51658
-
Lehet csalódnunk kell a dice-ban?(pozitívan)
-
ACE #3161 Ezek rendes dobozosat küldenek akár Magyarországra is? -
Korábban is rendeltem a game.co.uk-ről.
Ékezet nélkül adtam meg minden adatot, utca helyett srt. rövidítést használtam (ahol pedig külön mező volt az utcának, oda csak a nevet írtam!) és próbáltam a legegyszerűbb módon megadni mindent.
Más alkalommal is rendeltem külföldön, lekopogom.
-
GAME-n nem megy rá az adó. annyit fizetsz forintban, ami oda van irva fontban.
én csak az utcát adtam meg ékezet nélkül, mert az ő-t nem szereti az oldal (ill. mikor regeltem, nem szerette) -
na itt akartuk megvenni a MoW-ot, vagyis haver aki Skóciában él megvette volna nekünk vmi baromi akciós áron, erre elkezdtek baszakodni a bankkártyájával utána meg kiderült, hogy az akciós példány elfogyott, szar egy cég nem ajánlom csak saját felelősségre! -
Neoncsoves #3157 Van egy ilyen ajánlat is (most találtam)
csak nem értem, hogy lehet egyenlő 27font 36euroval? ha a game.co.uk-ról rendelek akkor a font miatt még rá fog menni esetleg az adó? (euroval való fizetés esetén ugye nincs ado, szóval lehet azért drágább). aki ért hozzá homályosítson már fel pls -
Neoncsoves #3156 Aki segítene nekem ebben az angol oldalról rendelős dologban az dobjon már privit legyen szives :)
de leírom ide is, hátha mást is érint a kérdés: Amikor címet kérnek, akkor nyugodtan lehet ékezetesen, magyarul megadni ugye? tehát nem úgy kell, hogy XY Street, hanem lehet XY út/utca/blabla... és az mennyire gond ha a névben nem engedik az ékezetet? attól még gondolom csak idetalál a csomag...
előre is köszönöm a választ(okat) -
A másik meg lehet, hogy megjelenik itt is 2án...Legutóbb Dragon Aget vettem meg és annak ellenére, hogy később kellett volna, hogy kijöjjön 3 nappal, mint USbe, hamarabb kézhez kaptam, mint ők, mert cdgalaxis már hét elején elkezdte árulni :D -
Leszedjük warezt azt toljuk a singlet addig :) -
Most persze meg messze van, de majd fogtok ti meg anyazni 2.-an latom elore mikor jonnek a release videok, hirek es a kommentek osszevissza.
-
hogy a warez már kijöjjön európában a megjelenés előtt :D -
Minden játék hamarabb jelenik meg náluk -
Unreal1942 #3150 Az élet nagy problémái
-
Mondjuk hogy mostmar majdnem biztos kiadjak PCre is (lekopogjuk), es nem halasztjak jo szokasukhoz hiven, azon is elgondolkozik az ember hogy az kisse genyosag hogy az amcsik +3 nappal hamarabb mar tolhatjak. 
Azt is tudva, hogy a jatekot svedorszagban fejlesztik.
1 napot megertettem volna, idoeltolodas miatt, stb...de miert tolhatjak ok mar 2.-an, mi meg csak majd 5.-etol?
Szemet hamburgerzabalok.
-
Március 5 -
SaphireDraco #3147 Sziasztok!
EZ a játék pc re mikor fog kijönni végülis mert már láttam márciusi időpontot meg mindenfélét... idáig rendben is van de akkor az 576 mit árul? battlefield bad company 2 11 ezerért... az ost akkor micsoda?
Bizots buta hülye kérdés de ez most bekavart nekem... itt meg látoma számlálót még csak a beta ra -
Én már ittam tiplit, hangulatos kis jószág a maga kis műanyag pohárkájával. 
Ízre meg nem rossz, keserűlikőr, bár lehet kevesebb gyógynövényből készült, mint a jager. -
Nem próbáltam szétlőni őket, de szerintem nem lehet. Claymore meg nem lesz. Snipernek vagy C4 vagy mortar strike. -
Jaja, majdnem :D :D
Csak pont erről beszéltünk, aztán gondoltam felvetem itt is, de látom egy rugóra jár az agyunk... De azért tényleg kíváncsi lennék, hogy szétlőhető-e... -
Bala10 #3143 ti ikrek vagytok?
-
Motion sensor vajon szétlőhető lesz-e? Úgy azért már lenne értelme szerintem, mert azért ha elpusztítható lenne, attól még el lehetne helyezni olyan helyekre, ahol azért nem olyan feltűnő.
A másik, hogy claymore lesz ugye a sniper-nél? Mert nem nagyon emlékszem, hogy a videókon találkoztam vele. De lehet, hogy én voltam figyelmetlen...
Be is pótolom mindjárt :) -
Arrol volt mar szo hogy a motion sensor megsemmisitheto e? -
(őszintén szólva ennek örülök) -
Amikor én nyomtam akkor sebeztek. Kiszedtek egy szegény snipert
-
Nem lesznek repcsik ezt megmondták, BF3-ban nagy valószínűséggel. Az A10-ek meg Rush mod ellen piritják meg az ellenséges bázist :) -
Azok nem irányíthatóak. Hangulatelemként vannak csak ott. Pl rush módba játék elején és minden egyes dupla ládarobbantásnál amikor a front arrébb vonul, akkor jönnek és felszántják a pályát. Sebezni nem sebeznek senkit de jól néz ki és kurvajó hangjuk van :D -
Koszonom mindenkinek a valaszokat.
Nem kar azert, hogy kevesebb jatekos lesz egyidejuleg, max a nemzetkozi funwarok fognak hianyozni. :)
Ja meg valami, mi a helyzet a repulokkel? Egyik videoban A10-es tankgyilkosokat lattam. Terveznek kesobbiekben mas repulogepeket betenni? -
igen,mondjuk all class lett volna a minden kasztnak,de a fogalmazás tényleg nem egyértelmű. -
rakjál belle még 2gb ramot és szerintem med-high jól fog menni :)
-
Szerintetek ezen a masinán hogyan futna?
intel core 2 quad q8300 2,5ghz
ati radeon hd 5750
2gb ram -
Jaja..."each" mindegyiknek - csak hat kulon-kulon. 
Milyen "szep" is lenne ha medkittel es defibrillatorral rohangalna mindenki...
-
#3124 helyett #3122-nek akartam a valaszt a epuletekrol. -
Te meg a végét értelmezted félre :) Motion sensor marad a sinpernél.
"The Ammo Box, Medkit, Defibrillator, Repair Tool, and Motion Sensor are now unlocks for each class." Maradtak class specifikusak. Nem lesz ammo box pl a medicnél vagy defi az assinál. Csak nem egyértelműen fogalmazták meg. -
"Fixed so the player can properly spot from the UAV." Valóban. A from szó elkerülte a figyelmem :) -
"Többé nincs különbség a reddot, és az iron sight(az a kis fém pöcök :) ) látószöge között." 
"A játékos mostantól minden gond nélkül megjelölheti az UAVot."
"Fixed so the player can properly spot from the UAV."
- Sztem az UAV-ROL (from) jelolhet mostantol a jatekos, nem pedig az UAV-ot.
#3122: - A szerver ugy "jelzi" a jatekosoknak hogy ronggya van love a haz es LATSZIK hogy nem erdemes kempelni nagyon sokat benne...
#3124: - A mozgaserzekelo labdat, "Motion Sensor"-t sok beta videoban is lehet latni, granathoz hasonlo es eddig csak snipereknek volt, de mostmar minden class unlockolhatja ("Motion Sensor are now unlocks for each class"). Ahova el van dobva, ott egy bizonyos korben erzekeli a MOZGASt). -
- Játékosként. Sniper classnak van csak.
- UAV megjelölés betaba néha bugos volt és nem jelölte be. Javították és már rendesen működik.
- Hogy hogy hogyan jelzi az új játékosnak? :) Ugyanúgy látja a pályát majd, mint ahogy a többiek. Csatlakozásnál gondolom elküldi az adatokat a pályáról.
-
Motion sensor, a labda egy bizonyos korzeteben jeloli a terkepen az ellent. (csak annak aki eldobta a labdat) -
a mozgásérzékelőhöz nem tudok hozzászólni, mert nem játszottam vele. az uav megjelölése meg nyilván úgy történik, mintha egy helit, vagy embert jelölnél. mivel az uav itt nem passzív, hanem irányított jármű. a szerver meg úgy közli a később érkezettekkel, hogy mi dőlt össze, hogy kör végéig eltárolja, hogy melyik falon mekkora lyuk van, és hol. ezért lehet kevesebb játékos, mint bf2ben. -
Bala10 #3124 én azt sem tudom, milyen az a mozgásérzékelő labda. :D
-
bf2-ben nem lehetett megjelölni uav-t