63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
alexander1993 #10625 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Ha a kephost.hu--n tötöttél fel akkor a közvetlen linkben nem pont közvetlenül csak a kép jelenik meg, hanem oldal html kiterjesztésével. így még nem lehet beszúrni. A kép címét kell beszúrni. (Aminek a címének a végén egy képfájlnak a kiterjesztése van, pl. .jpg, .png, .gif)
Tehát így kell eljárni a képhost.hu oldallal: Képfájl feltölt->követlen linket másol & beilleszt(pl. egy új lapra, ablakba) -> abban a linkben képen jobb egérklikk-> "kép címének másolása" menüpontot választja ki->textarena-ban a "kép beszúrása" gombra kattintva beszúrja másolt linket & OK->Mehet! :)
-
Milan1909 #10623 Én is mindenkinek kellemes Ünnepeket kívánok! -
Routeres #10622 Mondjuk már mindenki kívánt Boldog Karácsonyt mindenfele, én sem akarok kimaradni a sorból!
Szóval Boldog, Békés Ünnepeket kívánok mindnyájatoknak!
-
Deniske #10621 -
A barna kocsi megvárja a gyalogost a másik meg szabálytalankodik mint egy két magyar szerintem életszerű lett pont olyan mint az igazi a gyalogosoknak ki kell kerülniük a zebrán várakozó autókat figyelni kell hogy kijönnek eléd az autók, igazi hangulata van. -
generalGGabe #10619 Nem az AI hülye.
Valljuk be őszintén, a pesti ember sokszor ilyen állat módjára közlekedik.
Húsz centire a kocsi előtt lép le, az autós kicentizi, hogy a lökhárító pont elférjen a gyali bahajló térde mögött, elsőbbségmegadás sokszor nuku, besúvasztás a másik elé, stb.
Szóval, az AI inkább lemásolja az életet :-D -
Deniske #10618 köszi :) :D -
noob.hu és a direkt linket a beszúráshoz és töröld előtte ki a http t vagy mi van oda rakva a beszúráshoz üdv -
Deniske #10616 1 kérdés: mért nem akarja ide beszúrni a képet ? :D -
Routeres #10615 Hidd el, a célom nem az volt, hogy hülyék legyenek az AI-k... :) Pont azt próbáltam, hogy NE legyenek hülyék... Nem nagyon jött össze.
De 10 kereszteződésből talán ha 5-nél figyelembe veszik, hogy megadtam az utcát rangjait... Meg a SimpleStreets-es utak sem a legjobbak... -
Az elején a szöveg sem rossz (ha ki akarsz lépni, akkor nem tudom, miért van nálad a telepítő...) :D Egyébként jó pálya, visszaadja Pest hangulatát. Amúgy nem tudom, hogy csináltad, hogy ilyen HÜLYÉK legyenek az AI-k (egy kicsit elmebeteg módjára mennek), de le a kalappal, igazán Budapestre emlékeztet. :) Egyébként meg
BOLDOG KARÁCSONYT ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK! -
Deniske #10612
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK! -
Gyakorlatilag sehogy. Az egyedi kereszteződéseknek durván a 40%-a készen van. Első körben a maradékot akarom megcsinálni, hogy teljesen le tudjam fektetni az úthálózatot (eddig a Monortól Üllő központjáig lévő rész van kész), és meg lehessen csinálni a menetrendet. Ezen felül a hof, font, meg holidays fájl van készen, a fénysorompó, vezetőoszlop, egyedi buszmegállók, út, és járda spline-ok, AI B737, AI V43, AI Bhv. van egy rakás félbemaradt dolog, amiket még be kell fejezni: buszmegállótábla, félsorompó, felsővezeték-tartó oszlop, AI Trabant, AI BDt, ferihegyi vasúti megálló felüljárója, egyéb félbehagyott kereszteződések.
A cca. 60%-nyi egyedi kereszteződés elkészítésén felül még hátra vannak a közlekedési lámpák tartóoszlopai, beton villanyoszlop, közvilágítási lámpák, Auchan és DHL raktár, Tesco-k, Penny market, a Market central egyéb üzletei, repülőtéri épületek, KöKi, benzinkutak, közlekedési táblák, kerítések, további spline-ok.
Majd valamikor végig fogom kamerázni az útvonal azon szakaszát, amelyről még nincs felvételem, és amiről úgy gondolom, hogy kellően jellegzetes ahhoz, hogy ne hagyjam ki, azt még el kell készítenem a fentieken túl. -
Nagyon szépen köszönjük a Karácsonyi ajándékot és ezzel kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet. 
-
Zoliikp #10609 Melyik karakterkészletet használod?
Az általam módosított fontban van ú, Ú, á, Á karakter... -
Boldog karácsonyt mindenkinek! =) -
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Köszi, annyira tényleg nincs már sok. Ki fogom adni, de csak miután Nemeza is kiadja az övét. -
Routeres #10605 Ez azért van, mert a kijelzőket a MAN-okhoz csináltam, ahhoz csinált Zoliikp magyar betűkészletet. Az IK valószínűleg olyan karaktertípust használ, ami nem tartalmazza a hosszú ékezetes betűket. Nem én írtam el, csak nem tudja megjeleníteni az "Ú"-t.
-
dgufoplast #10604 MINDENKINEK ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK! -
Routeres!
Hibát találtam az ik 260 IBIS jelzőjében! Az "ÚT" helyett "AT".
Boldog Karácsonyt!
-
Kellemes és Békés Karácsonyi Ünnepet Kívánok ! -
Hyp3r #10601 Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves Fórumtársnak, illetve sikerekben gazdag Boldog Új Évet :) -
Hyp3r #10600 Nagyon szép munka, gratulálok :) Sokkal jobban tetszik a jelenlegi állapotában is, mint az eddig kiadott 260as. A videó alapján már tényleg nem sok hiányzik róla. Alig várom, hogy kipróbálhassam, persze ha kiadod :D -
generalGGabe #10599 MINDENKINEK ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
és balesetmentest vezetést, hiszen tudjuk, hogy az AI-k miyen hülyék!? :-D -
Na ez egy jó "poén" volt. Megmosolyogtatott. :) Egyébként tényleg jó pálya, igaz, még nem voltam arrafelé, de mégis olyan pesti kisvárosos hangulatú. -
Routeres #10597 Már vártam, mikor szúrja ki valaki. :)
@Wollnerd: meg látom mit tehetek ez ügyben
@Vzsolo: A pályáddal hogy állsz? A képek alapján ígéretesnek tűnik. -
Kitöröltem a fákat a #75-ös tile-odról, és tényleg nem jelentős: ~2 FPS-t növekedett csak. Érdekes, mert az én pályámon meg szinte csak a fák azok, amik érezhetően befolyással vannak az FPS-re... -
Neked még aztán jófajta humorérzéked van a telepítőhöz :)
Pl.: "Jogi duma. Úgy sem szoktad elolvasni, tartsd meg eme jó szokásodat..." ...stb. :D -
Fantasztikus! :D
-
generalGGabe #10593 A Határ út a 2.0-ban teljesen újra lesz építve.
Felhasználva az eddigi tapasztalataimat, teljesen előről fogom kezdeni, az épületek is kidolgozottabbak lesznek.
Igyekszem a legjellegzetesebb épületeket is amjd megcsinálni (Kós Károly tér, Wekerle, illetve a határ úti bodegáknak is rendes textúrát adok majd).
Nem tudom azzal hogy fogunk elkészülni, Routeres tervez, épít, én modellezek.
De közben foglalkozok a saját pályámmal is, Észak-Pesttel:
196, 196A, 96, 96A, 296, 121, illetve egy éjszakai járat is lesz rajta. Jelenleg ez köti le minden időmet, az oda tartozó egyedi utak, útkereszteződések, épületek, tárgyak.
Az teljes egészében saját építés lesz minden.
így tervezzül a 2.0-t is. -
Routeres #10592 Erre csak annyit tudnák mondani, hogy ez nagyobb részben az OMSI hibája...
Sajnos megint kezdenek előjönni az olyan hibák, amik kb. minden 10. emberkénél jelentkeznek...
@Vzsolo: Beszélek az illetékessel, remélem meg tudja oldani a Határ úttal a gebaszt, engem is bosszant, elhiheted. A fákhoz csak annyit, hogy nekem nem tűnt fel, hogy túlzottan befolyásolnák a teljesítményt, ellenben a tile-ok mennyisége, na az eszi a gépet. -
Ugye gykran megesik hogy menetrend kiválasztásánál mindkét útviszonyban Határ utat fogja megjeleníteni a végállomásként, de ha a kiválasztjuk a kettest akkor Shift+Z-t (2x) megnyomva láthatjuk hogy Gloriett Lakóterep lesz kiírva ott a végállomásként.
-
Szia!
"A Határ úton jelentős FPS esés lesz tapasztalható, különösen belső nézetben, oka szintén ismeretlen, de patch várható hozzá." - Szerintem a hatarut.o3d-vel nem stimmel valami (az látszik, hogy sok textúrát használ; simán össze lehetne őket vonni), mert ha kitörlöm onnan, a 10 helyett egyből 20 FPS lesz nálam.
Illetve ami még jelentős FPS csökkenést tud eredményezni, azok a fák, ezért a lehető legkevesebbet érdemes lerakni, de ami talán még ennél is fontosabb, hogy egy adott tile-on lehetőleg csak egy fajta fa legyen.
Boldog karácsonyt! -
Routeres #10589 A menetrendet mindkét irányba a valóságnak megfelelően csináltam. Sajnos valamiért teljesen random módon kezeli az OMSI... Nálam is, egyszer működik, egyszer nem.
Nem viccelek, tegnap 3-szor írtam újra az egészet, de valahogy nem működik úgy, ahogy kell. Nyugi, ha rájövök mi a probléma, akkor javítom. -
Haulin #10588 Játékhiba nem lehet, csak pálya hiba esetleg. De amíg válaszol szerintem megnézhetnéd a menetrendet, mert gondolom a valóságnak megfelelően csinálta :D (gyorsabb) Amúgy mindenkinek boldog karácsonyt. -
Azt szeretném megkrdeznihogy a menetrendben miért csak a Határ út felé van járat,és vissza felé nincs?Ez direkt így van,vagy csak játékhiba? -
Marad a hagyományos zip-elés :S .
MŰKÖDŐ!!:
Magyarosítás V1.0 -
De nem tudom telepíteni! Többször is próbálkoztam.nincs is a játékmappájában az az Uninstall.exe...