51658
-
rush mod only :S -
-
Mondjuk nyomhattak volna rendes shotot is print screennel na mind1 :D
Most már legalább hivatalos a beta. Lehet most sírni a hasalás után azon is hogy rush mode lesz nem conquest! :p -
az -
Ez 3d kép -
első pc kép. fasza minőségű :D
-
Bala10 #2956 fordítsad is! :D -
na hírek nesztek most olvasom én is. Olvassátok :D -
Be jelentik hogy csúszik a béta,és a játék kiadási dátuma is,fél évet....:P:D:D:D(Rosszul sikerült a konzol át írat,nem fut rendesen dx11ben...).Nah jóó viccnek is rossz. -
fasza vagy csak jó kifogás! -
Nem is tudom mire számítottak miután kiírták twitterre, hogy 30 percen belül jönnek a pc hírek. Elég régóta és elég sokan vártak már erre :D -
Hát még várat magára
"locust9
you guys are breaking the webserver for pc info. In the words of Redford, simmer the fuck down. :)" :D -
na hol a blog ?
-
Fél órán belül pc beta blog! Végre :D -
Dehogynem. Miért ne bétázott volna? -
Gyuszopapa #2945 A másik meg az hiába európai a fejlesztő nem ő diktál,oda adja ki a bétát ahová a kiadó megengedi.Megteheti azt is hogy csak amcsiba lesz mit több más játéknál.A másik meg az hogy rajtad kívűl más nem bétázott mámint magyarországról?
-
Bala10 #2944 ha előrendeled, akkor nem kell tenned semmit, kapsz kulcsot. másik esetben pedig a Gero által leírtak valamelyikén juthatsz hozzá -
Írják oda azt, hogy ha megrendeled tőlünk, akkor tutira kapsz kulcsot, de ha nem akkor is szerzel hacsak nem vagy totál szerencsétlen. Jó kis marketing szöveg lenne nem gondolod? :D -
Gyuszopapa #2942 Értem én,de ha bárhol kapsz kulcsot akkor miért írják ott hogy garantált ha előrendeled.Ezt most ha értelmeznem kellene azt jelenti számomra hogy ha nem rendelem elő nem biztos hogy hozzájutok béta kulcshoz.De lehet én vagyok hülye?
-
Természetesen worldwide volt. DICE svéd fejlesztőcsapat. Szerinted majd pont Európába nem csinálnak betat? :D Az a kép meg az volt, hogy előrendelésnél kapsz egy beta kulcsot garantáltan. Ez hogy jön most ide? PS3 betanal is előrendelők kaptak garantáltan kulcsot, emellett kapott a gamespot is vagy 50k kulcsot, meg voltak oldalak ahol egy sima reg elég volt és kaptad is mailbe. Nem beszélve a twitteren kiosztott kulcsokról, amikből napi szinten rengeteget szórtak szét. -
Gyuszopapa #2940 Akkor mi volt az a kép amit tegnap felraktál?Ott azt írták hogy ha előrendeled akkor garantáltan kapsz béta kulcsot.Nem beszélve róla hogy ezt az usa ea letöltő oldalon írták,az európain szó sincs ilyenről ott még a bétáról se írnak.Mellesleg megkédezhetem az is hogy egyátalán ps3 béta usa only volt vagy worldwide?Mert ha usa only akkor elfelejthetjük a bétát,mert csak a chipszandsültkrumplizabálóxboxps3rafarkátverőteppedtkövérállatmajom amcsi gyerekek nyomulhatnak vele. -
Rájöttem, hogy a FAQ teljesen felesleges. A többség aki azokat a dolgokat kérdezi úgy se veszi észre, még akkor se ha 50as betűmérettel van kiírva. 19 nap múlva landornak úgyis figyelni kell a topikot 24/7, mert lesz mit moderálni :D -
Bala10 #2938 összekéne szedni pár infót és vagy bannerba, vagy FAQ ként feltölteni valahová. :) -
Akkor az ARMA-kkal nem sokat játszottál xD -
elég nagy öngól lenne ha nem így lenne
mivel pc-n a béta lesz a demó -
Leírom huszadjára akkor megint, hogy a kulcsok patakokba fognak folyni, mint ahogy a ps3as beta esetében is. Nem kell itt pánikolni. -
Nah igen! Ide vele, és akkor majd megmondjuk jól, hogy mi nem tetszik ;)
Amúgy az nem tetszik ebbe az egészbe, hogy ha én dobozosba szeretném megvenni (a többi mellé), akkor a bétát cseszhetem? grrr... :/ -
Szerintem nem lenne ez rossz az eddig látottak alapján, de hogy nincs benne repülő...!(repülő nélkül nem bf számomra)
Megveszem, aztán elszórakozok vele a bf3-ig :)!
-
Oh, igazad van, kevertem :) onnan a dőlést vették ki.. -
Pontosan. Kár itt ilyen lófaszok miatt siránkozni. Összetehetjük a 2 kezünket, hogy kapunk egy tisztességes PCre megírt BFet és nem egy konzolos átiratot vagy még azt se. -
zebrock #2930 nah,a leszólást hagyjátok meg nekem,de majd csak ha kijött :) az eredeti BF kivételével minden béna hamisítványát eddig leszóltam,de csak a próba után.előre sose. -
Én játszottam vele. Nekem se hiszel?
-
100% nem 99. -
-
Unreal1942 #2926 A gond ott kezdődik, hogy ugrik aztán hasal majd ugrik és így tovább.
Egyik sem jó. Szerintem várjuk ki a végét. Nem hiszem, hogy ettől lesz rossz ez a játék. Vagy inkább az mondanám, hogy legyen ez az egyetlen dolog ami picit keserű szájízt ad a játékosok felének kb. -
Ugribugri nekem se jön be. Hasalás sztem jó lenne. Kihajolás meg egyedül a Vegasokban volt jól megoldva. Szerintem legalábbis... -
Skyline #2924 Na nehogymár az legyen a probléma ha valaki hasravágja magát lövésnél...lol...
Mi életszerübb? Amikor valakire rálősz és az hasraveti magát hogy ne találd el,vagy az ha akire lősz elkezd szökdécselni hogy ne találd el?????
A hasalást kivenni az egyik legnagyobb gáz egy fps akciójátékban...
Kihajolás probléma jóval elhanyagolhatóbb mint a hasalás probléma.... -
Neoncsoves #2923 inkább fikázok először valamit, minthogy minden szart lenyomjanak a torkomon akadály nélkül... -
MW2ben inkább a hasalást kellett volna kivenni, nagyon irritáló, mikor fut felém, majd azt látom, hogy hasalva lő le -
Unreal1942 #2921 Remélem ez lesz a legnagyobb probléma a játékkal, hogy nincs hasalás...
Akinek nem tetszik nem veszi meg. Vagy megszokja így. Az MW2 ben meg kihajolás nincs. Mégse ez a legnagyobb probléma.