63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
dgufoplast #10303 Majd igen ami animálás lesz meg ilyesmi az mind külön legyen és majd azt utólag kell be rakni (mozgasson)gondolom az mozgás lenne ilyeneket mind külön és úgy jó lesz pl: ablaktörlő,ajtók,stb -
Norbi779 #10302 És ha modelezem a buszt akkor busz minden részét amelyet majd akarom hogy mozgasson azt hadjam ki vagy hogy csináljam? -
dgufoplast #10301 Jó az is tud 3ds olvasni meg exportálni is x fájt nem tudom hogy tud e exportálni de hanem ott van a többi program amit le írtam nekem is meg van csak nem használom a blender az ingyenes és tudja mind 2 olvasni 3ds meg x fájt is de rád bízom mivel csinálod én jobban inkább a Deep Exploration 6.3 használom az tudja mind 2 olvasni (meg kérhetlek használd a választ a hozzá szólás hoz mint én ) -
Norbi779 #10300 Cinema 4d Program nem jó? Abban elég jól tudok modellezni. -
dgufoplast #10299 Nincsen de szerintem mi előtt neki fogól a dolognak nem ártana egy kis ismeretet szerezni a programokról szerintem mi mire való és után neki fogni a dolognak addig nem nagyon javaslom a dolgot -
Norbi779 #10298 Skyped van? ott segítenél? -
dgufoplast #10297 Annyit tudok segíteni hogy indulj el kell egy sdk ami omsi-hoz van és program amivel meg bírod nyitni 3ds vagy x fájt van pár pl: Blender,Deep Exploration 6.3,Autodesk 3ds Max 2012,ezek meg bírják nyitni 3ds és x fájlokat és amivel be konvertálod az omsi-ba az meg benne van az sdk-ba(ebbe vannak azok a programok amivel bírsz konvertálni)de neked majd csak ez kell és azé mert ezzel kell át konvertálnod x fájlokat vagy fájt OmsiXConv-el és abból lesznek az o3d fájlok amit olvas az omsi kezdésnek elég -
Zoliikp #10296 Nem egyszerű kérdés...
Neked kell megtalálnod azt a modellező programot, amellyel dolgozni szeretnél, vagy tudsz.
A egy-egy feladat megoldásában, a bekonvertálásban, illetve a játékkal kapcsolatos kérdésekben valaki biztos fog segíteni... -
Norbi779 #10295 THX!
És tudtok adni leírást busz készítésről? vagy valahol tudtok segíteni? -
Zoliikp #10294 Általában a "B" betűvel....
Vagy a műszerfalon a gombbal, ha van ... -
Norbi779 #10293 Az elakadásjelzőt hogy kell bekapcsolni? -
dgufoplast #10292 Ugyan úgy kell hozzá kell adni új billentyűt és működik csak ott olyat keres csengő meg bell és jó lesz meg van az összes ajtó nyitás és zárás az meg bus_doorfront8 és kész -
spy803 #10291 A csengőhöz hogy tudok gombot rendelni? -
#10290 Köszönöm :) Sikerült :D Jó busz am;) Legjobb szinte csak azzal járok :D -
#10289 Igen be lehet. Leírást találsz az FBW-nél, és ugyanaz lesz használható a 415-nél és a 260opt-nál is.. -
dgufoplast #10288 Lehet hozzá kell adni egy új billentyűt ami működteti és kész options új billentyű hozzá adása ki keresed bus_doorfront5 és kész meg hozzá rendeled milyen billentyűvel működjön és kész -
Bly24 #10287 Azt hiszem megoldódott a gondom.A ziel is ki írja.Hogyan kell tolatni? -
#10286 Lehet hogy már kérdezték, csak nem találom szóval előre is bocsi ha volt már: Az Ikarus 415be be lehet állítani billentyűre a 3. ajtót? -
#10285 Lehet, hogy nekik ez kb. aprópénz.
A másik, hogy ha valaki fizet érte, akkor fizessen érte a másik is.Ez egyébként kvázi adomány, tehát ha valaki fizet x pénzt, akkor hamarabb juthat hozzá egy teljesebb map-hoz, mint ami a mindenkori basic verzió.
A Basicben is lesznek fejlesztések. -
omsidriver #10284 Towards Cantebury felé 00402-t kell beírni a line-hoz, 02-t a route-hoz, Towards Park and Ride felé pedig 00602-t a line-hoz, 02-t a route-hoz. -
Bly24 #10283 Igen be másoltan, de nem működik.
Vehicles/MAN_SD202 mappába besoltam a Canterburybasic hof fájlt de akkor is falsche route-t ír. -
#10282 Meeg lesz az húzatva rendesen. ;) A videó most töltődik fel. (Akkor kezdtem tölteni mikor ezt, csak ez 2.5 GB és nagyon lassú a netem.)
100-ig húzatom benne.
Igen, a fordulatszámmérő ott van. Készül egy másik 256-os is bele. (A steyr ajtós amit említettem már, azon már rendes helyen lesz, ezen azért van itt, mert az eredetin is ott van. -
#10281 Ha nagyon oldalra nézek, akkor van ez. Megjavíthatom. -
Routeres #10280 (Ezt ezentúl minden héten megkérdezi valaki?) :)
A pályához tartozó hof fájlt be kell másolnod a buszok mappájába. Ctrl+C, Ctrl+V... Pofon egyszerű... -
Bly24 #10279 Sziasztok.Az lenne a gondom hogy felraktam a Canterburybasic mappot, és amikor ki akarom írni a megállót, azt írja hogy falsche route.Elvileg valami hof fájlokat kellene másolni a buszok mappájába.Valaki tudna részletesebben segíteni?:D -
Norbi779 #10278 Valaki tud leírást adni, vagy valahol eltudja magarázni hogy hogyan is kell buszokt készíteni? -
#10277 Pont akartam linkelni, hogy a 400-as szériánál is így van, mert arról képeket is találtam. De közben megtaláltam a 200-as szériát is.
3. kép és az alatta lévő rész -
Hyp3r #10276 Szia!
Szépen haladsz vele :) 1 kérdésem lenne: A fordulatszámmérő hol van? Jól láttam, hogy a kormányoszlop mögött? Kár érte, mert úgy nem látni belőle semmit :( Az alapjárati hangja viszont nagyon tetszik. Kicsit megtúráztathattad volna:) -
zorba3333 #10275 Az összes Ikarus 200-as járművön az irányjelző kapcsoló egyben egy kombinált kapcsoló is.
Az irányjelző karon lévő kezelőelemet a kormány felé nyomod, akkor kapcsolod be a dudát (magyarul, a tenyereddel megütöd), ha a kart középálláshoz képest lefele mozdítod el, akkor reflektort kapcsolsz, ha felfele húzod, akkor fénykürtöt tudsz használni.
Irányjelző funkció értelemszerűen a kar előre, illetve hátra mozdításával érhető el. -
#10274 A hátsó utastéri kameranézetnél mint ha a kamera "belelátott" volna az ülésbe. Jól láttam? -
#10273 Automata váltós mód lesz. Ablaktörlőn kívül az ajtó sebességét, meg a visszacsapódását kell kijavítani. A kapcsolóknál a fűtést, légbefúvót kell még megcsinálni. Amúgy a duda hol van? -
#10272 Nagyon jó lesz, csak így tovább, de ha jól tudom, akkor a duda nem a kormány belső része, de lehet, hogy nem így van. Ablaktörlőkön kívül van más, amit még javítani kell? Ja, és kapunk automata váltós módot hozzá?(tudom, hogy az nem realisztikus, csak billentyűn szar váltani) -
#10271 Ja,és az a bajom,hogy csak a kormányon lévő gombokat érzékeli a game controllerbe. ha elfordítom a kormány nem is érzékeli. -
#10270 Nagyon jó lett ez a busz, már így első látásra is. :) Már várom. :) -
#10269 hali,a kérdésem az lenne,hogy vettem egy kormányt(minden tartozékkal) és azt hogyan lehetne beállítani? -
#10268 Itt az első videó. Ez csak egy bemutató, a második videó majd jön, ha feltöltődik.
-
#10267 Miért?
Nekem most is simán lejön... LINK
-
kitt2000 #10266 A Magyarosítás új linkje kéne!
Valaki belinkelné!
Előre is köszönöm! -
#10265 Nyugtával a napot...
Map:
én azon csodálkozom, hogy ezt még senki nem töltötte fel és tette közzé azok közül, akik kicsengették érte a pénzt... -
#10264 Hát elég szépen szerencsére! ;)