51658
-
Bala10 #2799 nem fizetek olyanért amit nem is láttam. :D -
Miért veszel simát? Ugyanannyi az LE is :D -
Bala10 #2797 én -
Unreal1942 #2796 Igen ez gyanítottam én is, hogy valami baromság.
Nem gondoltam, hogy mint a wowban majd elő kapok a zsebemből egy T90 et. -
Unreal1942 #2795 Akkor aki simát vesz az "hátrányban lesz"
Vesz egyáltalán valaki sima verziót ezek után? -
"-4 db játékon belüli jármű" lol. Sok fogalmuk van azoknak is arról, hogy mit rejt az LE kiadás :D -
A game.co.uk a legolcsóbb 24,99+2,95 font a kiszállítás.Ennél olcsóbbat sehol nem láttam! -
-
Unreal1942 #2791 Ez mit jelent pontosan?
Tartalom:
-4 db játékon belüli jármű
-2 db fegyver a régi Battlefield 1943-ból (M1A1 Submachine Gun, M1911 Pistol)
576 ban ezt írják tartalomnak a limited kiadáshoz. -
Steam/digitalis verzionak annyi a komolyabb elonye a dobozossal szemben, hogy nem kell mindig berakosgatni az inditasnal az eredeti dvdt, en sokszor utalom hogy mindig be kell rakosgatni/hagyni a lemezt es osszevissza porgeti a gep.
Regebben en is szerettem a dobozokat, de rajottem hogy nagyreszt csak porfogasra alkalmasak.
-
Új játékok Steam-en 55-60 euro az európaiaknak, 55-60 dollár az amerikaiaknak. Ez a D2D verzió adóval 35 font. Akkor melyik az olcsóbb? -
ahogy azt már írták is,át lehet állítani 3 kattintással a szervert,van egy pár a közelben,nekem eddig minden jött 2-3 megával:)
egyébként igen,regisztrálod a cd kulcsot a steamben,és már bent is van...
másrészt ha kijön egy frissítés,akkor is akár automatán megcsinálja,akár beállíthatod h.csak értesítsen...szóval vannak ugyan hibái(néha leáll mondjuk a friends),de azért több a pozitívuma...felmész mondjuk Balához,ott bejelentkezel a steambe saját acc-al,akkor anélkül is meg tudod neki mutatni a játékot,hogy megvette volna:)
lanon meg szerintem nem nagyon van értelme játékot szedni,bár szerintem ha az egyik gépen megvan,akkor a másikon a megfelelő mappába ugyanazt bemásolva ellenőrzi és nem kell még egyszer leszedni...bár ezt még nem próbáltam:) -
3 hét -
ezekszerint közelebb van a béta mint gondolnánk -
Igen sztem is probalj meg a codnal maradni.
-
Landor #2784 :DD -
nem lesz hozzá kötelező a steam csak ez is egy opció lesz. nem lesz olyan mint az új cod pl. -
Na hajrá minél több régi arc kell
-
Nem olyan rossz az. Beta alatt még kicsit meg is tetszett, de ott aztán nagyon számít a jó squad meg a csapat. -
JagFater #2780 :-DD -
szerintem vedd meg mindekettőt -
ismét csak halkan háromszorosan képzeletben aláhúzva megjegyezném, hogy máshol adót nem tartalmaz ( az még plusszba rájön ), míg európában az 1 dollár=1 euró ba nincs és nem is kell utána adózni -
Első ránézésre szerintem a cod-ot vedd meg...! -
Most nem tudom, hogy az új cod-ot vegyem meg vagy várjak és majd ezt. BF mindig jobb na bejött, csak sosem találtam tömött itthoni szerókat, köcsög amcsikkal meg játsszon a tököm. De ha csomóan rákattantok és lesznek faja szerverek akkor inkább kivárom ezt. -
:D -
Tudom, hogy valamivel drágább de a kényelemre helyeztem a hangsúlyt mivel ez digital download. Gyanítom a Steamen jóval drágább lesz mert ott vmiért 1 dollár = 1 euro :) -
JagFater #2773 Nyert, te rakhatsz. :-) -
Ha rajtam múlik sokat nem fognak repülni
-
főleg az a piros lada
-
jaja, jó kis tankirtó :D
-
mondjuk ennek a "bárhol hozzáférhetek a játékhoz" dolognak én nem látom sok gyakorlati hasznát.
lan partin pl. elkezdeni töltögetni 10 gigát? -
a háttér olyan mint az assasins creed első részének a világa -
én 5 éve használom a steamet és szerintem egy nagyon jó dolog, bármikor, bárhol. Beépített messenger, friendslista, böngésző, játékkatalogus, automata updatek, grouppok, üzenőfalak, demok, videók, könnyű és kényelmes vásárlás stb
Említettétek a sebességet, itt megjegyezném hogy úgynevezett "content serverekről" tölthetők a játékok és ezeket a settingsben belehet állítani hogy honnan töltse. Nekem alapból pl Beneluxból szedte és alig volt sávszél onnan, átraktam Németre vagy Olaszra és már max sebességgel jött -
ez egy helikopter
-
-
PL Orango box-al voltam így.DVD-ről nem volt hajlandó feltenni mert nem is olvasta be a lemezeket.De a kapott kóddal steamről le tudtam szedni! -
JagFater #2763 Rühellem a sztímet. Már nem tudom, melyik gémnél volt, de annyian akarták leszedni, hogy nem jött le, csak 2 nap alatt a cumó. Másrészt jó az nekem ott a polcon. Minél kevesebb cucc legyen a neten, addig jó.
Jaaa, hogy a dobozos cumót is beregisztrálhatom és leszedhetem újból?
És akkor itt megadod a gém sorozatszámát?
-
Én nem görcsölök jelszóval ha megadtad az emailes értesítőt akkor lehet akár 5 1-es is a kodod hiába törik fel emailen jelzi azt fél perc alatt visszaszerzed! -
pedig abból a szempontból jó a steam,hogy gyors nettel gyorsan lejön a béta,illetve könnyebb kapcsolatot tartani a többiekkel írásban...illetve bárhol bármikor újra letöltheted a játékot amit az acchoz rendeltél...épp ezért kurvára kell vigyázni az acclopó faszokkal,én ilyen girbegurba jelszavakat találok ki(mind 10 karakter,alap h.össze-vissza vannak benne extra karakterek),szóval ha te nem mondod meg másnak a jelszót(miért mondanád-bár sok a fasz aki felvesz steamen is és kérdezi,dehát őket én kiröhögöm:)),akkor lesz egy bárhol hozzáférhető gyűjteményed-és nem kötelező onnan venni a játékot,hiszem hozzá tudod az acchoz adni a dobozosat is... -
Még sehol, ebben a hónapban kapunk infókat.