51658
-
Veteran rank-ra tényleg adnak valamit? -
PC beta lesz nem konzolos. Limitedes unlockok meg elérhetőek bárkinek csak nem egyből indulásnál. Annyira nem ad nagy előnyt az a pár cucc. Rendeld meg te is és lesz limitedes neked is -.- -
Landor #3280 tuti hogy üzletpolitika.
le merném fogadni hogy ha induláskor nem is de egy közeli patchel belekerül a támogatás. majd ha rájönnek a creativék hogy hűdemennyire veszik ezt a bc2-t :D -
Bala10 #3279 magyarázd el, hogy értsük mi is. :) -
Dehogynem szállít. -
donatus13 #3277 game.co.uk szállított Magyarországra legalábbis még 2 hónapja. -
Bala10 #3276 kik írják? -
Csak? de akkor külföldön rendeli? vagy csak szimplán az EA oldaláról?
game.co.uk gondolom magyarországra csaknem szállít már. -
Azt írták hogy csak konzol béta lesz 13 nap múlva. PC re akkor semmi nem lesz? És ez a limited edtion is elég non fair a több játékossal szemben. Jobb tankpáncél, géppuska tankhoz. Megint lesz a szerveren 4-5játékos aki 50+kill 0death... -
vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit. nagyon nem vágjátok, miről beszélek
-
szerintem,remélem is ütös lesz az audio de csak élőben lehet megállapítani...Nekem nem fontos az x-fi mega écsdi eax. csak hadrwares támogatás legyen, hogy ne a processzoromat terhelje.
Mondjuk amikor battlefield 2-be x-fi-vel minden opciót a legnagyobbra raktam akkor azért szólt rendesen :)
Van valamilyen sg-s battelfield közösség ?
-
Gáz?! Engine egyik legerősebb pontja az audio. Brutálisan jól szól minden. -
Bala10 #3270 eddigi videók alapján nem rossz. :) -
a lényeg átjött, csak fölöslegesnek tartom, hogy kiakadjak a játék hangján, amikor még semmit sem hallottam belőle :)
ha meg nagyon gáz lesz, akkor a támogatást utólag is bele lehet rakni -
Na felvettem kapcsolatot haverral remélem sikerül neki megrendelni (és nem ront el semmit) a game.co.ukról 8382ft-ra jön ki kiszállítással a limited verzió! -
Landor #3267 a bc2ben is sokszögekből állnak ;)
de látom nem ment át neked a lényeg, amit mondani akartam :]
szóval én szkeptikus vagyok ezel a hűdejóhangvilággal szemben. már ha csak abból indulok ki hogy egy átlagos hangkártya csak sztereó jelet tud kiadni magából legyen akármilyen jó is az a megírt szoftver.. -
Nekem is X-Fi gamer van a gépembe :P -
valami audigy-m van, jobbik fajta (volt akkortájt), de már van 1000 éve vettem. -
2005ben hatszög volt a humvee kereke
-
Detto
-
Jó akkor legyen 80%... :d -
Speciel en sosem hasznaltam alaplapi hangkartyat :) -
Az enyém normális. X-Fi gamer.
-
Landor #3259 miért? 2005ben volt? ugyanmár.. a pénzről szól a dolog.. mint mindig -
-
Hát szerintem meg kurvára nem. Itt pl kinek van a gépébe normális hangkártya és nem alaplapi? Szerintem 90%nak nincs ilyen... -
Lesz crossfire és SLI támogatás is. -
az apád fasza... -
Nothing117 #3254 az egy olyan regisztráció amit mások megtévsztése miatt regisztrálsz
mondjuk nem értem mi értelme álreget csinálni
aztán ilyeneket írsz hogy Halálos beteg vagyok, aki már csak hetekig él... -
Nothing117 #3253 te meg hol élsz? akármit mondanak te nem érted 

beszélni tudsz? vagy csak írni?
-
willis #3252 Mi az az álreg? -
JagFater #3251 Halálos beteg volt, aki már csak hetekig él...
Ez volt cirka 1 éve...
De álreg, az tuti. -
Mivel a béta majdnem a játék megjelenéséig fog tartani, nem hiszem. A hibákat valszeg egy későbbi peccsben fogják javítani. Remélem. -
Csak 1 map lesz a bétában!
Elvileg minimális eltérés lehet a béta és a végleges között! -
és ha lesz bétakulcs akkor azt hol kell aktiválni? steam/EAstore vagy egyéb link -
willis #3247 lesz különbség a béta és a teljes verzió között? -
Nothing117 #3246 viszont ha előrendeled akkor biztos hogy küldenek neked béta kulcsot és nem sorba állnod érte -
Nothing117 #3245 elvileg nyílt béta lesz tehát nagyon sok kulcsot adnak ki és nagyon sokan játszhatnak is vele nemcsak azok akik előrendelték
legalábbis én így tudom -
miki10 #3244 csak azok játszhatnak bétával akik elő rendelték a játékot? -
Azt is mondd neki, mi az a jatek. ;)
Btw honnan ismeros nekem willis... mintha valami hulyeseget csinalt a BF2 topicban. Emlekszik valaki?