51658
  • atomboy
    Szep munka. Par megjegyzes:
    - Mozgásérzékelő labdák száma kettőre csökkentve és egyszerre csak 1 lehet a harctéren.
    - Új mozgásérzékelő labda eldobása esetén az előző eltűnik.

Jatekosonkent vagy palyankent? Azert megvan mindketto hatranya:

Jatekosonkent: 32-es palyan 16 labdat kell kerulgetni
    Palyankent: A palya ket pontjan akarjak a harcosok letenni a labdat, es elkezdenek vitakozni, megis ki rakhatja a labdat. Mint repcsi/kopter vitaknal...

- A játékos mostantól minden gond nélkül megjelölheti az UAVot
    Azt hiszem, nem ertem. Ujdonsag a BF2-hez kepest?

Illetve egy dolog jutott eszembe. Hogyan jelzi a szerver a kesobb belepo jatekosnak, hogy egy epulet mar osszedolt? Illetve azt, hogy mar nincs tul allapotban, egy szalmaszal tartja csak.
  • Hocsika
    Várjuk a játékot, remélem lesz kulcsom hozzá :)
  • Kami
    F@sza a fordítás!
    THX!
  • uHs Gerzson
  • Running
    Reggeli gyors...
  • Gyuszopapa
    Köszönjük
  • koschwarz
    annyira izgatott vagyok!
  • JagFater
    Az derék!
    Kösszép...
  • Bala10
    király! :)
  • trident
  • MrYeti
    Geronimo testvérrel vért izzadva lefordítottuk a changelogot :) na jó, annyira nem volt vészes. Köszi megint, hogy bevállaltad a felét
  • MrYeti
    ezt már tudjuk pár hónapja
  • Smithwarden
    aha
    Ugyanigy forditottam en is az utolso mondatig.
    Es arra kerdeztem ra hogy jol ertelmezem-e...
    De akkor igy mar ertheto, tehat nem a celhoz kell "closer" lenni, hanem a celkeresztnek kell kozelebb lenni a celhoz a spottolasnak.
    thx
  • TDC Geronimo
    Amúgy nagyon jó ez az új designer csapat ami most a BF szérián dolgozik DICEon belül. Ez a Demize gyerek is köztük van. Elég csak ránézni erre a changelogra is. Szép jövő vár erre a sorozatra :)
  • HTS s3rg1nh00
    "Lowered the duration of spotted targets. Aiming at a close target will refresh the spot timer automatically.
    Lowered the effectiveness of the Sniper's Spotting Scope, targets must be tracked longer before spotting.
    Fixed so the player can properly spot from the UAV.
    Added an overheat to spotting to prevent spot and order spamming.
    Spotting now requires the player be aiming significantly closer to the target."
    ez a fordítás nem sikerült jól...kevesebb ideig lesznek spottolva,közeli ellenekre célzáskor automatikusan újraindítja a spot timert(ez az ami megakadályozza a spamet,kb mint mikor bf2ben letiltott,de Gero úgyis tudna többet mondani...a csipának hosszabb ideig kell követni az embert hogy tudja spottolni...a vége meg annyit jelent,hogy pontosabban kell "célozni" az emberekre hogy spottold(nem pedig közelebb kell lenni hozzá)
  • BIKA95
    Hoopsz kimaradt 1 "b" betű.És EA
  • BIKA95
    Bfc2 vel támad az ea az mw2 re
  • mesor
    hmmm, hmmm...
  • m1garand
    á nem figyeltem kinek írok XD, megint vásárolsz, hihetetlen, nyertél a lottón?
  • m1garand
    remélem mert rendeltem
  • Smithwarden
    "Tonnanyi kulcs" - hogy leirtak ezt a kifejezest, a szememben tisztaztak veglegesen hogy tutira nem csak elofizetosok kapnak kulcsot hanem egy csomo lesz szetosztva mindenfele. (ugy mint a PS3as betanal)
  • Fehercsoki
    Persze.
  • TDC Geronimo
    Az
  • trident
    Igen, megbízható.
  • Neoncsoves
    [URL=http://www.game.co.uk/Games/PC-Games/Battlefield-Bad-Company-2-Limited-Edition/~r333421/]Megbízható oldal? napokban előrendelném innen, mivel jóval olcsóbb mint itt magyarhonban/URL]
  • donatus13
    " Ujra tobb oldalas interju, amiben 95%-ban ugyanazt tudjuk meg amit az eddigiekbol is " erről a blizzard és a starcraft 2 jut az eszembe :D bc 2 mellett másik játék amiért gépet vennék.
  • TDC Geronimo
    Csak nevében lesz closed beta mégpedig azért, mert kulcs kell hozzá. Minden másban inkább egy open betara fog hasonlítani.
  • Beers
    Veteran Rank 3
  • tonyr #3094
    igaz... :)
  • Kami
    Mint hamarabb írták, idézem "tonnányi kulcs" lesz.
    Különben meg szerintem nekik sem érdekük, hogy csak azok kapjanak kulcsot aki előrendelték, hiszen ezek az emberek már tuti megveszik, inkább azokat kell, kellene meggyőzniük, akik gondolkodnak a megvételen, vagy nem is tervezik a vásárlást. Egy jó kis bétatesztel ők is vásárlásra csábíthatók.
    Szerintem!
  • tonyr #3092
    csak ne lenne kötve elöfizetéses letöltös bfbc2-höz...
    nade rem hogy idö után free key-ek is lesznek :)
  • Smithwarden
    "PC Beta will be region free w/ servers in US, Western & East Europe, South Africa, Brazil, Middle East, Oz, NZ & Japan."

Egesz jol lefedik az egesz vilagot a PC betaval.
  • Smithwarden
    Akkor csak nem kaprazott tenyleg a szemem.
  • TDC Geronimo
    hajjaj

"@fourzerotwo shouldn't your games dedicated server be able to prevent game hacks? Oh wait." :D
  • Smithwarden
    Ehh..megy a csipkelodes rendesen a 2 ceg kozott.
    Amugy jol latom neha twitteren, hogy szoktak idonkent rendesen Gordonek baszogatni azt az MW2-es tenyerbemaszo kepu Fourzerotwo-t?
  • TDC Geronimo
    43 még mindig bugos. Nem lehet hozzáadni
  • Smithwarden
    *Veteran.Battlefield.com
  • Smithwarden
    Valoszinu igy kell majd megoldani (de nem 100%):
    Van egy kulon oldal: Veteran.Battlefiel.com
    Es ha egy EA-s accountot csinalsz es hozzarendeled a tobbi regi BF kulcsaidat is az uj BFBC2-vel egyutt, akkor ezek utan kapod meg a cuccokat a jatekban.
  • TDC Geronimo
    Holnap mutatják be újságíróknak a single playert valószínűleg lesz videó is róla és még a héten lesz videó meg bejelentés a 4. játékmódról. Izgi hét lesz -.-
  • TDC Geronimo
    "VideoGamer.com: Modern Warfare 2 has enjoyed a huge launch. How much of a concern is it for you? Obviously the online is a massive component of Bad Company 2. Does Modern Warfare 2 keep you awake at night?

GVD: [Laughs] No, not at all. They provide a different experience. It's not like Coke versus Pepsi. Maybe they're Coca-Cola and we're a bottle of wine." :DD