63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #10504 A GPU-d vezérlőpultjánál keresd. Az OMSI-ban nincs ilyen beállítás. -
Norbi779 #10503 nem engedi az OmsiXCon -val átkonvertálni. Azt írja Export Failed. És a fájl amelyet át akaron convertálni o3d re az csak 870kb! Mi a hiba? -
mojorisin #10502 A v-sync.et melyik grafikai opciónál lehet bekapcsolni?
-
Vazzeazze #10501 Köszönöm köszönöm köszönöm! :) Így már működik! Megvoltak, csak nem az ADDON_Simple streets könyvtárban, hanem a gyári Kreuz_MC könyvtárban. Átmásoltam az egészet és most már jó! -
Zoliikp #10500 Minden objektum, ami a buszban van, függetlenül attól, hogy animálod, vagy sem át kell legyen konvertálva o3d-be.
Egyre nagyon kell figyelned:
az omsi konvertere nemigazán szeret 2-2.5 Mb-nál nagyobb x fájlal dolgozni.
Tehát úgy kell csoportosítanod az "alkatrészeket", hogy ennek megfeleljenek... -
Norbi779 #10499 Cinema 4d programmal csinálom. De x fájlba át van konvertálva a bus ajtók, kerekek, meg a többi dolog nélkül ami animálva lesz. -
Zoliikp #10498 Ebben nem tudok segíteni...
A programod nem tudja átkonvertálni?
Egyáltalán melyikkel készítetted a modellt? -
Felnicsere és festés csere :P
Ha mondjuk tennék bele egy 'SZABI' névtáblát oldalra, vagy valami ilyesmit, akkor kellene vesződnöm az újrakonvertálással? -
omsidriver #10496 Igen, ilyenkor nem lehet menetrendet felvenni. Elvileg ha feltelepíted a Spandau Xtreme part 3-t, akkor automatikusan bemásol minden addont a helyére. Ami neked hiányzik, az "gyári" kereszteződés, alapból meg kéne legyen. Nézd meg, hátha átmásoltad egy másik mappába vagy átnevezted őket.
-
Vazzeazze #10495 Aha....tudom is, hogy melyik...ott mindig piros van és hiányzik az út...
Gondolom ezért van az is, hogy menetrendet nem tudok választani, annak ellenére, hogy a HOF benne van a mappában.
Abban tudsz segíteni, hogy a problémát miképp orvosoljam? -
Norbi779 #10494 találtam egy oldalt a busz modellezésről.
http://www.winsomes3dstudio.com/omsi/tutorials.html
De a part 2 -t nem nyissa meg sajnaa :D -
Norbi779 #10493 jaj elírtam
*vagy csak azok nélkül amik nem fognak animálódni? -
Norbi779 #10492 De a buszt hogyan konvertáljam át x fájlba? úgy hogy rajta van minden dolog, vagy csak azok amik nem fognak animálódni? -
omsidriver #10491 Ez azt jelenti, hogy az általad felsorolt objektumok nincsenek meg neked, vagy nem megfelelő mappában vannak. A WARNUNG! There are is at least one invalid track entry: 133-1, Nr.8 azt jelenti, hogy egy olyan kereszteződés is hiányzik, amin egy járat megy a pályán. -
Vazzeazze #10490 Segítséget kérnék!
Ha ezt írja ki pályabetöltésnél, akkor mi van? : WARNUNG! There are is at least one invalid track entry: 133-1, Nr.8! (soha nem csinált még ilyet...)
Továbbá ezek hiányoznak, ebben tudtok segíteni? : Kreuz_see_elsflether.sco ; kreuz_altonaer.sco ; kreuz_heerstr_sandstr.sco
(Xtreme part 3) -
Zoliikp #10489 Ha még nem adtad fel, akkor megpróbálom egyszerűbben:
kész a modelled 3ds, és x.be konvertálva;
létrehozol az omsi/Vehicles könyvtárban egy mappát, és elnevezed a buszodnak megfelelően;
megtekinted pl a MAN-SD200 könytár-szerkezetét, és elkészíted a sajátodban:
a mappaneveknek meg kell egyezniük, a program alapból itt keresi a fájlokat.
Ahhoz, hogy a játékban meg tudd jeleníteni a modelled létre kell hozzá hozni a megfelelő fájlokat. /.bus, .org, .cfg/ Ha idáig meg vagy, jelezd... -
Norbi779 #10488 ááh, ez nekem kínai -
dgufoplast #10487 Ha meg van a modell akkor rajta kell lenni az ajtóknak és amikor konvertálod a modellt külön kell szedni azokat a dolgokat amit majd animálni fogól meg aminek mozogni kell de vannak gyári buszok a játékba és szed szét valamelyiket és úgy jobban fogod érteni a dolgokat de a modell .cfg-ből írd ki a dolgokat ha le fordítod Google fordítóval akkor tudni fogod mi mihez tartózik és mi a nevük meg majd csinálj egy másolatot a cfg-ről hogy majd vissza bírd állítani a modellt az eredeti re -
Norbi779 #10486 De a Deep Explorationban rakom fel az ajtókat? -
igen, csak állíts be jó saras időt :) -
ilyet hogy lehet csinálni ? vagy ez magától megy rá ? : ) -
-
Te hogy azt még értem is hogy mindenki készít itt ezerféle buszt de hogy a 260 ast mért nem lehet meg csinálni normálisra azt nem értem :) -
Routeres #10481 Az OMSI-ba is NG272 készül, csak az SD200/202 sorozathoz hasonló, bézs korszak-beli verzió.
Tegnap este került fel pár kép a tetőszellőzőkről. -
Zoliikp #10480 Azt a programot nézd meg, amelyikkel elkészítetted a modellt.
Fájl --> Export listában szerepel-e.
Lehet, hogy csak annyit látsz elsőre, hogy Directx.
Ez jó lesz, majd később lehet a beállításán kell változtatni... -
Hát nemtudom : ) örülnék ha ez télleg az Omsiba lenne ,de nincs kizárva h tévedtem , viszont akkor meg kipróbálnám azt a játékot amihez ez készül :DD -
De Omsiba készülő modell,csak még nem jár ennyire előrehaladott állapotban... :D -
Pedig az OMSI forumában találtam ,linket nem szúrhatok be még :) de ha googléba beírod h "MAN NG 272 - OMSI - Forum" akkor az első oldal amit kidob az az, és az elméletileg a hivatalos német forum : / -
Azt, hogy nem az Omsiba készülő modell. :)
De egyébként jól néz ki!
-
MAN NG 272 - Mit szóltok hozzá ?! : )
-
Routeres #10474 Csak nVidia + W7 kombónál csinálja. A készítők is írták, tudnak a hibáról. -
Norbi779 #10473 de azt hogy az ajtó hogyan nyíljon azt úgy kell megírni? -
dgufoplast #10472 A cfg be kell be írni ha át konvertáltad o3d be és ha jó akkor helyesen működik -
Norbi779 #10471 és az ajtókat meg a többi cuccot ami animálva lesz azt mivel rakom a helyükre és mivel animálom be hogy gombnyomásra működjön? -
Deep Exploration-el elmented .x-be, utána tudod konvertálni. -
Norbi779 #10469 Ahoz hogy x fájlt konvertáljak ahoz milyen program szükséges? És ha ajtókat meg mintend átconvertáltam akkor milyen progival animálom be és rakom a helyükre a dolgokat? -
mysimspocok #10468 Áá, köszönöm szépen most már működik. :D -
A MAN-ok mappájából másold át a .hof kiterjesztésű fájlokat, és egyből jó lesz. -
mysimspocok #10466 Sziasztok!
Akadt egy kis gondom a játékkal. Letöltöttem a legújabb Mercedes-t, innen.
De sajnos nem tudom beállítani az úticélt, mert a lenyíló menöben nem jelenik meg semmi. Így az utasom sem szállnak sajnos fel. AZ IBIS eszközzel sem működik.
Nem tudjátok mi lehet a gond? :S -
IkarusV134 #10465 érdekes nekem W7 van és ha ezt nem olvasom hülyén halok meg mert nálam ilyet még sose csinált. W7 Ultimate 64bit.