51658
  • Nothing117
    a béta kulcs nélkül nem tudsz játszani a játék bétájával
    tudod mi az a béta vagy azt is mondjuk el?
  • willis
    ...akkor tedd azt és magyarázd! köszi
  • Beers
    Ha már ezt is magyarázni kell, akkor .....!
  • m1garand
    Én igen, de csak egy elszámolást küldtek a rendelésről order num., meg az ár van benne, meg a március 5-ei dátum. Pénzt nem vontak ill. nem zároltak.
  • Landor
    egyik diceos elmagyarázza hogy miért találták kevésnek azt a pénzt amit a creative adott volna... ;>
    vicc
  • willis
    aggódunk? egyáltalán mi az a béta kulcs?
  • Beers
    Nem értem miért aggódtok a béta kulcsok miatt ennyire!
  • Gyuszopapa
    Nem tudom hogy valaki megrendelte-e.Innen rendelném én is de még nem írták hogy jár-e hozzá garantált béta kulcs.
  • Gyuszopapa
    Támogatja biztos.De ha van egy kis eszük úgy írták meg a játékot pc-re,hogy nem túl erős gépen is elfut a játék.Mert különben nagyon leszűkül a vásárlói kör és gondolom azt nem nagyon akarják.
  • willis
    megrendelte már valaki innen (game.co.uk)?
  • Gyuszopapa
    Tudunk róla.
  • [UNQL]Echo
    Apropo mi a helyzet a tobbmagos gpu-k vagy sli/crossfire tamogatasaval?Tudom nem annyira altalanosak meg sajnos mint a tobbmagos cpuk de megis errol esett mar szo?
  • m1garand
    hát majd meglátjuk, mesebeli ár XD
  • willis
    8600Ft-ra jön ki a game.co.uk-n a játék. postával együtt!
  • uHs Gerzson
    "At EA, getting first hands on with Battlefield Bad Company 2 campaign. We will reveal it next Thursday on gttv."

Bemutatásra került a single és jövőhéten csütörtökön lesz róla bemutató :)
  • TDC Geronimo
    Új preview
  • JagFater
    Minden bizonnyal. :-D
  • TDC Geronimo
    locust9 , l_twin, demize99, gordonvandyke, repi, daniel_collin, officialbfbc2. Hirtelen ennyi
  • eLiXir
    azt maris gondoltam volna h twitterrol szarmaznak, de mi a nevuk?
  • HTS s3rg1nh00
    twitter
  • eLiXir
    tudnal adni link(eket) ahonnan ezeket a hot infokat szerzed? emlekszem hogy be voltak masolva regebben de lusta vagyok. megengedheto egy evben egyszer :P
  • 3TOMI3
    :o
  • TDC Geronimo
    "locust9
    I can't fix any more now. We are done. Feels weird. Gonna raise a glass when we are sure. Still. Think i am in shock. :)"

na elkészültek úgy néz ki :o
  • Borg
    Biztos összetévesztesz valakivel :)
  • SubZero911
    Azért ha valaki tud egy megbízható PRE ORDER oldalt (ahol esetleg garantálnak béta kulcsot is) pötyögje már be nekem, amíg van megtakarított lovettám.... :)
  • TDC Geronimo
    Ki fogja használni, de egy erősebb 2 magos bőven elég lesz neki.
  • Smithwarden
    Majdnem biztos vagyok benne hogy nem lesz veszes 2 mag, mert nem tul regen egy olyan kerdesre hogy "MIND a 4 magot ki fogja-e hasznalni a BC2", azt irtak (azt hiszem Demize), hogy azert lett irva 4 mag ajanlottnak, mert "a 4 magos procik erosebbek".
    Tehat sztem nem foglalkoztak komolyabban a kulon 4 magra irkalassal (ahogy a legtobb hasonlo ceg sem).
  • uHs Gerzson
    Engem érdekel :)
  • TDC Geronimo
    Demo konzolokra amúgy február 4én lesz bár nincs megerősítve, de 100%. Mondjuk ez is olyan dolog ami szintén senkit se érdekel itt szinte :D
  • TDC Geronimo
    Recommended a PCm a proci kivételével mert az "csak" core2es. PCn fogom természetesen, mivel évek óta várok rendes BFre pcn :D Bár gondoltam rá, hogy megveszem boxra is.
  • TDC Geronimo
    Sok embert itt annyira nem érdekel, de holnap felfedik a single player részleteket meg gondolom lesz videó is.
  • Smithwarden
    Es tenyleg te xboxon fogod tolni vagy inkabb PCn, vagy mindketton?
    Milyen eros a PCd, birni fogja?
  • Bence94
    annak örülök de azért remélem lesz hardwares terhelés.Mondjuk az más, hogy egyáltalán menni fog-e a gépemen és játszható sebességgel...
  • TDC Geronimo
    Olyan hangja lesz a játéknak mindenféle többtízezres hangkarik nélkül is, amilyeneket eddig szerintem nem sokba lehetett hallani, sőt...
  • Bence94
    remélem azért lesz olyan opció, hogy a hangkártyát terhelje és ne a procit.Hogyan tudnak jó hangot egy rossz recsegővel csinálni ? Nem azért vettem x-fit, hogy aztán semmi se használja ki.Mindenki a grafikára megy ilyen sáder olyan hádéer de hangra nem...
  • Smithwarden
    Nekem akartad?
  • Unreal1942
    Ülj le fiam! Látom készültél.
  • Tommy093
    hmm mozzilával már más a helyzet..
  • Bogdogege
    A béta (Β β) a görög ábécé második betűje, a b betű és hang. A modern görög vitának ejti és a v hangot jelöli. Görög számozásban az értéke 2-nek felel meg. A föníciai bétBét betűből származik. Eredeti jelentése ház.
  • Tommy093
    UNTIL BAD COMPANY 2 RELASE