51658
-
Na jo...
Ujra tobb oldalas interju, amiben 95%-ban ugyanazt tudjuk meg amit az eddigiekbol is...tuti nem fogom elolvasni ezt mar.
De ha mar ugyis elolvastad, szivesen megengedem neked Gero, hogy belinkeld azt az 5% uj informaciot...
-
Gyuszopapa #3081 Kérdezném tőled hogy lejjebb írtad hogy aki több bf-el játszott azok talán kapnak több unlock-os dolgot.Szerinted hogy fogják ezt jóváírni,esetleg cd kulcs beírása mint esetleg a bf heroes-nál a reedem code? -
Igen tudtam hogy csak egyfajta red dot volt, de remelem lesz masfajta bar ezt sehol nem irtak eddig sajnos. 
Nem a sniperes spottolas a problemam, hanem hogy a SNIPERT spottolni messzirol a leirtak alapjan nem lehet majd assault/medic/engivel.
Mivel a spottolas az iras szerint csak bizonyos tavon belul mukodik.
Az engi kezeben meg akkor sem furo, hanem csavarhozu.
-
xboxos dolog, mind1 :D -
Új interjú -
Bala10 #3077 a végét nem értettem^^ -
Na most már van időm itt helyesbíteni pár dolgot. Egy fajta red dot volt a betaba. Nem tudom teljesbe lesz-e több. Snipereknek van olyan unlockjuk ami kifejezetten spotolásra való scope. Ők majd spotolnak azzal én nem féltem őket :)
A fúróval meg lehet majd ölni továbbra is csak nem lehet a ládákat pl sebezni/gyógyítani majd. Külön acsi is van a drill killre. The Dentist - headshotot kell tolni a drillel :D -
jóféle -
én elég kitartó vagyok inkább a kemperek azok akik kiakasztanak... -
bajsz #3073 pontosan a CODMW 2--dvd-ket:D -
bajsz #3072 én hidd el nem sirok a cod miatt.Ez megjelenik és komoly lessz ,bármilyen nehéz is,úgy baszom ki a cod dvd-ket mint a huzat
-
Csak a felét vállaltam be, mert kurvasok :D Szemem ígyis kifolyik már. -
Mennyivel? a cod-osok meg a cs-sek 99%-a 1-2 óra játék után sírva fut vissza a kedvenc játékukhoz, mert nem tudnak érvényesülni. Ez megfelelő szám adat, hogy letudd vonni a következtetést? Amúgy meg a másik kettőben nincsenek járművek se nagy pályák. -
Nincs mit, csak par erdekesebbet dolgot emeltem ki, de Gero irta hogy teljesen leforditja, majd az ovet nezd meg ha belinkeli kesobb. -
Természetesen köszi a fordítást!
-

Több tonna kulcs! Végre egy jó hír a bétázni vágyóknak! -
Fejlesztohoz egy kerdes:
- Is the BFBC2 PC beta open or closed?
- Closed technically, but there will be a ton of keys.
Aki nem tud angolul az csak a veget rakja be egy forditoba:
"TONS OF KEYS" ... -
"The Ammo Box, Medkit, Defibrillator, Repair Tool, and Motion Sensor are now unlocks for each class.
Players new to Battlefield will be introduced to these teamplay items when they are unlocked.
Battlefield Veterans will automatically have these teamplay items unlocked from the start."
- Hmm...tehat a regi BFes "veteranok" (akiknek megvan tobb elozo BF jatek) auton kapnak par unlockos cuccot, amit az "uj" jatekosok csak kesobb tudnak megszerezni.
"Completely reskinned the weapons and scopes for much improved visual quality."
Teljesen uj (es jobb) fegyver es tavcso kinezetek.
- Remelem nem csak egy fajta red dot lesz. (A ruszki fele cobra red dot.)
"Lowered the duration of spotted targets. Aiming at a close target will refresh the spot timer automatically.
Lowered the effectiveness of the Sniper's Spotting Scope, targets must be tracked longer before spotting.
Fixed so the player can properly spot from the UAV.
Added an overheat to spotting to prevent spot and order spamming.
Spotting now requires the player be aiming significantly closer to the target."
- Tehat ha jol ertelmezem: Kevesebb ideig lesz spottolva/bejelolve egy celpont mint eddig. Egy kozeli celra tartva a fegyvert automatikusan es folyamatos spottolast eredmenyez. Snipereknel tobb ideig kell majd spottolni tavoli celpontoknal.
De egy dolog nem tiszta nekem. Azt irja hogy "A spottolashoz mostmar kozelebb kell lenni a celhoz"...de akkor ezek szerint egy kurva messzire kempelo snipert nem tudok majd bespottolni..? Az nagyon nem hangzik jol.
"It takes 2 to 5 RPGs to kill a tank with no specializations. (was 3 to 8)"
- 3-8 RPG raketa helyett 2-5 kell majd egy tanknak a megsemmisuleshez.
Ezek szerint itt (sem) NAGYON NEM MIND1 hogy hol talaljuk el majd a tankokat.
BF2nel ha jol emlexem a lanctalpak elso es hatso reszen volt a legsebezhetobb, oda eleg volt 2 talalat is.
"Improved the trail and blinking effect of Tracer Darts so they are more visible.
Vehicle Smoke Launchers and 40mm smoke remove tracer darts and spots on friendlies in the effect.
Targets which have been unspotted by smoke are immune to spotting for a few seconds."
Ezek szerint a fustok valamilyen szinten megnehezitik es immunissa tesznek a spottolas ellen egy ideig. Realisabb es jo dolog.
"The Attacker's first base is now a protected spawn zone that defenders cannot enter.
Added additional alternate spawn points to all bases for both Attackers and Defenders to counter spawn camping."
- A spawn kemp ellen is tettek par dolgot, kiraly.
"Jeeps now burn when hit by tank shells instead of instantly detonating. This effect is the same as with RPGs."
"A terepjarok egni kezdenek es az azonnali robbanas helyett kigyulladnak az rpg-tol es a tanklovedektol."
Erdekes...biztos jol nez ki, bar remelem ha telibekapom oket, akkor neha fel is fognak majd robbani egybol.
"The Repair Tool can only repair or damage vehicles and stationary weapons."
"A javito keszlet csak jarmuveknel es fegyverallasoknal lesz hasznalhato javitasra/sebzesre."
- Hehe...nem lesz tobb csarahuzos gyilkoloszas? De kar.
-
BF Heroes annyi kb a koze hogy itt is LONI kell...tobb hasonlosag kb nincs. 
(Az csak egy poenos rajzfilm jatek, ne is kerdezz itt ilyet mert agyzerzest kapnak paran...)
CoD es CS-hez kepest megintcsak a hasonlosag az hogy nyomni kell a bal eger gombot surun.
Joval "komolyabb" csapatjatek, tobb a lehetoseg es kozel sem annyira "ugribugri hedshot" jatek.
Plussz vegre egy engine PCre ami jol nez ki es fizika is van benne rendesen. -
ajjaj ezt kár volt :D -
JagFater #3062 Mivel a két általad említett játék másról sem szól, mint hogy ki ér el hamarabb arra a pontra, ahonnan legjobban be lehet kempelni a pályát, igen.
Itt pl. van egy tank. Hoppá...Micsoda fordulat. Nincs előre bemagolt ugrás- fordul lövök - hedsát. -
igazából arra lettem volna kíváncsi mennyivel nehezebb min egy CS vagy CoD multi. -
JagFater #3060 Az b+. :-DDD -
Bala10 #3059 az egyik végén van egy kettes. ezt nem vetted észre...
-
JagFater #3058 Hát mire?
Ránézel egy bfbc2-es képre és rögtön az ugrik be, hogy varázsital, meg himihumi zöld köd, meg füttyögő atomvillanáságyúval szaladgáló, rejtő jenő figurák?
De most kolyan érdekel, milyen különbséget látsz a kettő között csak képek alapján. -
PL: KISZEL TÜNDE VS JESSICA ALBA
-
Ugye a nevére gondolsz? :D -
írtam hogy nem a ránézésről és a grafikai megjelenítési különbségekre vagyok kíváncsi,de úgy látom a mondatelemzés az smafu... -
JagFater #3054 Ember, nézzél már a képekre...
Szted egy heroes, meg a bfbc2 között mi a különbség? Csak így ránézésre? -
:D Majd írok csak most fordítással vagyok elfoglalva. Aki nem ért annyira angolul az majd ma elolvashatja clanwaron magyarul a változtatásokat. Vannak páran innen jól tudom :p -
JagFater #3052 :-DDDD
Most küldted el a béef szként burkoltan az anyjukba. :-) -
köszi az infót sokkal okosabb lettem :P -
2 külön világ. -
valószínű a videók alapján jövő hónapban előrendelem,annyi a kérdésem hogy CS-hez és a Battlefield Heroshoz képest mivel másabb ez a játék,na most nem a grafikára vagyok kíváncsi hanem a játékmenet szempontjából mert eddig nem BF-eztem a nagyobb játékokkal? -
Én nem szeretnék rugózni, megvárom, megnézem a bétát.
Viszont ami engem érdekel az a "triangle". Nem szeretnék a konzol verzióból téves következtetéseket levonni, de remélem fel tud néhány tapasztalt bf játékos világosítani, hogy is működik pontosan...
-
Spotolásnak idejét is lecsökkentették, sokkal közelebbről lehet csak spotolni és szpemmelni se lehet, mert beraktak ellene valamit, ami megakadályozza. -
A PCs betaban csak az előrendelők vehetnek részt vagy annyira nyitott lesz hogy bárki igényelhet beta kulcsot? -
A kb 4 hónapos beta build is kibaszott jó volt és ezt a changelogot átfutva azt látom, hogy minden olyan apró biszbaszt ami kicsit zavaró volt javítva lett. Isten game lesz én mondom :D -
Hát átfutottam. Tele van fasza dolgokkal. Látszik, hogy végre figyeltek a communityre meg a fórumon elhangzottakra. -
Bala10 #3043 az nem kevés