51658
  • exoterm
    nekem továbbra is kilép szerverkereséskor...
  • zebrock
    a sok hüjjje meg rinyált a kulcs miatt , oszt le vót írval hogy dögivee lesz :) (igaz egyszerse tudtam én se belépni , ua. a hiba itt is )
  • harvypoker
    hat passz nekem mar az elozmenyeknel is kilep mintha csak siman a browserbe mennek
    na majd reggel ha mar lefekudtek az amcsik :)
  • goldnarmz
    Előzményekből tényleg lehet csatlakozni. Most próbáltam 3 szerverrel, mindegyikre felment. De akinek nincsenek előzmények...
  • nandorb
    jo lesz ez,csak a szervereket beallitjak hogy ne laggoljon birjon normalisan menni... es kaffa...
  • bajsz
    bocs de nem vagyok okosabb,csak nem egy betát próbáltam már ki.Azért mondtam amit mondtam.
  • alph4
    Teljes képernyőre hogy tudom kirakni a játékot?
    Nekem állandóan window modban indítja el :S
  • Gabe18
    Kösz az infót.Join-al sikerült belépnem.
    Hát így 20-30 perc után.
    Szerintem ne az első 5 perc után ítélje meg senki.Mert az első öt percben katasztrófálisnak tűnt.Szokatlan,fura,mintha valahogy elnagyolt (konzolos?)lenne az egész.
    De aztán percről percre kezdett egyre jobb lenni.A végén már egész izgalmas volt.
    Szerintem a grafika nagyon is jó,semmi kivetni valót nem találok benne.
    Hangok zseniálisak,igazi hangulatot ad a játéknak.
    Viszont ami NAGYON gáz... Mozgások.Az hogy nem lehet lefeküdni elképesztő hiba.Lehet hogy idővel megszokható,de semmiképp nem válik az előnyére.De az még csak egy dolog.Hanem a térdelés is ilyen hülyén van megoldva hogy addig térdel amíg nyomom a gombot.Hát ez már borzalmas...(félve kérdezem,van esetleg olyan beállítás hogy úgy is maradjon amíg nem nyomom meg újra a gombot?).Bezzeg a célzás meg a fordítottja.Azt én úgy szeretem ha addig céloz a fegyverrel amíg nyomom az egérgombot.Nem,itt pont fordítva,ha lenyomom úgy marad következő kattintásig...Aztán ha futsz,akkor a jobbra-ballra gombal nem lehet irányt váltani.Tehát csak úgy tudsz elfordulni ha az egérrel "elnézel" másfelé futás közben.
    Amúgy én valami atom szervert foghattam ki mert semmi laggot nem éreztem.
  • Cefre
    be regisztráltam a http://www.fileplay.net re de nem tudom hogy kell leszedni a serialt
  • KáTéCé
    Bazzeg én bejelentkezni sem tudok
    "Unable to log in, please try again". A jelszó biztos, hogy jó, mert ha más írok be akkor azért panaszkodik. Cirka két órája próbálom
  • simon7108
    nekem nem megy csak simán joinolva:S
    állandoan kick van...
    hogy lehet beloni a punkbustert?mert nincs a kiválaszthato játékok kozott a játék a PB-nél:(
    de nem is annyira gond!mert van pár szerver ahol nincs PB és azokon gond nélkul megy!
  •  Evil
    OFF:
    Amúgy meg ezekkel az én okosabb, fejeltebb vagyok beszolásokkal elmehetsz ám oda... Csak egy oltári nagy bunkó leszel tőlük, nem más.
  • simon7108
    na végre le tudtam játszani pár menetet!:D
    és nem volt semmi lagg!de sajnos kicsit akad 1680x1050-es felbontáson medium mellett:S
    de 1240x1024-es felbontáson jol megy mediumon:)
  •  Evil
    Mihelyt újra menni fog csinálok a kedvedért, kb 1 órája jóvolt, nem fagyott stb, akkor nekem menüben komolyan mondom több száz szerver volt.
  • Hajdinak
    Reakció a crashre DICE-tól:
    We are aware of a number of crashes when people are using the server browser in game. Please help us pin point the issue by avoiding the use of the browser and instead using the PLAY NOW button.
    This will help us locate the cause as well as allow you into the beta servers without CTD.
  • SubZero911
    Szerintem bukáson nem a játék bukását értette csak ezt az indulást. Valljuk be eez a start nem az igazi és akkor nagyon finoman...
  • TDC Geronimo
    "Remember that #BFBC2 PC beta is a BETA, i.e. not final performance, stability, latency, features or balance, blog: http://bit.ly/bzF6NU"
  • bajsz
    csak azért nem válaszolok neked bunkón ,mert nem süllyedek a te szintedre.

EVIL?

neked 200 servert behoz csinálj már egy képet róla lécci.
  • C0mputers
    az fasza, akkor holnap majd visszanézek...
  • Hajdinak
    olvassál lefele kicsit... EA forumon is 2000000en sirnak hogy crash. nekem is az van
  • C0mputers
    mit csináljak a google-val?
    a többiek innen játszanak...
  • Hajdinak
    google... másnak is gond van
  • Carloska
    sok az arc gyíkpofa menjél vissza az állatkertbe
  • C0mputers
    nekem miért nem megy miért nem csatlakozik szerverre??????????
    MIÉRT??????????????
  •  Evil
    Vagy beragadt, router stb, net újracsatlakozás megoldhatja.
    Vagypedig 576 nemcsak neked adta meg a kulcsot, és enyhén szólva osztogatta, de amúgy is baromság beta ért fizetni
  • Pintyőke
    Szeretnek megkerni valakit, hogy segitsen nekem, hatha valamit en rontottam el. :(

Tovabbra is ezt a hiba uzenetet kapom:

The register code is already in use!

Vicc, hogy allitolag szemelyre szolo a kod es megsem megy (576-tol kaptam), mert valaki hasznalja. :( Valamit elronthattam regisztracional?
  • Magh
    Majd holnap összeállhatna innen egy squadra való normális ember.
  • C0mputers
    "Connection the game Server has been lost, please check your network connection"

fasza...játszani mikor lehet? holnapután kiskedden?
  •  Evil
    Nemtudom milyen két szerverről beszélsz, de nekem kidob vagy 200-at legalább
  • C0mputers
    hát észrevettem hogy szerver keresésnél kidob mindig, de az alap beállítottra se lehet join-olni, mert kidobja fél órája folyton hogy server connection lost...
  • Magh
    Bétára ennél szarabb pályát keresve sem találhattak volna, viszont gépigényt felmérni jónak tűnik. 1680 8xAF 4xAA, mediumra raktam mindent. A csak 2 giga ramom bőven elég; GTX 260 azért ennyit kibír, a procilimit (E 6750@3200) nagyon érződik. Szépen le kell venni a model detailt (meg kikapcsolni a rengeteg részecskeeffektet, hogy látni is lehessen valamit) és jó lesz ez. Az egér megfelelően reagál, ez sem egy UT vagy TF2, de megteszi. Nekem eddig tetszik, majd holnap beállítgatok mindent, kipróbálom minimumon, megpróbálom tesztelni a hitboxokat.
  • bajsz
    Emberek, vegyétek már észre,hogy a a DICE most elösször adta ki a bad companyt PC-re.Sokkal több hibája van mint amire bárki számított.Beta -át ezért találták ki,hogy ezt meglássák és javítsák.Meglessz minden oldva,majd ha 1 hónap után is ilyen, nah akkor lehet szidni.

Servert meg nekeressetek mert KB 2 darabvan ösz visz.Rá mentek a joinra és játszotok.Mindenki azt hitte,hogy kiadják és full 80server lessz és nem lessz gond?Nőjjetek már fel.TISZTELET A KIVÉTELNEK.

1-2hét mire minden kompenzálódik, nem véletlenül 1 hónapos a beta.

Multiplayer ablaknál a server browser-t meg ne használjátok, mert még servern sincs és amugyis hibás.

Kicsit felhúztam magam sok idióta láma fas.....

Caros nem lehet lefeküdni.Ezis ellet mondva jó párszor.
  • Carloska
    az de komoly azthittem csak én vagyok ilyen béna
  • barmi
    semmivel . Nem lehet feküdni
  • C0mputers
    baszki vagy kiirja hogy No network connection vagy kibasz az asztalra, szar ez a bééta....
  • C0mputers
    Nálatok se megy a játék????
  • Carloska
    jó lesz ez emberek :D:D

főldre lefeküdni mivel lehet?

rc helivel hogy lövök?
  • drater
    felvettelek
  • C0mputers
    Baszki, végre lejött, feltelepítettem, és nem mennek a szerverek? Kurva életbe......
  • alma2
    Szerintem pl ha en terveztem volna siman beletettem volna egy ilyen kiskaput, mint ez a browser utan kilepes funkcio amit szerver oldalrol inditanak.
    Egyszeru indokbol, mivel a kozponti szerver tulterhelt, ne legyenek uj jatekosok, a bentlevonek relative biztositani tudjak a zokkenomentes jatekot, na meg hogy a statjaik is jegyezve legyenek.
    Persze ez csak egy elmelet, ha igaz akkor kulturaltabban is elhajtajtnanak a fenebe,de akkor tobbe anyaznanak, mi az hogy 'tulterhelt fizettem erte' de lehet, hogy egyszeruen ez egy bug. Nincs valasz x ideig kilep a fomenu helyett egy szintel feljebb :)