51658
-
Hat igen nehez dolog is elolvasni kozvetlen alatta a kiirast hogy BETA. -
Ha nem tudod elovasni hogy ott van alul hogy Until Beta akkor nemtudom mi a megtévesztés... -
Aham kösz, akkor ez a 14 nap elég megtévesztő:D -
március5 -
hali mikor jelenik meg a játék? 14 nap mulva ? márciusban? február? -
hehehehe -
-
óbazz látod ez van mikor nem olvasok csak írok. Most látom, hogy volt már ez :) -
oh hey
-
"Epic #BFBC2 #PC beta playtest yesterday. Managed to snipe the pilot out of his helicopter from 200m. Boom headshot!" Na úgy néz ki már játszható állapotba van
-
Egyik diceos elmagyarázza itt hogy miért nem kell HW gyorsítás a frostbiteos hanghoz és miért jobb nélküle. -
Régi videó és ezer éve javítva lett. -
Unreal1942 #3190 pfff ez nagyon gáz. Remélem javítva lesz. -
Inkább vicces, pláne ha kill camben meglátod hogyan öltek meg
-
Bala10 #3188 nagyon -
Bad Company 2 beta .. furi -
Paranoia #3186 oooohh mivan mááááááhh?!?!
-
Egy magyar ninja dobócsillaggal is kiszedné a heliből, szerintem.
-
"Epic BFBC2 PC beta playtest yesterday.
Managed to snipe the pilot out of his helicopter from 200m.
Boom headshot!"
Hehe..azt irjak hogy a tegnapi PCs jatekteszteles kozben kilottek a pilotat a helikopterbol sniperrel 200 meterrol.
-
Neten! -
Hol lehet majd beszerezni a betat ?:D
-
Hihetetlen mennyi bajod van!
Nem is értem, hogy bírod! -
nekem is,a miskoclin társtat:D -
nekem meg lehet hogy idegleinesen apámhoz kell pont költözni ahol nincs pc csak ps3
-
pont jó,27én lesz az utolsó vizsgám(ha nem 29:D) -
Bala10 #3177 desok
-
2 hét és kiderül minden. :)) -
Teljesen barati gepigeny. :)
A BF2 engineje meglehetosen optimalizalatlan szoval ne abbol induljunk ki memoria es egyeb hardverigeny temakorben.Bizzunk benne, hogy nem ismetlodik meg a dolog a Frostbite2 eseteben. :) -
Részegen mindegyikre rá állok
-
géjpigény itt -
Skyline #3172 A COD hibája nem az hogy eltűnik a Claymore (SD-ben nem tánik el),sokkal inkáb az hogy:
1. Saját csapattársra nem robban el nem érzékel. (Mivanbenne társérzékelő?:) )
2. Cod6ban már rendesen annyira buta hogy ha mögéállok 1 centire és szétlövöm meg se sebez..:)
Cod4ben egy rakás pályán telereakták a pályát lehetetlen helyekre vele hogy elllőni sem lehetett és esély nem volt arra hogy megsemmisítsd,túléld...Ahelyett hogy megcsinálták volna értelmesre (tehát MINDENRE még csapattársra is robbanjon) inkább vérbe butították..:)
-
JagFater #3171 Dikkmá szevasz. :-DD
Csak nem!? :-) -
Borg #3170 Rendszerkövetelményekről mit hallani? Kell neki a 4 mag, vagy ennyire nem szállnak el? -
remélem vagy olyan hülye, ha az enyémet lövöd, majd közbe rajta állsz
-
Mondjuk az a jó hogyha én mint ellenség aknát látok akkor pisztolyal szét lehet majd lönni :)
-
Gabe18 #3167 Mondjuk érdekes lenne ha nem,és a kb 50 négyzetméteres pályák rövidesen egy aknamezővé válnának...
SD módban meg nem tűnik el következő körig. -
Asszem úgy van, hogy egy meghatározott mennyiségű akna lehet lent játékosonként. -
Mondjuk ez a COD egyik hibája,leteszem a Claymore-t VÉLETLENÜL(
) megölnek és csiribi-csiribá eltűnik a Claymore.
-
- Aknák a játékos halála után is a helyükön maradnak és nem tűnnek el.
hm. jó móka lesz. útra kidobálom az összeset, suicide, megint kidobálom, újra öngyilok, huááá
vagy azokért az aknákért már nem kapok pontyot? :o -
Neoncsoves #3163 ja