51658
-
PC-s bétára hol lehet jelentkezni? -
Ez érdekes kép... -
JagFater #2757 Nehogymá sztím kelljen a bétához vázze... -
[center] -
Ez drága ez kb a magyar ár.
game.co.uk-on csak 8500ft kiszállítással! (Ez is limited) -
ill találtam infot
1ik oldalon ahol 50$ a game.. aki elörendel náluk, kap beta kulcsot:
jan28-feb 25-ig lesz beta, jan 26-án lesz info hogy honnan lehet letölteni, ill ekkor kapják meg a beta kulcsot
de azthiszem nem szenvedek küldöfddel... 12k házhozszállitással itthon, kintröl se sokkal olcsobb -
én elörendeltem már, de lehet hogy külföldröl kéne... dobozost persze és limited-et :)
körbelesek neten, de ha vki tud adhatna tippet honnan jön gyorsan és olcsobban a game, köszi ! -
kashuka #2752 napokat!
lesz benne single mód? -
http://www.direct2drive.co.uk/8783/product/Buy-Battlefield:-Bad-Company-2-Limited-Edition-UK-Download
ez szerintem egész ok, én elő is rendeltem :) úgy tűnik lesz egy kis frx squad is csak még fel kell ráznom többieket :) -
Az biztos, mert ez a ládás faszság..... :S! -
Hm mégis igaz, hogy a 4. játékmód a squad rush lesz. Betaba bennehagyták a medált véletlen és most meg is erősítették, hogy az lesz az. Hivatalosan csak jövő héten jelentik be. Félhivatalosan annyi infó van róla, hogy 4v4 lesz és 2 láda lesz csak. Úgy látszik ezzel a 4 játékmóddal több réteget is megcéloznak, mert mindegyiket más más szereti. -
Ez biztos! -
Ezért maradok a dobozosnál :D Összes BF dobozosba van meg nehogymá ez ne :) Meg ja a steam kurva drága és ráadásul csak digitális. Fogadjunk, hogy drágább lesz ott, mint nálunk a dobozos -
Neoncsoves #2746 Ez az olcsóbb se lesz dolog, meg nem biztos. Tuti valami csábító dolog lesz arra, hogy STEAMen vegyék meg az emberek (igen, már van is 1: a betakulcs). Le kéne zsírozni a CDGalaxissal vagy az 576-tal, hogy azok akik előrendelték, kifizetnék a játékot akkor amikor a digitális is megjelenik, és ők biztosítanának az előrendelőknek betakulcsot... vagy nem tudom, de jó lenne ha megoldanák mert szeretnék betazni, mivel mostanában nem sok jó játék van... -
Neoncsoves #2745 Akkor mivan ha én Limited Editiont szeretnék dobozosan előrendelni? Gondolom akkor nem kapok semmilyen beta keyt vagy ilyesmit... Legalábbis a CDGALAXIStól biztos hogy nem. Szerintem ez kicsit kibaszás az emberekkel, mert a BF az a játék, aminek szeretném a kezembe fogni a DVDtokját... -
Egyébként a steammel az a gáz, hogy nem lesz doboza a játéknak, amit odarakhaszt a többi bf gém mellé és ráadásul olcsóbb se lesz. -
Nekem dobozos kell így nálam ez kilőve, de aki digitálisan akarja annak ez gondolom jó hír. -
jah most nézem bocs :D -
Guys/girls, we're working together with Valve to get a BFBC2 pre-order program going on Steam, hope we officially can announce this soon.
Most akkor miageci van, nem az eastore-ból kell megrendelni? -
Bala10 #2740 nahh. :) -
Guys/girls, we're working together with Valve to get a BFBC2 pre-order program going on Steam, hope we officially can announce this soon. Na most magyarul azok kedvéért, akik nem nagyon tudnak angolul :p A lényeg, hogy együtt dolgoznak a Valveval azon, hogy a PCs BC2 előrendelés elérhető legyen steamen keresztül is. Így majd a teljes játékot is lehet ott kapni és valószínűleg preorder bonusz lesz a beta kulcs, de ezt már csak én gondolom. Hivatalos bejelentés "hamarosan". uff -
ps3 csak kölcsönbe volt. x360am van :p -
Az alant látható képek itt megtekinthetők HD minőségben! -
Gyuszopapa #2736 Mondjuk te nyugodt lehetsz,simán játszol vele ps3-on.Közben meg majd jót röhögsz rajtunk.
-
Gyuszopapa #2735 Remélem nem vetít.
-
Hát eléggé. Azt nem értem, hogy miért nem tudják azt a 28i dátumot megerősíteni végre. Gamestopon kint van 2 hete már és mivel le se szedették eddig így valószínűleg igaz is. Miből tartana végre kinyögni valamit :p Mind1 jön, ha jön... -
Bala10 #2733 derossz duma:D nehéz nyomni egy printscreent? vagy arra sincs idejük úgy dolgoznak? :) -
Amúgy tegnap gordon haverunk azt mondta, hogy minek cseszegesse a teamet azzal, hogy csináljanak videot a pcs verzióból mikor nemsokára kipróbálhatjuk :D -
Valakit pwnoltál :D -
Hardcore módba nem a fegyverek lesznek erősebbek, hanem fele annyi hpja lesz az embernek. Se killcam, se spotolás, se HUD. Sniper motion sensorja pittyegni fog HC módba, mivel minimap nem lesz amin megjelöli a körülötte lévőket. Meglátjuk milyen lesz, bár a fegyverek így is erősek már. Nem codféle spray n prayt akarnak csinálni. Továbbra is a squadplayen és a csapatjátékon van a hangsúly ezt mondták úgyhogy nem kell ahhoz hasonlítani :D -
Bala10 #2728 én 1 képet várok. :) -
amúgy nem tudom mit vártok,pc-s béta dátumán kívűl nem túl sok mindent tudnak elmondani róla :D -
Bala10 #2726 lehet. :D -
JagFater #2725 Jedik? :-) -
Bala10 #2724 
2emberke, meg egy bolygó. :) -
Bala10 #2723 az is ittvan minnyá. :D -
JagFater #2722 Dikk fel sem ismertelek...
Mi van a logón? :-) -
hirtelen jövőévbent olvastam! -
Bala10 #2720 majd biztos jövőhéten
-
Ezt a kurva sok infót a pc-s verzióról :S!