63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#10263 Kérdés végén kérdőjel van... :D -
#10262 Holnap kaptok egy kis videót az Ikarus 256-osról. Most komolyan holnap. (Háát amennyire komolyan, ha minden rendben megy, akkor tényleg lesz videó.) -
ekepista #10261 én csak kérdeztem mert nem tudtam róla -
#10260 Rájöttünk már mi is,képzeld... :D -
ekepista #10259 lesz csuklós busz is az omsihoz -
#10258 ITT LEHET MAJD KÖVETNI HOGY HOGY HALADNAK A CSUKLÓSSAL -
#10257 Jajj vééégre csuklóóóós! Alig várom már :D -
#10256 Hehe, ezt csak a valósághűség kedvéért csináltam. Le is fotótextúráznam a buszt, csak az a baj vele, hogy egy kis udvarban áll már több hónapja. (nincs munka) -
#10255 :) -
Routeres #10254 Van egy fizetős verziója ("donors edition"), amit azok kapnak, akik 4 fonttal támogatják a készítő munkáját. -
#10253 mért az fizetős?
-
Routeres #10252 Még a játék megjelenése előtt leszögezték a készítők, hogy ők nem fognak fizetős kieget csinálni. Úgyhogy effelől nincs kétségem.
Sajnos kivételek mindig lesznek, lásd a Canterbury mapot...
-
#10251 oh yes különjárat ez tetszik :))) -
#10250 A buszon kívül meg a csuklóscripten kívül nem volt szó más dologban. Ezért nem hinném, hogy ennyi miatt kiegészítő pack-ot csinálnának. -
#10249 Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de van egy olyan érzésem, hogy ez a csuklós egy kiegészítő pack-ban lesz kiadva, és persze jó pénzé lehet majd hozzá jutni. -
#10248 A kapcsolók meg tökéletesen használhatóak, be fogom tenni, csak még nem került rá sor. -
#10247 Na, az a lényeg, hogy használható legyen. -
#10246 Még nem nagyon foglalkoztam vele, de úgy látom, meg lehet csinálni. Annyi a gondom, hogy a "mutatókat el kéne tüntetni a műszerekről. Ezt photoshoppal meg tudom csinálni, csak még nem jutott rá időm. -
#10245 Sikerült kihozni valamit a képekből, amiket küldtem? -
#10244 Függöny csak hátul lesz, mivel túl sok polygon lenne, ha mindenhová tennék. -
#10243 Egy kis fejlődés:
-
Haulin #10242 Szerintem örüljünk annak hogy elkezdték csinálni, mert így is úgy is készen lesznek. Amúgy a német oldalon néztem valami februári dátumot. Szerintem az nem sok, mert precízen megcsinálnak egy csuklós buszt, és remélhetőleg nem bugosat xD -
#10241 Ehhez még hozzá kell tenni, hogy az egyik a modellezésben, a másik a scriptelésben jeleskedik. Így aztán inkább egy ember csinálja a buszt. A másik csak modellezi. -
Routeres #10240 Sokan? :) A játékot 2 (azaz kettő) ember csinálta. De valószínűleg hamarabb kész lesz, mint más, hasonlóan minőségi busz. -
#10239 Két ember van csak. Ketten csinálták az egész játékot. De biztos nem kell annyit várni, mintha egy olyan ember csinálná, aki még nem sciptelt. -
#10238 Hogyha a játék készítői csinálják akkor tuti hibátlan lesz! És erre valószínűleg nem kell annyira sokat várni , nem ? Mert ilyenkor sokan dolgoznak rajta!? -
maxi1987 #10237 sziasztok.Jó hír a csuklós.Ha sikerülne neki a csukló script akkor talán be lehet majd fejezni a 280-t is egyszer! -
#10236 Szuper, végre "csukis" is lesz. :D
Ebből szerintem biztos, hogy lesz valami, mivel a játék készítői csinálják. -
Vazzeazze #10235 Ezaaaaaz! Én is ezt mondom, de vártam már ezt! :) -
Vazzeazze #10234 Sziasztok! Segítsetek már abban, hogy a legfrissebb sceneryobjects, streets és a többi szükséges fájlt (pl hogy normálisan menjen a legujabb Spandau Xtreme Up North) le tudjam tölteni! Keresgéltem, letöltöttem, de szerintem csak régieket találtam, mert hiányol egy csomó mindent (kereszteződések, splines, ilyesmi) KÖSZI :) -
#10233 Jól néz ki, remélem lesz is belőle valami. -
Ezaaaz! -
#10231 na végre! úgy látszik ez már nem olyan sufni mint az edddigiek! -
Routeres #10230 Ééééés végre újra kapunk életjeleket a készítőktől!
Alakul a járműépítési SDK is és Marcel elkezdet egy csuklós buszt.
MAN NG272
-
Apocalipto #10229 Multihoz nem sok köze van, de a virtuális volán vállalatoknak jól jöhet. -
Robi546 #10228 Még nem olvastam de jó lehet. :D -
Routeres #10227 Készülőben van valami multiplayer-féle mod az OMSI-hoz.
Olvasgassátok :) -
#10226 Elöl is felszállnak az Ik260-ason... -
zorba3333 #10225 Véleményem szerint csupán az utastéri tetőpanel textúrájával kellene kezdeni valamit, mert így olyan hatása van, mintha a tetőpanel lenne maga egy egybefüggő világító test.
Az utastér belső fényei szerintem jók, csupán a lámpatestek köré kéne megoldani a tetőre vetülő lámpafényt, és a tető többi részét "sötétebben" hagyni.
Külső nézetből viszont teljesen reális a kiszűrődő fényhatás.
A valóságban sem volt nagyobb fényereje az utastéri világításnak, hiszen ezekben a lámpatestekben még sárgásfehér fényű hagyományos izzók, és nem neoncsövek voltak.
A műszerekkel mi a gond? Tudunk valamiben segíteni? -
#10224 Ja értem. Akkor hagyd így ahogy van, ha nincs kedved csinálni. Így is jó szerintem. :)