51658
-
-
Biztos értenek hozzá!
Repülős részekhez lol! -
-
"Teljes DirectX 9, 10 és 11 támogatással jön a Battlefield: Bad Company 2 PC-re. 32 játékos lesz a konzol 24-éhez képest, nagyobb multipályák, repülős részekhez joystick szupport, NVDIA 3D Vision szemüvegek, Logitech LCD billentyűzet, VoIP támogatást kap a PC. Friend és klán szupport, dedikált rang és privátszerverek, harc előtti Squad ellenőrzés."
Hír a Hardwired.hu-ról
-
eggyel több ok, hogy visszatérj az mw2 topikba, ott hasalhattok a sok fanboy kollegáddal kedvetekre -
Bala10 #2875 videjóból:)
-
JagFater #2874 Ezt te honnan tudod? :-) -
Bala10 #2873 unlockolni lehet majd egy pisztolyt, mivel kilőheted a kütyüt és azt követi a rakéta -
Bala10 #2872 szerintem kettészedhetnénk konzolra és pécére a topikot
-
Skyline #2871 Világbaromsága hasalást kivenni...Egy katona életben ha rálőnek mitcsinál? Hasrabassza magát,nem áll mint egy fasz és keresi a célpontot...Gratulálok...
Megoldhatták volna máshogy is,pl 5-10 mp után automatikusan felállítja a parasztot...De hogy nincs...ez gáz méghozzá igen nagy... -
RoboGoD #2870 Én meg a gugolgatókat utálom a BF2-ben és a 2142-ben is. Mert a hasalós az már nem ugrál, mert ki van szedve a játékból. Ha lehasalt, úgy marad. De a gugolóállatok 1mp-n belül 3x is le-fel... Persze közben headshot. -
miaz hogy csak az bírja el lol :p
Egyik be se tették bele, mert megkönnyíti a kempelést és lassította a játékmenetet. Designeri döntés volt és szerintem igencsak jó. BF2be is de utáltam a sok vetődő majmot... -
hmm,pedig emlékszem hogy volt egy hír hogy csak a pc-s bírja el -
donatus13 #2867 Bocs ha már volt nem nagyon tájékozódtam a játékkal kapcsolatban , az a rakéta ami a videóba látható ,hogy kijelölt célpontra megy a rakéta az lesz a játékban is? -
Egyikbe se lesz -
én ha jól emlékszem a pc-sben lehet,csak a konzolosokban nem -
Nem, hála égnek :p -
Neoncsoves #2863 Apropo... lehet majd hasalni a játékban? -
Nem látom, de igazad van.
-
Gyuszopapa #2861 Köszi,de nincs semmi baj. -
Ez poen volt erosen nem oktatas (foleg mert szemelyesen is ismerem gyuszopapat, nem fogom kioktatni..), lehet emiatt volt egy eros vigyor a vegen.
Amugy furcsa hogy pont te irsz ilyet, mikor te szoktal kemenyen osztogatni mindenkit. -
Trallala trallala , van valami jó szaftos hírecske? -
+fav -
JagFater #2857 Te koma, mi a fasz lenne, ha nem oktatgatnál itt ki senkit? He?
-
HUN BECSEHELY #2856 Rohadt lassan megy az Óra.
-
Wazze Gyuszopapa, te is itt vered a bret minden nap az uj hirekert nyalcsorgatva, akkor meg maradj csondben es olvasd ahitattal te is a friss papagajos hireket.
Koszi...
-
Gyuszopapa #2854 El ne élvezzetek.
-
Ez jobban tetszik : "Demize99
Just fixed the arm delay timer for 40mm grenades. Noob tubers, cry more plx. Skill shots FTW." :D -
Na uj hir Gordon E. Van Dyke fejlesztotol:
"Lattam egy papagajt"
... -
Bala10 #2851 -
De látom game.co.uk-n is van letölthető verzió szintén 35 fontért. -
Mégegyszer mondom: "digital" :) -
Game.co.uk a legolcsóbb. 24.99+2.95 csak nekem nincs ilyen kártyám haver meg baszik nekem rendelni :( -
Ha esetleg találsz egy amerikai ssl proxyt, akkor dollárban látod de szerintem a steamhez hasonlóan a hitelkártyát is nézi tehát nem fogja elfogadni. Ha van esetleg amerikai ismerősöd/barátod akkor vele meg tudod igy olcsóban vetetni. Amit korábban linkeltem, a Direct2Drive 35 angol fontos limited editionje szerintem a legolcsóbb digital download. -
Elvileg ott is írja nem? Várjátok meg a hivatalos bejelentést az a biztos. -
Ha a game.co.uk oldalon előrendelek, akkor is van lehetőségem részt venni a bétában? -
Azt. Meg a többi részletet :) -
Bala10 #2843 szupcsy! és akkor csak azt várjuk, hogy hol kell jelcsyzni? :) -
"Yes Sir, boss man sir! :PC Blog is being worked on-)" Magyarul bármelyik percbe jöhetnek végre a hivatalos infók :) -
Neoncsoves #2841 az a piros nekem nagyon paintnek tűnik, de azért megnézem :DD