• MEdievil
    Na én is játszottam csak tíz percet. (Ami négy órát jelent :P)

"
    A hangulat atomfasza, a tulzott effektek viszont zavartak (blur, csillogas, hofuvas, stb) nem nagyon allitgattam egyelore, remelem be lehet jol loni."

Effekteket levéve pont jó szép marad de tiszta és nincs szét blurozva. Érdemes eljátszani a beállításokkal megtalálni az optimálisat.

Sniper nekem is nagyon tetszik, mindig van mindkét oldalon rengeteg csipás de nem éreztem azt hogy túl erősek vagy megölik a játékmenetet.

"A tankozas realisztikusabb, erezni lehet a sulyat a vasnak ahogy atgazol mindenen. Mar nincs az, hogy ugy forogsz a toronnyal mintha papirbol lenne. Emiatt sztem inkabb tamogato szerepuk lesz, nem ugy mint regen hogy berontasz egyedul egy bazisra es halomra lovod az ellent, mert ugy tudsz porogni-forogni egy 60 tonnas disznoval, hogy eselye sincs a gyalogosnak."

Rengeteget tankoztam és tényleg támogató szerep jut nekik. Ha nem a megfelelő távolságból gyk. tüzérségként használod akkor nagyon rövid életű, állandóan figyelni kell különben csak pocsékolás az egész pedig sokszor a játék végeredménye múlhat rajta. Ellenséges épületek közé menni nem túl jó ötlet mert két méter után több a c4 rajta mint a páncél. De valós körülmények között is ha nem muszáj a városi harc kerülendő, valamint végre nem az van mint az átlag járműves fps-ekben hogy átalakul carmageddoná az egész.

Késelés nagyon jól lett megcsinálva: erős és használható de nem az van mint Mw2-ben hogy 5 méteres körzetben mindenki meghal még ha háttal is állt. Itt pontosan kell célozni és tényleg közel menni az áldozathoz. Fegyverek pontatlansága és sebzése az elején nagyon nem tetszett de később sokat javultam és lehet hogy némi gyakorlás után pont tökéletes lesz(bár túlzottan realisztikus nem de azért még is csak játék, kell kompromisszum).
    Ha jó a csapat akkor azért nem nehéz támadni bár nyilván védeni sokkal egyszerűbb de elhamarkodott következtetéseket még nem kellene tenni. Hangulat tökéletes bárcsak lenne még egy pálya legalább nem mintha ez rossz lenne csak kicsit kevés még így bétára is szerintem.