51658
-
Beta changelog. Összes változás amit a beta észrevételek alapján csináltak. Több mint 130 db. Továbbá ismét megerősítették a 28i PC betat és a március 5i megjelenést. -
Mi ez a nagy csend? :)
Arrol volt mar info, hogy limitalt stamina lesz vagy mindenki sprintelhet amennyit akar?
-
lol 2:53nál mit mond a sniper a lövés után :DD -
Találtam egy új montaget. Fasza kis videó. Lehet melegíteni vele betara :)
-
Mi is ezt találtuk legjobbnak, csak az a kérdés, hogy ez garantált ár-e, mert pl:a cdgalaxis ára nem az. Azért az szép a hivatalos viszont eladó az 576 de még a megjelenés is rosszul van kiírva XD. -
Ja, szerintem mi egy malomban....! -
Várjátok meg amíg kiírják blogra a betakulcs osztásban résztvevő partnereket, ha már annyira meg akarjátok rendelni a kulcsért külföldről. -
JagFater #3035 Úgysem toljuk majd éjjel-nappal (én legalább is) majd kölcsönadogatjuk egymásnak, ha kevés kulcs lenne.. -
Nem hiszem, hogy ezen ennyit kellene rágódni!
Lesz beta kulcs és az olcsóbb verziót kell megrendelni! -
Gyuszopapa #3033 oldalról.Egyedül a Gamestop oldalon van garantált béta kulcs megemlítve(50 dolcsi).De ott akárhogy nézem nem szállít magyarországra.Persze az amcsi ea store-ba írták a béta kulcsot. -
Gyuszopapa #3032 8800-ért pedig postaköltséggel együtt megrendelhetem a game.co.uk -
Gyuszopapa #3031 Hát igen,az a helyzet hogy előrendelhetem 13000ft-ért is de 8800ft-ért is.Annyi a különbség hogy a drágábbhoz jár garantált beta kulcs.De különben meg lehet nézni hogy az európai ea store-ba sehol nem említik a garantált beta kulcsot.ea store -
MattX #3030 Köszi! -
Bala10 #3029 eddig ennyi van:
"Hogy szerezzem meg?: A legbiztosabb, ha lefoglaljátok a Bad Company 2 -t, de az még függőben van, hogy mely viszonteladók, és online eladók csatlakoznak majd. Hamarosan egy új blogbejegyzés is várható, ahol közölve lesznek azok a viszonteladók, akiknél Beta kulcsot lehet szerezni. Jelenleg azonban csak az EA Store, és a GameStop.com a biztos."
#2999 -
MattX #3028 Jól értelmezem, hogy akár beta zajlás közben is elő lehet rendelni, hogy szerezzünk egy kulcsot? Vagy vajon meghatározott idő után már nemjár? Uccsó kérdés az EAstore nem kommentezte oda hogy beta kulcs járna! Tudtok valamit?:) -
én nem izgulnék ezen. PS3 bétánál is azt mondták, hogy csak az kap kulcsot, aki előrendeli, mégis mindenki kapott aki akart. -
Gyuszopapa #3026 Remélem azért a itt lévő fejek kiírnak majd olyan oldal címeket ahol előrendelés nélkül lehet igényelni béta kulcsot.Azért reménykedem hogy a Fileplaneten lesz kulcsigénylési lehetőség.
-
Bala10 #3025 nem is kell szóról szóra, csak a lényeget. ;) -
minőségért nem vállalok garanciát, látjátok mikor fejeztem be
de most átnézem megint, és javítom, ami nagyon nagy hülyeség
-
Bala10 #3023 eddig ennyit tudunk #2999 -
[URL=http://battlefield.clanwar.hu/bad-company-2/bc2-hir-lista/75-hirek/919-battlefield-bad-company-2-pc-infok.html]#2999 -battlefield.clanwar.hu hír[/URL] =) -
eugabesz #3021 Tehát röviden az olyan lámák és nehéz felfogásúak kedvéért mint pl. én is.
Ha előrendeled a játékot (mintén is pl. az 576-on)esetleg kapsz egy béta kulcsot,de ha nem akkor sem kell beijedni,mert bizonyos(elég sok) oldalakon is lehet igényelni,pl. egy egyszerű regisztrációval is.
Csak két homályos pont maradt.De majd a főgémerek segítenek.
.Ugye?
Nem találom a twitter oldalát.
A bétakulccsal lehet majd letölteni a demo-t,de honnan?? -
ööö bf2-ben se volt a sima szervereken pb? mintha nem így emlékeznék, de pasz. Miért jó az ha nincs sima szerveren pb? olyan nagy feladat megvalósítani? Vagy az a cél, hogy mindenki vegyen ranked szervert?... Valami értelmes megoldás csak lesz rá... na ne már, hogy ne legyen semmiféle védelem a sima szervereken. -
Asszem lehet, hogy tetszik :D -
Jóhát BF2be ami volt azt jóindulattal se lehetett fizikának nevezni :D -
Jól van na a CoDosoknak nem volt ilyen gondjuk
-
Bala10 #3016 bf2...
-
Pl: Bf2 áthajtottál egy dombon ,akár dzsippel apc vagy tankkal érdekesen sérültek a gépek 
-
Sérülnek pedig. Volt már hogy humveeval alacsony hpval felrobbantam miután nekivezettem valaminek. -
Bala10 #3013 mét? :/ -
inkább no comment -
Nagyon helyes , hogy nem sérülnek a járművek .
-
mindjárt ráélvezek a monitorra. -
Bala10 #3009 az mondjuk fura, hogy a motor nem sérül:D száguldozik össze vissza, fel sem borul.
-
Rákérdeztek, hogy mikor lesz rendes kép a PCs verzióból. Jön nemsokára csak csinálják az új trailert is a játékból. -
Az összes eddig látott pálya kurvajó szerintem. Marha részletgazdag meg jól megtervezett. Nem véletlen mondta gvd, hogy az eddigi legjobb és legrészletesebb BF mapok lesznek a bc2be, amit eddig csináltak. -
Bala10 #3006 még sehol -
majkel15 #3005 a pc betára hol tudok jelenkezni? -
én jobban örülök ennek a mapnak mint ami a ps3-asban volt -
Az mondjuk érdekes lesz, hogy csak a ranked szervereken lesz pb!