63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#10664 Az úgy oké, de akinek meg nincs olyan jó gépe (és ezzel vagyunk egy páran), akkor az(ok) meg ne is tudjon azzal a busszal?? -
#10663 A buszom készítése közben egy problémába ütköztem, amit nem tudok segítség nélkül megoldani. A probléma: nem tudom láthatóvá tenni az ablakon az esőcseppeket. Akinek sikerült már megcsinálni, jelezzen. Köszi előre is. -
Gabi1162 #10662 üdv! editorban hogyan tudom összehangolni a jelzőlámpákat? -
#10661 Hiába van jó géped, ha a több magot nem használja ki a játék -
#10660 És hamár buszos játék akkor legalább a busz legyen szép benne -
#10659 Szerintem nagyon jó hogy szebb buszok is kijönnek Mert akinek jobb gépe van annak élvezetesebb a játék :) -
#10658 Ha a Grundolf-on ugrál akkor gondolom máshol is... :( -
#10657 Egész jók a hangok, de motorhang minőségéren nem mondanám, hogy "Amazing". -
#10656 Nálam nem volt vele ilyen gond, érdekes... Próbáltad másik pályán? -
#10655 Másnak is. -
#10654 Csak nekem tölti be mostanság lassan ezt a Fórumot vagy másnak is?
---
Ki próbáltam ezt a Torino buszt, de nekem nagyon zabálja az FPS-t és pattogót mint 1 bolha. :( Miért csinálnak ilyen részletesen kidolgozott buszokat?? Mert akinek gyengébb gépe van (mint nekem is) az nem is tud a busszal játszani. :( Így marad az IK 260, a LIAZ és a MAN buszok. -
#10653 Igen egész jó kis pálya, meg az IK 260-as is. :D -
Apocalipto #10652 Urak, ezt láttátok már? Egész jó...
-
Gabi1162 #10651 üdv! Editorban hogyan tudom összehangolni a lámpákat? -
Routeres #10650 Jól gondolod. Azért ennyire ne szálljunk el. :) SLI, Crossfire... A többmagos rendszert se használja... -
generalGGabe #10649 készül a 121-es vonala, egyenlőre még csak az Újpest Városkapu vá van kész, meg a környéke.
Csináltam egy videót is róla.
Érdemes nézni, különösen 2:40-től.
-
#10648 Hy
OMSI támogatja az SLI-t? Esetleg a CrossFire-t?
(Szerintem nem de azért megkérdezem) -
#10647 vótmá
-
#10646 Idenézzetek mit találtam!
LETÖLTÉS! -
kuhnzsolt #10645 Te vak egér! Ott van a kép alatt a letöltés nevű link -
ekepista #10644 sziasztok letudom tölteni azt ahárom buszt ami aképen van -
Letöltés -
#10642 Ezt én is észrevettem! :D
-
omsidriver #10641 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
bence099 #10640 Ötletes meg oldáss :D katt :P -
#10639 Jó lesz! -
#10638 Attól függ,mien busszal mész.A man SD202-ben elvileg alapból bennvan,de én azzal még nem próbáltam.Az a lényeg hogy a busz/Sound/Ansagen mappában bennkell lenni a megállóknak.Hozzáteszem én Ik 415-össel megyek,és azzal jó.A man ansagen mappájából átraktam az Ikaruséba.Ha ez megvan,akkor bocsi. -
Hyp3r #10637 Köszi a segítséget, de hiába próbálkoztam, nem sikerült működésre bírni a dolgot... Beállítottam mindent rendesen, jöttek az utasok is, de hiába nyomtam a Q betűt, csak a pedál kattogását hallottam, semmi mást. A belső kijelzőn, ami az ajtó után van, ott is ki van írva az aktuális buszmegálló? Nekem az se működött... -
IkarusV134 #10636 Még az alapjárati átváltás nem az igazi, de alakul ez.
-
Routeres #10635 Jelenleg nem, de napok kérdése és javítom. -
CB 31 Szmötyi #10634 Nagyon tetszik a pálya. Viszont a határ útról nincsen fordám csak idefele. Lehet vele kezdeni valamit hogy visszafele is tudjak menni? -
Routeres #10633 A vonat 30 percenként jár. 4:00-tól 23:30-ig. -
atty707 #10632 Szia!
Ha az adott pálya tartalmaz hangokat (a két magyar ilyen), akkor miután az IBIS-ben beállítottad az útvonalat, a Q billentyű lenyomásával tudod léptetni. -
Hyp3r #10631 Sziasztok!
A D92es MAN-ban hogy lehet bekapcsolni a buszmegálló bemondását? Eddig nem foglalkoztam vele, de most szívesen kipróbálnám. -
#10630 Nagyon jó! A vonat hogy jár, hogy pont elérjem :)? -
Warrior888 #10629 Nagyon köszönöm az "ajándékokat" Routerestől és Papszitól. Amint lesz időm, kipróbálom őket. A Kispest pálya telepítője nagyon bejött. :D
Kívánok én is mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket, bejgli mérgezést, és hasonlókat! :) -
buszvezeto1 #10628 Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek. :) -
#10627 Zsír-zsír magának is úr meg mindenkinek Boldogat ám sok ajándék áradattal megy jó nagy ajándékokkal, meg sok boldogság kíséretében :))) -
#10626 Azt hiszem az még nincsen nekem.
Linket adsz? :)
-
alexander1993 #10625 Boldog karácsonyt mindenkinek!