51658
-
Ezt hol lehet elérni?Mert nekem csak köcsög EURÓ-sba adja be az ugye sokkal drágább! -
Aki akar :D -
Bala10 #2838 námostakkor ki kaphat bétakulcsot?
-
"L_Twin
Official and confirmed information on the BFBC2 PC Beta will be posted on the blog very soon" Na már soonról very soonra váltottunk. Ma lesz még itt valami :D -
Magyaran uj mapok meg patchek, csak mostanaban ez a trendi harombetus kifejezes ra... -
cdgalaxis :D -
Na most akkor eastore vagy sztim? -
akkor már hivatalos
-
hmm 
-
Ejnye így nem szabad itt 
Letölthető tartalom :p -
Jó kis írás
-
Downloadable content -
JagFater #2828 Miaszar az a dlc? -
Sokkal. Van nekünk is egy ts szerver feljöhetsz kipróbálni. Nem csak a minőség jobb, de gyorsabb is. -
pf néztem végre új hír van a BF blogba erre a kérpegényes...Mondjuk odaírta GvD, hogy a pc blog jön hamarosan. Remélem ma. -
mennyivel jobb a hangminőség? -
DLCk ingyenesek lesznek ezt mondták. Nem csak PCn, hanem konzolon is ami nagy szó, mert szerintem rajtuk kívül nem sokan csinálnak konzolra ingyenes DLCt... -
HUN TS most már Teamspeak 3-as szerveren is... -
JagFater #2822 És a mini image-el mi is a bajod?
Kb. 2 nap múlva van crack hozzá...
Tehát egyáltalán nincs szenvedés. -
nyilván nem kell a steam, de ha regelem és ezeket megcsinálja, akkor kényelmesebb a dolog. -
Peldaul BF2hoz is vagy DVDt hasznaltal vagy kellett hozza kulon mini-image egeszen az utolso 1.5os patch-ig.
Ezen kivul meg ha csinalnak is nodvd cracket, patcheleskor egy ideig nincs hozza, akkor sincs mas lehetoseged mint rakosgatni a dvdt folyamatosan, tehat szenvedes valamennyire a dolog. -
steamen automatikusan patchel, de gondolom a dobozos verziónak nem kell steam hogy játszhass vele. -
JagFater #2818 He? -
Bala10 #2817 úgy fogja tölteni? -
ha megveszem dobozosan, és regelem a játékot steam-re, akkor nem tölti automatikusan peccseket? -
PS3 Béta egy PC játékos szemével -
BC1-hez ingyenes volt minden DLC... -
JagFater #2812 Mondj egyet. -
Sok jatekhoz nincs normalis, vagy kavar miatta a PB, stb. -
JagFater #2810 Mindegyikhez van nocd crack... -
Tenyleg, lehetne PC beta visszaszamlalo is a vegleges alatt... 
Eddig ugye Januar 28.-a ez a datum, meg 21 nap.
Ezt be lehetne loni sztem. -
Vagy alapból lesz hozzá 4 pálya, és DLC-ben kapunk pénzért még párat.
-
"Battlefield: Bad Company 2 DLC Confirmed"
A jatek megjelenese utan LEHET roviddel mar jon is DLC hozza.
Ugy nez ki elegge ra akarnak gyurni a temara a DICEosok.
Lehet megcsapta oket a siker(=peeenz) szaga?
-
Az a csapat akinek a tagjai meg unlock-okkal fognak ranked szervereken játszani, azok nem fognak warozni, legalábbis komolytalanok.
-
Nem megyünk ranked szerverekre :D -
háya, de a ranked szerokon nem cb beállítások lesznek ;D -
Nem tök mind1 milyen unlock-ok vannak, úgyis a cb szabályok alapján meghatározott fegyverekkel fognak a warozó csapatok tagjai játszani, minimum grafikai beállítások mellett.:)))))
-
Bala10 #2802 köszi.
majd ha kipróbáltam és tetszik, megveszem. :) -
Nem kell érte fizetni. Ellátogatsz a cdgalaxis honlapjára és előjegyzed az LE kiadást ingyen
De lásd milyen rendes vagyok, itt van :p -
Aki nem rendeli elő annak valószínűleg sima jut csak. Az a 4 unlock pedig igen jó, amit hozzá adnak Én játszottam betaval nem is keveset és pl a vehicle alternate firet így se sikerült még kiunlockolnom. Tracer dart se árt, ha meglesz kapásból bár ahhoz annyit nem kell játszani, hogy meglegyen.