51658
  • BIKA95
    Látszik, hogy még nempróbáltad ki az mw2-őt:)a hasalás meg szerintem sem rosz, azon az erdős pályán szerintem még igen jól jöhetne...
  • Hamed
    Ha ennyi lesz az ossz butitas az meg talan belefer, bar sztem ha sokat sir a nep visszarakjak vmi patchel.

Bar en se ertem hogy ez mennyiben tudna befolyasolni a jatekmenetet. Kempereknek nem egy nagy elony, tele a jatek jarmuvekkel, nehezfegyverekkel, nem oszt nem szoroz hogy guggol vagy hasal a csipas a bokorban. Tankkal odaversz egyet ugyis repul az egbe:)) Gyalogos szituban meg alap hogy hasraveti magat az ember kozep es tavoli celpontnal, ugrabugra max kozelharcnal jo. Mindegy, betaban meglatjuk majd, ez legalabb nem zsakbamacska mint az MW2.
  • Gabe18
    El kell hogy keserítselek.Azért mert az EA 6 év után végre pc-re is csinál nektek egy Battlefield-et,az még nem csak a tiétek (ős BF játékosok) lesz,hanem attól azt még más játékok rajongói is ki fogják próbálni.
    Sőt még véleményt is fog róla mondani.
    Márpedig annak megállapítása hogy a nem lehasalás máris egy óriási fekete pont,nem Call of Duty függő.
  • Bala10
    te minden játékot fikázol.
  • Jeffjohnson
    Ott van a sok dolphin diver is na az milyen élethű... ha ez az ára ,hogy az ilyen baromság eltűnjön ám legyen. Remélem a bunny hoppot is kigyomlálják majd belőle.
  • Khabbas
    MW2-ben nincs hasalás.
  • JagFater
    FH2-ben ezt olyan szépen megoldották. A hasalás viszonylag gyors, de mire hason fekve a célkereszt összemegy, hogy pontos legyen, az legalább 1-2 másodperc. Persze jóval pontosabb fekve...
  • [UNQL]Echo
    Kb. november kornyeken volt vmi cikk, hogz a konzolos verzioban tuti nem lesz a kis felbontas (720p) miatt merthogy nehez spottolni a fekvoket.Viszont mivel PC-n ez a felbontaskorlat ugyebar nem zavar be ezert lehet, hogy beleteszik ....
    Kicsit azert bizakodtam :)
  • Hocsika
    Lassítja? Valahol biztos igaz lehet, mert lesznek olyan noob-ok, akik szépen valahova becsücsülnek, és lövöldöznek mindenre. Valószínűleg így majd könnyebben kiszurhatóak lesznek a tereptárgyak mellett.
    Abban persze egyetértek, hogy az lenne már a legjobb, ha nem úgy beszélnénk erről, hogy "miért nem lesz benne", hanem hogy "lehet nem is kell bele, jó ez így is" :):)
  • Neoncsoves
    Legközelebb nem lehet majd guggolni se, meg ugrani se. csak szaladgálni lehet... vicces lesz. még egy árkád de ugyanakkor pörgős játékban (MW2) is benne van a hasalás, nem értem miért veszik ki egy katonai játékból a hasalást. OFP Dragon Risingba sincs asszem, de engem az is nagyon zavart... egyszerűen fura nekem az, hogy egy nagy dzsumbujban nem hasalhatok le, hanem guggolnom kell... nem értem a DICE-t.
  • Running
    Nem a plusz gomb miatt nem tették be. Grafikai dolgokra hivatkoztak és arra h fölöslegesen lassítja a játékmenetet. Mi a valóság? Nyilván sose fogjuk megtudni miért döntöttek így. Egyébként meg teljesen mind1, ez lesz, ezt kell majd szeretni.
    Minden PC-s örülhet, mint majom a farkának, hogy kiadják egyáltalán PC-re is. Maradjunk ennyiben.
  • Hocsika
    Teljesen egyetértek veled. Mondjuk megnézném, hogy egy support-os csávó a nagy gépkarabéllyal hogy lő állva meg ülve :P
    Nah meg ugye ott a sniper... Nem is tudom... nálam úgy kezdődik, hogy a sniper fekve lő, mert 1. úgy éri el, hogy ne vegyék észre legfőképp, 2. jobban célra tud tartani, ergo több esélye van arra, hogy a célpontot eltalálja... Most az, hogy a konzolos verziókba nem rakták bele, mert hogy plussz gomb, attól még nem értem, hogy miért veszti el a lényegét egy olyan játékban, ami pont arról szól, hogy szimuláljon egy háborús övezetet. Jó hogy nem már egy sima tankot át lehet ugrani, ha pont át akar menni az emberen...
  • [UNQL]Echo
    Hali!

Nemigazan ertem mi a gond a hasalassal.A Bf1942,BF2 es a BF2142 is tudta(a Vietnamban nem emlexem volt e)Biztos nem veletlenul kerult be majdnem minden reszbe.Tulajdonkeppen eletszerubb tole a jatek es ha jol van konfiguralva a lehasalasi es felallasi folyamat akkor nincs belole tisztessegtelen elony.Az, hogy olyankor nehezebb eltalalni es a fegyoja pontossaga is megno a fekvo embernek az ertelemszeru.Annyit emelnek at a COD-szeriabol (talan az egyetlen dolog amit atvennek) az a lefekvesnek tereptargyak altali blokkolasa.Akarhogyis dontenek a keszitok a harcteren gyakrabban hasalnak a katonak tuzharcban mint amennyit bakugrasban kozlekednek :)
  • Running
    Az aranyat farmolo bot is csak ember.
  • Kami
    Mondjuk ez jó kérdés?
    Ezen én is elgondolkodtam hogy mi lehet, de passz...
  • Szega87
    szerintem nem kell fórumtrollkodni, hogy ki mivel játszik, teljesen mindegy hogy előtte counter-strike-ot, call of duty-t, battlefieldet, quake-t, half-life-t vagy FEAR-t játszott, ha megveszi vlki a BFBC2-t és más játékból jött nem kell lehurrogni.
  • JagFater
    Oszt az minket miért is érdekel?
  • RYO21
    A MW2ben volt hasalás?
  • tonyr #2902
    ja ha nem lesz hasalás... én deflinezni szoktam bf2-ben is.. és ? pl aki bunnyhoppol az se zavar.. meg kell tanulni felfele is nézni és le lehet szedni ...
    igaz h bf2-ben ez kicsivel nehezebb me miko ugrál akko a hitbox mintha mögötted lenne, de más játékokban sima ügy .. csak a 10 éves kis lama sir h apuuu ugrál a bácsi ilyenko mit tegyek ? LÖDD LE ! követni kell merre ugrál... érdekes azt nem tiltják h állando gugolás, pedig az még durvább me fedezéknél gugolgatva lö és kicsi az eséje h eltalálod...
  • tonyr #2901
    "harc előtti Squad ellenőrzés" ???
    mit ellenöriz ? hogy nincs e a szkwadba arany farmolo bot ?
    amugy ... beta-t akarok :)
  • DummyBoy
    Az mondjuk igaz, hogy majd kiderül, milyen lesz hasalás nélkül ...

Csak meglepődtem, mikor meghallottam ... Ettől függetlenül tartom azt a véleményemet, hogy hosszú idő óta ez az első olyan game ami a videók és leírások alapján lehet ki tud majd mozdítani a pilótafülkéből ...

Viszont tanulva a BF2-es videókból ... hiszem ha látom ...
  • Beers
    Szerintem nem!
  • boomsly
    Én az 576-hoz sétáltam be érdeklődni a játékról, de nem mertem előrendelni. Inkább várok vele és meghallgatom a játékosok véleményét, de még egy CoD6 multiba nem sétálok bele.
    Azt előrendeltem...
  • FlyHigh
    Ti hol rendeltétek elő? CDGalaxisnál van olcsóbban dobozos limited?
  • atomboy
    A Limited Editiont meddig lehet beszerezni? A teljes jatek kiadasa utan elerheto lesz meg?
  • koschwarz
    az nem feature, az wallhack?

na jó, értem már.
  • Beers
    Azért szerintem sem lenne hátrány a hasalás!
  • Bala10
    konzolon biztos nem hiányzik még egy gomb:D

de pcn nem volna hátrány...
  • Jeffjohnson
    A játékban benne van a hasalás mert már korábban tesztelték és ezután vették ki a játékból de minden fedezék a "guggoláshoz" van igazítva. Gondolom a dolphin diverek meg camperek ellen próbálnak így valamit tenni. Az eddigi beta teszterek nem hiányolják belőle a fekvést de majd kiderül élesben milyen is ez.
  • Smithwarden
    Ugy erti hogy atmegy a golyo szinte mindenen, a fedezekeken is.
  • koschwarz
    MW2-ben szétlövik a fedezéket????? ne már, a single alapján szinte semmi nem lőhető szét.

jó, valóban fasság, hogy nem lehet hasalni, de ez csak megszokás kérdése.
  • HTS s3rg1nh00
    mw2ben szétlövik a fedezéket,hiába ugrálsz oda-vissza...
    amúgy faszság,most akkor a dzsungelben mi a faszt csinálok pl ha kifogy a töltényem és égen-földön nincs egy ember?még meglapulni se tudok,hogy ne vegyenek észre...
  • Smithwarden
    Kb 99%-ra vedd hogy nem lehet a PCs verzioban sem hasalni, nem valoszinu hogy ezen valtoztatni fognak a beta kozben.
    En is soxor hasalok amelyik jatekban lehet de azert talan nem akkora katasztrofa, megszokhato eleg gyorsan es azert sztem nincs egy szinten az ugrassal.
  • Bala10
  • Smithwarden
    (HA elbirja a PCje es nem csak boxon fogja tolni.)
  • DummyBoy
    Na nem azért, de ezen én is megbotránkozok ...

Nem lehet lehasalni? Támogatóként? (Na jó, itt medic ...) Csodálkoztam is hogy minden videóban gugolgatnak a sznájperek ... de csak azt hittem lámák ...

Ez tényleg balfa...fékség ... Ez olyan mint a nem lehet ugrani dolgok ...

Ez tényleg komoly? Vagy csak poén?
  • Smithwarden
    19 nap meg "Until we will kill Geronimo in Beta/Demo"
  • koschwarz
    nem nagyobb baromság ez, mint hogy kiugrasz a fedezékből, lősz, visszaugrasz a lá MW2...

nekem nem fog hiányozni a fekvés, speciel bf2-ben is átszoktam a guggolásra a gyorsabb mozgékonyság érdekében.
  • koschwarz
  • Kami
    Talán fejlődtek ezen a téren.