51658
-
Próbáltam játszani de játszhatatlan annyira laggol majd valamikor máskor bepróbálom.. -
"öreg szem" haha
-
Cefre #6229 nem tudna valaki serialt küldeni mert fileplay már nem ad -
Emlékszem rád, láttalak a szerveren. 3 óra után azért nekem is kivolt már a szemem, öregszem.
-
HUN BECSEHELY #6227 1920×1080 Low.igy simán ment.20-perc után szétkapcsolt,és kidobott. -
barmi #6226 Amikor a csipába belenézek minden tiszta homály, ezt nem lehet valahogy kiiktatni? Meg a csillogást sem ártana megszűntetni hogy minnél letisztultabb legyen a kép. -
barmi #6225 

-
korrekt értékelés, tegnap amúgy játszottunk együtt, rajtad kívül még sok hordás volt fenn egy [FR] szerveren. ColdF néven voltam.
mondjuk nekem szétbaszta a szemem, mert 1024 lowba tolom, gyengusz a gépem, venni kéne valami vidiómásinát. -
szerintem a késelés egy rakás szar az eddig szokásos BF késhentekhez képest, lóbálja a kezét mint valami hülyegyerek. -
3 óra játék után úgy jöttem le, hogy tetszik a játék.
- Hitbox jó és pontos. Nem kell túl kevés, de túl sok golyó se az ellenbe.
- Grafika csak mediumon, szép, de néhány effekt elég túlzó így a sok sivár fps után. Lehet csak szokás kérdése lenne.
- Játékélmény, hangulat és hangok tökéletes max pont.
- Rombolhatóság pont jó, nem eltúlzott, mégis vad. Sok új lehetőséget teremt.
- Járművek jónak tűntek, főleg a tank, amit előttem írtak, egyetértek.
- A játékmód elképzelés jónak tűnik, csak az emberek buták hozzá még mint a raklap, de erről nem a játékfejlesztők tehetnek. Sniper hegyek kezdő pontnál, támadók de nem támadnak. Védők meg körbeállják a pontot és nem tűnik fel senkinek h már rég betámadták.
- Hiba van jópár, összeomlások itt-ott-amott, mondjuk nekem egy szál se.
Szóval összefoglalva nálam ez menni fog BF3-ig, más választás amúgy sincs ami jobb lenne, és ne legyünk maximalisták, örüljünk, hogy egyáltalán kiadták PC-re. -
HUN BECSEHELY #6221 olvass vissza egy oldalt,és megtalálod. -
Na én is játszottam csak tíz percet. (Ami négy órát jelent :P)
"
A hangulat atomfasza, a tulzott effektek viszont zavartak (blur, csillogas, hofuvas, stb) nem nagyon allitgattam egyelore, remelem be lehet jol loni."
Effekteket levéve pont jó szép marad de tiszta és nincs szét blurozva. Érdemes eljátszani a beállításokkal megtalálni az optimálisat.
Sniper nekem is nagyon tetszik, mindig van mindkét oldalon rengeteg csipás de nem éreztem azt hogy túl erősek vagy megölik a játékmenetet.
"A tankozas realisztikusabb, erezni lehet a sulyat a vasnak ahogy atgazol mindenen. Mar nincs az, hogy ugy forogsz a toronnyal mintha papirbol lenne. Emiatt sztem inkabb tamogato szerepuk lesz, nem ugy mint regen hogy berontasz egyedul egy bazisra es halomra lovod az ellent, mert ugy tudsz porogni-forogni egy 60 tonnas disznoval, hogy eselye sincs a gyalogosnak."
Rengeteget tankoztam és tényleg támogató szerep jut nekik. Ha nem a megfelelő távolságból gyk. tüzérségként használod akkor nagyon rövid életű, állandóan figyelni kell különben csak pocsékolás az egész pedig sokszor a játék végeredménye múlhat rajta. Ellenséges épületek közé menni nem túl jó ötlet mert két méter után több a c4 rajta mint a páncél. De valós körülmények között is ha nem muszáj a városi harc kerülendő, valamint végre nem az van mint az átlag járműves fps-ekben hogy átalakul carmageddoná az egész.
Késelés nagyon jól lett megcsinálva: erős és használható de nem az van mint Mw2-ben hogy 5 méteres körzetben mindenki meghal még ha háttal is állt. Itt pontosan kell célozni és tényleg közel menni az áldozathoz. Fegyverek pontatlansága és sebzése az elején nagyon nem tetszett de később sokat javultam és lehet hogy némi gyakorlás után pont tökéletes lesz(bár túlzottan realisztikus nem de azért még is csak játék, kell kompromisszum).
Ha jó a csapat akkor azért nem nehéz támadni bár nyilván védeni sokkal egyszerűbb de elhamarkodott következtetéseket még nem kellene tenni. Hangulat tökéletes bárcsak lenne még egy pálya legalább nem mintha ez rossz lenne csak kicsit kevés még így bétára is szerintem. -
Cefre #6219 Honnan lehet még serialt szerezni? -
Ja, és hogy a jó oldalát is lássuk, tegnap ahogy felléptem kb egy 30 percre, lagg volt dögivel, meg stat paddingolós klán.. eszem faszom megált tőle.. még el sem kezdődött a BETA, de már a statot nyomták.. :) -
Engem még most is a szerverek updatelése közben visszadob winfosba.. :( -
majkel15 #6216 sziasztok!
nektek is laggol a játék?:S
mert nekem nagyon laggol -
jó -
HUN BECSEHELY #6214 Hali.Játék élményre tud valaki mondani valamit?Mert ahogy olvasom a laggolás megszűnt,és feltöltötték Európai szerverekre is a játékot. -
megjavult reggelre -
Tegnap esti lámulás két lagtenger között. :)
-
hülyevoltam, hogy nem regisztráltam a bétára korábban :(
most leszedtem az öbölről az 1.4 gigát, csak a kódot várom -
Én úgy tudom hogy valami árnyékokkal kapcsolatos mizéria. -
Dzsabba #6209 Engem is mindig ledobott tálcára szerver frissítéskor,meg mindig ki írta hogy ellenőrizem az internet kapcsolatot,de át állítottam a kompabilitás módot xp sp3-ra és már nem csinálta ezután bepipáltam a not code, not full és a punkbustert ezután refresh és ma reggel kétszer is be engedett :)
Szerintem nem lenne csúnya a grafikája de nálam csak medium grafon fut win7 64bit am2+3800+ ati 4850 és 3giga rammal.Lehet hogy csak szerencsém volt az elindításnál,de remélem tudtam segíteni. -
nah megvan 6 odik szint délután folytatom vagy lehet mindjárt :D -
néha random ledob tálcára a gamet meg becsukja, mi lehet az oka? -
Gabe18 #6206 Szerintem nem csúnya ez azért: tenger,bázis,és távolban a havas hegyek.Tájkép csata közben...
Meg kaptam új snipert. Nem jó,de legalább rossz.Gyorsabban lő,de már 3 találat is kell vele... -
Engem folyamatosan kidob a jatek az asztalra a grafikai hiba mellet meg, ez tenyleg nagyon beta:D -
Gabe18 #6204 Iszonyat hangulata van.
De támadni marha nehéz.Most utoljára már 2x 2 célpontot elintéztünk de a (szerintem) utolsó szakaszon nagyon gyorsan elfogyott az utánpótlás.
Érdekes néha nagyon jól adja az assault fegyverrel is,máskor meg egy sniper áll nekem háttal és 3 rövid sorozatot is kihúzott lábon.
De azt azért vegyük figyelembe hogy valószínű minden fegyverből messze a leggyengébbek ezek amiket igy indulásra kapunk.Később megnyílók között valószínű jóval erősebbek is lesznek. -
Legujabb 10.1 es. -
Talán Vid.Driver -
Talán Fraps -
valaki tudja, hogyan lehet kiíratni az fps-t? külső program nélkül persze -
Valakinek hasonló? -
Lehet részletesebben konfigolni a beállításokat itt:
c:\Users\Name\Documents\BFBC2Beta\settings.ini
NE FELEJTS EL A FÁJLT ÍRÁSVÉDETTÉ TENNI! (különben a játék visszaállítja)
[WindowSettings]
Width=1920
Height=1080
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=false
[Sound]
Quality=low
VoipEnable=true
[Graphics]
Effects=high
Soldiers=high
Vehicles=high
Overgrowth=high
Undergrowth=high
StaticObjects=high
Terrain=high
Shadows=high
Bloom=false
HSAO=false
MSAA=0
Water=high
MainQuality=custom
Texture=high
DxVersion=auto
Aniso=0
Detail=high
Én pl Bloom-ot "HDR szerű" fénylést kivettem, túlzás egy multiba majd max singlenél lesz jó.
A HSAO beállítást tudja valaki mi lenne?? -
töröld le, mindenkinek jobb lesz, hidd el. -
exoterm #6196 Tudom, hogy béta, de ez már akkor is nevetséges...Nem enged játszani! Akkor meg minek ez az 1,4 GB szemét a winyómon?? -
Az tényleg fura, hogy mennyi kell egy emberbe. Szépen rövid sorozatokkal osztom, gyakorlatilag nem megy mellé semmi, mégis kell fél tár, hacsak nem kapja fejbe. -
Mégegyszer mondom, aki korábban tudott játszani, annak van server history-ja oldalt. Ha onnan mész fel, tudsz játszani. -
Na kis rizsa tolem is, most ket orat tudtam tolni viszonylag jatszhato laggal.
A hangulat atomfasza, a tulzott effektek viszont zavartak (blur, csillogas, hofuvas, stb) nem nagyon allitgattam egyelore, remelem be lehet jol loni.
Hasalas hianya nagyon gaz, mint ahogy az 1 tar/ember is. Lehet csak a lag miatt volt, de egyszeruen nem lehet tobb emberen vegigmenni mert kifogy a csuzli fel pillanat alatt aztan marad a kp vagy a kes. Asszem hc-n fogom nyomni elesben, vagy valami davaj gitarral.
Nem vagyok egy nagy sniper, de itt bejott a dolog, jo a ballisztika, kis gyakorlas utan siman lehet osztani a fejeseket messzirol is ha raerez az ember mennyit hagyjon ra.
A tankozas realisztikusabb, erezni lehet a sulyat a vasnak ahogy atgazol mindenen. Mar nincs az, hogy ugy forogsz a toronnyal mintha papirbol lenne. Emiatt sztem inkabb tamogato szerepuk lesz, nem ugy mint regen hogy berontasz egyedul egy bazisra es halomra lovod az ellent, mert ugy tudsz porogni-forogni egy 60 tonnas disznoval, hogy eselye sincs a gyalogosnak.
Na joccakat.. -
goldnarmz #6192 ALT + ENTER