51658
  • Kami

• Beers
    Biztos értenek hozzá!
    Repülős részekhez lol!
  • Kami

• Kami
    "Teljes DirectX 9, 10 és 11 támogatással jön a Battlefield: Bad Company 2 PC-re. 32 játékos lesz a konzol 24-éhez képest, nagyobb multipályák, repülős részekhez joystick szupport, NVDIA 3D Vision szemüvegek, Logitech LCD billentyűzet, VoIP támogatást kap a PC. Friend és klán szupport, dedikált rang és privátszerverek, harc előtti Squad ellenőrzés."

Hír a Hardwired.hu-ról

• Higher
    eggyel több ok, hogy visszatérj az mw2 topikba, ott hasalhattok a sok fanboy kollegáddal kedvetekre
  • Bala10
    videjóból:)

• JagFater
    Ezt te honnan tudod? :-)
  • Bala10
    unlockolni lehet majd egy pisztolyt, mivel kilőheted a kütyüt és azt követi a rakéta
  • Bala10
    szerintem kettészedhetnénk konzolra és pécére a topikot
  • Skyline
    Világbaromsága hasalást kivenni...Egy katona életben ha rálőnek mitcsinál? Hasrabassza magát,nem áll mint egy fasz és keresi a célpontot...Gratulálok...
    Megoldhatták volna máshogy is,pl 5-10 mp után automatikusan felállítja a parasztot...De hogy nincs...ez gáz méghozzá igen nagy...
  • RoboGoD
    Én meg a gugolgatókat utálom a BF2-ben és a 2142-ben is. Mert a hasalós az már nem ugrál, mert ki van szedve a játékból. Ha lehasalt, úgy marad. De a gugolóállatok 1mp-n belül 3x is le-fel... Persze közben headshot.
  • TDC Geronimo
    miaz hogy csak az bírja el lol :p

Egyik be se tették bele, mert megkönnyíti a kempelést és lassította a játékmenetet. Designeri döntés volt és szerintem igencsak jó. BF2be is de utáltam a sok vetődő majmot...
  • Snexi
    hmm,pedig emlékszem hogy volt egy hír hogy csak a pc-s bírja el
  • donatus13
    Bocs ha már volt nem nagyon tájékozódtam a játékkal kapcsolatban , az a rakéta ami a videóba látható ,hogy kijelölt célpontra megy a rakéta az lesz a játékban is?
  • TDC Geronimo
    Egyikbe se lesz
  • Snexi
    én ha jól emlékszem a pc-sben lehet,csak a konzolosokban nem
  • TDC Geronimo
    Nem, hála égnek :p
  • Neoncsoves
    Apropo... lehet majd hasalni a játékban?
  • trident
    Nem látom, de igazad van.
  • Gyuszopapa
    Köszi,de nincs semmi baj.
  • Smithwarden
    Ez poen volt erosen nem oktatas (foleg mert szemelyesen is ismerem gyuszopapat, nem fogom kioktatni..), lehet emiatt volt egy eros vigyor a vegen.
    Amugy furcsa hogy pont te irsz ilyet, mikor te szoktal kemenyen osztogatni mindenkit.
  • Bogdogege
    Trallala trallala , van valami jó szaftos hírecske?
  • atomboy
    +fav
  • JagFater
    Te koma, mi a fasz lenne, ha nem oktatgatnál itt ki senkit? He?
  • HUN BECSEHELY
    Rohadt lassan megy az Óra.
  • Smithwarden
    Wazze Gyuszopapa, te is itt vered a bret minden nap az uj hirekert nyalcsorgatva, akkor meg maradj csondben es olvasd ahitattal te is a friss papagajos hireket.
    Koszi...
  • Gyuszopapa
    El ne élvezzetek.
  • TDC Geronimo
    Ez jobban tetszik : "Demize99

Just fixed the arm delay timer for 40mm grenades. Noob tubers, cry more plx. Skill shots FTW." :D
  • Smithwarden
    Na uj hir Gordon E. Van Dyke fejlesztotol:

"Lattam egy papagajt"

...
  • Bala10
  • Higher
    De látom game.co.uk-n is van letölthető verzió szintén 35 fontért.
  • Higher
    Mégegyszer mondom: "digital" :)
  • grebber
    Game.co.uk a legolcsóbb. 24.99+2.95 csak nekem nincs ilyen kártyám haver meg baszik nekem rendelni :(
  • Higher
    Ha esetleg találsz egy amerikai ssl proxyt, akkor dollárban látod de szerintem a steamhez hasonlóan a hitelkártyát is nézi tehát nem fogja elfogadni. Ha van esetleg amerikai ismerősöd/barátod akkor vele meg tudod igy olcsóban vetetni. Amit korábban linkeltem, a Direct2Drive 35 angol fontos limited editionje szerintem a legolcsóbb digital download.
  • TDC Geronimo
    Elvileg ott is írja nem? Várjátok meg a hivatalos bejelentést az a biztos.
  • trident
    Ha a game.co.uk oldalon előrendelek, akkor is van lehetőségem részt venni a bétában?
  • TDC Geronimo
    Azt. Meg a többi részletet :)
  • Bala10
    szupcsy! és akkor csak azt várjuk, hogy hol kell jelcsyzni? :)
  • TDC Geronimo
    "Yes Sir, boss man sir! :PC Blog is being worked on-)" Magyarul bármelyik percbe jöhetnek végre a hivatalos infók :)
  • Neoncsoves
    az a piros nekem nagyon paintnek tűnik, de azért megnézem :DD