert egyébként már rég lenne kuplungom (genius joystick)... De azért kösz a leírást, a programmal majd még próbálkozok! -
#10081 Kösz, így vizuálisan jobb:D -
atty707 #10080 ha minden igaz, be kell jelentkezni az oldalra. -
Routeres #10079 Fórum/Modok/Csináld magad kézi váltó -
#10078 Nekem sincs meg. -
#10077 Nekem nagyon szépen behozta a fórumot, de úgy tűnik túl hülye vagyok ahhoz, hogy megtaláljam... -
atty707 #10076 kikerült a csomag, jó játékot mindenkinek! -
Routeres #10075 Illetve ha vizuális típus vagy:
-
atty707 #10074 az omsi.hu (http://omsi-hungary.bplaced.net) oldalra kerül ki pár percen belül -
atty707 #10073 az omsi.hu-n a Segédanyagok között találsz leírást az elindulásról -
#10072 Nem szeretnéd megosztani ezt az információt velünk? Mert engem érdekelne... -
#10071 Be állítottam hogy menet rend szerint akarok közlekedni de az utasok nem szálnak fel.Mi lehet a gond? -
steve0123 #10070 nagyon köszi a segitségeteket! siker müködik! amugy ha tudok valakinek segiteni én a fóti volánbuszban vagyok tanuló szerelö és bármien buszrol tudok fényképet csinálni belülröl kivülrol minden honan! akinek tudok segiteni nyugottan irjon h mit szeretne! -
szikszaicsabi #10069 Úgy lehet honállomást választani, hogy először a busz mappájába kell bemásolni a MAN_SD202 mappájából a .hof fájlokat. És működik. Ha pedig ezen kívül menetrend szerint akarsz közlekedni, akkor az Alt gombbal előhívod a menüsort, és valahol középtájon lesz egy kis papírlapot ábrázoló ikon. Arra rákattintasz, és kijön egy ablak.Itt kiválaszthatod a járatot és az egyik menetrendet. Aztán alul van egy kis négyzet. Ha kipipálod, az eredeti busz nem fog eltűnni és te csak kisegíted. Ha pedig nem pipálod ki felváltod a buszt, és abban a menetrendi számban te leszel az egyetlen busz. -
#10068 Hát most az alap busszal próbálkozok, de ha tudsz ajánlani egy jó ikarus buszt akkor annak örülnék:D -
#10067 Köszi a segítséget. -
Zoliikp #10066 Nem tudjuk...
Mint ahogy azt sem, hogy éppen melyik busszal "sz@rakodsz"...
-
#10065 Ezeket csináld sor rendben, de új buszt rakj le hogy ne legyen elállítva semmi.
1. Nyomd meg az E betűt (elektronika)
2. Nyomd meg az M betűt (motor)
3. Nyomd meg a pontot vagy a vesszőt (kézifék kiengedése)
4. Nyomd meg a D betűt (sebesség)
A NUMPAD-al irányítod a buszt. (8,2,4,6)
Egyéb: N az az üres, R a hátramenet, F1 belső, F2, másik belső, F3 külső nézet. -
#10064 Hogy kell ezzel a busszal váltani hogy elinduljon?Már egy fél órája szarakodok vele.