51658
-
Bala10 #3002 egész jó ez a pálya -
"Aranylag" turheto minosegu videok a havas PC beta maprol:
( Ez ugyanaz amit Gero mar linkelt, csak kicsit jobb minosegben: )
Ezek regi videok persze, csak elohalasztam oket mivel ujak nincsennek errol a palyarol. -
Bala10 #3000 
-
megtörtént -
Így már világos, kösz -
éles a logikád! -
me most má a beta idö van kint nem a teljesnek a megjelenése ! -
BETA Details:
Beta Begins/Ends: Jan 28th - Feb 25th
Map Name: Port Valdez
Players: 32
Game Mode: Rush
Environment: Snow
Theme: Vehicle and Infantry -
18 nap van már csak vissza? Mintha 50 lett volna egyik nap még... -
Mondjuk ez a videó már elég régi. A HUD is teljesen más már meg valószínűleg a map is változott valamennyit. Hamarosan meglátjuk -
Akkor jó, mert a 4vs4 kicsit rossz vicc lett volna. -
Nah itt kiderül, hogy a védőknek lesz blackhawk az utolsó pontnál. -
Hivatalosan nem tudni még. Jövő héten jelentik be a 4. játékmódot, de a betaba sima rush lesz, ami 16v16 -
Mégis van jobb -
Squad rush az 4v4 nem? -
Ez a map lesz a betaba. Jobb minőségű videót nem találtam -
nem kell hozzá steam,de ha akarod hozzácsatolhatod az acchoz. -
1 kérdés ha fel kerül steamra a game ezt bele lehet majd aktiválni a stembe vagy minden így is úgyis bele kell rakni mert nem indul nélküle mint a cs-k? -
Neoncsoves #2984 EA Store gondolom... Nemtudom, igazából nekem egy beta nem éri meg azt, hogy egy BF ne dobozosan legyen meg. Bár, remélem elkapok majd pár beta keyt és tudok játszani én is a betaval, mert megjelenésig el kell ütni az időt... Már várom :D -
nub digitális verzió vagy dobozos? :p -
Thank you for your purchase! You will be sent an email with your order details at the address provided.
Your Purchases | Order Date: 08/01/2010 Purchase Confirmation
Quantity Product Name Unlock Code Price
1 Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
* (Pre-Order)
49.99 €
Order Number: 4764576695465466564
Total 49.99 €
MasterCard 49.99 €
Nanekem tuti lesz bétakulcsom :D -
Jol elbeszelgetsz magadban. -
na meg a blogjukon:
Steam Beta: Yes there was a leaked image of a Package file we propped on Steam. People with illegal accounts can see games in this environment, but this is not a Beta in the term of Public Test Beta, but a real development Beta installer client for the Steam version of the full game. We are however working with Steam to have the Public PC Beta available on Steam, but can't confirm this quite yet so cross your fingers Steam users. :-)
bar a steamen semmi nyoma amugy. -
Bar gondolom itt csak mintha letoltos jatek lenne kaphato.
http://www.direct2drive.co.uk/8783/product/Buy-Battlefield:-Bad-Company-2-Limited-Edition-Download
De 10 fonttal drgabb mint amit Grebber emlitett.
-
Letoltos verzio ebbol nem lesz az elejen ?
save the trees ! :p
-
:D -
Bala10 #2976 tudnánk ilyen feliratot tenni az egér mellé, gyakorlatilag bármekkorát. :) -
Rush módba nem biztos -
Sejtettem hogy te orulni fogsz neki.

Meg a akik repkedni akartak azok is, majd nyomhatjak a helit. -
JagFater #2973 Egyébként ez simán lehet, mert a dell billnek a jobb oldalon, a dell felirat felett megy ki a vezetéke, a képen meg sehol sincs... -
Hát én rongyosra játszottam. Én örülök, hogy nem az lesz :D Nem mondom, hogy meguntam, de jó a változatosság :p -
HUD, 3D vision. -
Ahogy nézem az emberkén az nvidia 3D-s szemüvege van, szal sztem PC-s shot... -
semmi nem bizonyitja h pc kép -
Dizson #2968 Jah, ez ps3.
-
Bazze...
Port Valdez - Snow
A havas map lesz nem a sivatagos...pedig lelekben mar teljesen a masikra keszultem, a sok PS3 videobol mar szinte kivulrol ismerem.
-
Dizson #2966 Csak nekem nem akar jelentkezni a bétára? -
Beindul a biznisz gepezet is...
Dr. Pepper (amcsi uditoital) reklamakcio:
"In Battlefield: Bad Company 2 four kit upgrades allow you to become a unique Special Activities soldier, with new camouflage and a modified weapon. Kit upgrades also contain new awards and an additional achievement."
Tehat kb veszel uditot es a kupakjan levo kodokat beirkalod a megfelelo oldalra, kaphatsz uj cuccokat par jatekban... (Spore, Mass Effect 2, Sims 3, BF Heroes, BFBC2)
BC2-hoz: uj felszerelescsomagokat, alcaruhat, "modositott" fegyvert, stb... -
szerintem is, mert a képen nem sokat lehet látni :) -
Gyuszopapa - PCs KEP! Nem szabad odanezned mert megvakulsz...!
Ha veletlen megis megnezted a kepet akkor biztosra veheted hogy ez xboxrol fut, csak az asztal alatt ossze van kotve egy eger-bill atalakitoval.