63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Ikarusfan
    De örülök, hogy fél éve oprendszer választásnál a Win7 a kukában landolt és WP-t használok...

@gabesz012
    Egyébként a ferenc busz a 181-esen jár, ebben igazad van.
  • Erlau Trans #10463
    Dettó... Win7-tel. És nekem még néha benyög olyat a Windows, hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, majd helyreállt... és akkor visszalép a játékba. Van amikor kiírja ezt a kis üzit, van amikor nem. Van amikor ki sem lép, csak pár mp-re elfetekedik minden, a hang megakad, majd hirtelen visszajön és fehér minden, majd szép kómótosan elkezdi tölteni a texteket. Xp-n jó, ott nem jelentkwzik ez a hiba.
  • gabesz012
    Ez de komoly lesz. :O Remélem a hangja is ilyen profin meg lesz csinálva.
  • Norbi779
    és ahoz hogy x fájlt konvertáljak ahoz milyen program szükséges?
  • gabesz012
    Ugyan. Olyan alvállalkozó nem is volt, hogy ferenc busz. :D Az egy bkv által adott szerződéses járat volt, ami most 181-es vagy hányas szám alatt fut. A JNG a GJSZ kft tulajdona volt, ami annak felszámolásakor került a bkv-hoz (a JLA, JGD, HLN-ekkel együtt).
  • Routeres
    Ez a Windows 7 és az nVidia videokártyák OMSI-ra gyakorolt hatása. Az 1.01-es patchben orvosolták a hibát annyira, hogy a kép visszajöjjön. Sajnos nem lehet ellene mit tenni.
  • fuszhi
    Hát milyen jól néz ki már a busz. Lassan a buszok jobbak lesznek mint a pályák. Akár ha most kész volna szívesen vezetném.
  • Ikarusfan
    http://www.freeweb.hu/buszok/ik190in.jpg
  • Zoliikp
    Előbb konvertálni kell X-kiterjesztésűre az objektumot, és csak utána tudod az OmsiXConverterrel o3d-re.
    Egyből nem tudja a program konvertálni...
  • ccv520
    Erre gondoltam. Ennek a belső tere milyen volt?
  • gumikacsa
    Szinte csak a merci jelet kell Ikarux felíratzra cserélni.

"Az Ikarus 190-es típusból 1973 és 1977 között 154 darabot szállított a gyár a hamburgi VHH közlekedési társaság számára, továbbá a kuvaiti KPTC cég is vásárolt 100 darabot. Később a hasonló, svéd SLTF előírások szerint is készültek az Ikarusban autóbuszok. A típushoz ismét kötődik egy további nemzetközi elismerés, 1973-ban a nizzai autóbuszhét ezüstserlegét hozhatta haza."

• kitt2000
    Segítséget kérnék!

Windows 7 rendszerem van de állandóan kilép majd kis idő után vissza lép a játékba ez folytatodik mindig!!
    Windows XP rendesen futott!
    Valaki tapasztalt ilyen hibát?
    Mit lehet tenni!

A játék eredeti!
  • Norbi779
    Megszeretem az OmsiXConv programot, ésezzel hogy tudok konvertálni? c4d a fájltipus a busznak!
  • 93r90
    sziasztok elkérhetném én is az ikarus 260-as javítót verzióját? előre is köszi :)
  • ccv520
    Ikarus 190-nek is mondhatjuk kívülről, belülről nem tudom, hogy az milyen volt.
  • Vazzeazze
    Akkor ennyit a MAN-ról :) Gyanús is volt, hogy nincs rajta elöl a MAN felirat... :/
  • Vazzeazze
    MAN SL 200-as (ha jól tévedek) Ez is 1977-ből való, csak nem emeletes. Szerintem a hangja, menettulajdonságai teljesen meg fognak egyezni az SD77-essel.
  • ccv520
    Mercedes O305.
  • omsidriver
    Ezek a képek eredetileg a hivatalos OMSI fórumon jelentek meg, onnan másolták át a cz-re. Link: http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=522&pageNo=1
  • ozimak
    Hát ha ez még nincs kész akkor mindenesetre már nem lehet annyira messze a finish! Nagyon szépen meg van csinálva,főleg a 3. kép a belső térről nagyon ott van! De milyen típus ez?
  • Ikarusfan
    Ezek a cz-n jelentek meg (mármint a képek), de onnan sem a szerző, sem a típus, sem a kiadási időpont nem derül ki.
  • szabii98
    nemrossz. Csukis Ikarusokat várom már :P
  • matesz19
    Biztos valaki unalmában csinálta és ment vele egy kört :D
  • ekepista
    oké köszi aválaszt
  • kem001
    Szia. Sehonnan, mert tudtommal nem jelent meg még
  • kuhnzsolt
    tudomásom szerint még nem szedhető
  • ekepista
    sziaztok az eil buszt honnnan tudnám leszedni
  • ikarus 280 BPI
    Ehhez mit szóltok ? : )

• nemeza
    Gondolom majd vasúti pályán tervezi bevetni. :) AI-nak jó lesz, csak legyen elég LOD (low detail) része is!
  • Brokarus
    Ikarus C60: http://www.multiupload.com/H8SBVH4KG1
    itt találtam érdemes megnézni mert sok jó dolgot lehet találni http://www.playglobe.net/
  • Ikarusfan
    Jó, tényleg nincs túl sok értelme, de viccnek jó.
  • Routeres
    Én ezt teljesen felesleges időpocsékolásnak nevezném...
  • Ikarusfan
    Ez valami nagyon nem normális... XD
  • Erlau Trans #10431
    ééétem én ho benzzin, de mi hajjccsa???
  • matesz19
    Lehet valami olyasmi akart lenni, gondolom. :D
  • kem001
    Buszpótló villamos :D
  • matesz19
    Nagyon beteg, főleg hogy busz hangja van a villamosnak
  • ccv520
    Én úgy tudom, hogy a Ferenc-busz tulajdona a JNG.
  • nemeza
    Ez számomra új. És ki az alvállalkozó? Szerintem a BKV-é, mert a GJSZ építette át, de azt már több éve felszámolták, a többi visszabérelt 260.00 is így került vissza. (HLN, JGD...)
  • ccv520
    JNG-724 nem a BKV tulajdona, a BKV-val van alvállalkozói szerződéssel.