63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#10343 A Spandau Extreme 2-t valaki feltudná tenni mondjuk data.hura? -
tsy28 #10342 415=435 -
tsy28 #10341 De a 415-ös Ikarushoz pont jó lessz! -
#10340 Oké, megpróbálom így.
A csuklóshoz: nem tudom, hogy a scriptbe beleírták-e azt, hogy a busz húzócsuklós, vagy tolócsuklós. A busz viselkedése teljesen más a kettőnél. Mivel ez a MAN tolós, nem biztos, hogy jó lesz a script a 280-ashoz is. -
#10339 A csukló nincsen kész,amint látod,csak össze van kötve a 2 rész és tud kanyarodni vele...ennyi eddig is kivitelezhető volt. Lásd a 280-asnál. De olyan anyagot csinálni,ami gyűrődik,stb,az lesz nagy meló. -
#10338 Már kész a csukló. Különben minek kezdtek volna el egy komplett buszt? Ráadásul nyilvánosság előtt. Üdv -
#10337 milyen buszt csinálsz? -
Norbi779 #10336 NA, kesz a busz kb. és akkor hogy rakjam rá az ajtókat meg animálni. -
#10335 a személyeskedést meg szerintem hagyjuk abba, egyáltalán nem mondott akkora baromságot, a véleményét mondta "van egy olyan érzésem" ez egy fórum, lehet neki -
#10334 normál esetben tényleg nem lenne lehetetlen, de ez nagyon új fejlesztés, ha el is készülne még mindig kéne sokat tesztelni, nem adhatnak ki bármi sz.t, aztán meg ugye jönnek az ünnepek és a fejlesztők is emberek:) -
#10333 de ahogy gondoljátok, legyen nektek igazatok. Majd meglátjuk -
#10332 Mégis miért lehetetlen? A Karosa, a Merci is hamar elkészült, a játék fejlesztői pedig vér profik. Kétlem hogy olyan sokáig tartana...gondolkodjatok már. -
#10331 Ne várj sokat,14 sincs még... :D -
rajenmax #10330 De mégis miért jó benyögni ilyen lehetetlen dátumokat? -
#10329 Kétlem, hogy addigra megcsinálnák -
#10328 Ők tervezték a játékot...vanrá esély h megcsinálják.mégiscsak értenek hozzá -
#10327 Dehogy csinálják meg január 5-ig...bőven messzebb van az sztem...ez még csak a busz kasznija...a csukló az nagyon macerás dolog... -
alexander1993 #10326 Én is épp azon méláztam, hogy legkésőbb februárig kész lesz ha így haladnak. Remélem így is lesz és hamar megcsinálják a csuklót. -
#10325 van egy olyan érzésem, hogy Január 5ig kb el készül ez a busz! :D
-
#10324 Bocsánat, csak rakoncátlankodik a gépem, és nem nagyon szeret belépni akkor az Omsiba, ha előtte már játszottam vele...Nem hiába, de már 2-3 éve ez az Oprendszer van fent, és belassult...De nagyjából jól körülírtam, ugye? -
Milan1909 #10323 Sajnos technikai okok miatt csak egy hete tudtam elkezdeni az érdemi munkát, hoztam is nektek egy videót, ami egyben a pályáról készült első videó is. A videoban a 182-es és 184-es buszok Derkovits Gyula utcai szakasza látható (ez az első saját készítésű videóm, kéretik így nézni :) ) A hétvége folyamán még egy videóval és képekkel fogok jelentkezni!
További információk a honlapomon: http://www.delpest-palya.atw.hu
-
Zoliikp #10322 Szóbeli ejnye-bejnye, mert igazán megnézhetted volna, mielőtt "segítesz"...
A beállítás panelon balról a második fül a Grafikai beállítás.
Ott a " Valós idejű tükröződések" melletti legördülő menüben lehet beállítani a tükör nézetét.
Ha ennek ellenére sem jó, akkor a következő fülön /Grafika(haladó)/ a kényszerített gazdaságos módnál csökkenteni- növelni az FPS tartományt.... -
#10321 Be kell állítani valahol a menüben a tükör textúráját. fül van, azt hiszem. A nincs, a nemtudommiylen, és a folyamatos. A nemtudommilyen-re kell menni:D Legalábbis így emlékszem.:D -
#10320 Ebben én is egyet értek veled, tényleg kezd unalmassá válni... -
#10319 Most már naponta megfogja valaki kérdezni, hogy kell buszt készíteni a játékba... kicsit unalmas. Nagyon kéne már egy teljeskörű, átfogó GYIK... -
Zoliikp #10318 A legnagyobb baj az, hogy szinte két ugyanolyan gépen sem egyforma a játékfutás..
Lényegében minden gépen ki kell tapasztalni, mikor melyik beállítással lehet játszani...
Ennek ellenére még mindig a jobbak közé tartozik ez a szimulátor... -
#10317 Kösz, remélem hogy ezek be válnak. -
Norbi779 #10316 Mit álítsak át hogy jók legyenek a tükrök? Nem tiszta a kép benne, és ha jön autó csak akkor látom ha már mellettem van.
-
Zoliikp #10315 Arra számítani kell, hogy a valós időjárásnál a netről is tölt, ezzel fogja a gépet, valamint egyébként is romlik a megjelenítés este, esőben...
Javaslom, hogy vedd lejjebb a megjelenítendő távolságot, csökkentsd a tükröződés mértékét, valamint az AI forgalmat.... -
#10314 Ja és a grafikán egy kicsit állítottam még az elején mikor nappal is ugrált. -
Zoliikp #10313 Kicsit változtattam a belső világításon:
Még pozíciónálni kell... -
#10312 Be állítottam a játékba hogy valós időjárás legyen, és ha elkezd esni az eső vagy a hó akkor a busz ugrál.Mit lehet vele kezdeni?
De mikor nem esik semmi sem akkor normálisan megy a játék. -
Zoliikp #10311 Úgy kell gondolkodnod, hogy azok az elemek, melyek később "mozognak", animálódnak, azokat célszerű külön válogatni...
Például az üvegek közül a nyithatóakat külön szeded, az első szélvédőt szintén...
-
Norbi779 #10310 DG-nek írtam... legközelebb ugy csinaom ahogy mondod -
#10309 Használd a "válasz" funkciót, mert így nem tudni hogy kinek megy az üzeneted amit írsz!! Köszi mindenki nevében. :) -
Norbi779 #10308 Jah meg az üveget is berakjam? -
Norbi779 #10307 A villanyokat és a tükröket odarakjam vagy azt is később.
És ha kész a busz akkor OmsiXConv -el átkonvertálom és aztán mit csináljak? -
#10306 Sajnos csúszik a beigért videó, megszakadt sajnos... -
dgufoplast #10305 Azért írtam hogy új billentyű hozzá adása és ki kell keresni és meg lesz és hozzá adod utána ott lesz és utána hozzá rendelsz egy billentyűt és kész -
spy803 #10304 Ezért kérdeztem mert nálam nincs ilyen hogy csengő vagy bell, de még ky_door_alarm sem