51658
  • Fpocok
    Megnézzük. Vegyél fel: Aullah
  • Boron Power
    Engem is kibasz, ha szerverre keresek.

De ha oldalt nyomsz a szerverre, historyra, akkor amin voltál olyanra rá tudsz menni.
  • Terawatt
    @Thaddeus
    Én már nem is foglalkozok azokkal akik fél óra után temetnék a játékot,mit érdekel minekt ?:) 1el kevesebb :)mindig lessz online player aki ellen tolhatjuk majd :)
  • drater
    freinds műkszik valakinek?
  • goldnarmz
    Elment aludni? :)
  • DieHard
    volt? megoldodttad? hogy?
  • 0Fritz0
    Éljen az 1x-es élsimítás! :)

• hlaci1
    Első benyomások a bétáról:

- nem rossz, de nem is hugyoztam magam alá.
    - A grafika jó, az épületek, fák, és minden szar szétlőhető, ez kurva jó dolog.
    - hogy nem látni az emberkéket, a háttérben eltűnnek. Na ez itt aztán tényleg így van. Ez végre egy jó pont, hogy nem a statikus háttér pixel előtt mozog egy dinamikus pixel
    - Valószínűleg ez a game mód (rush) nem fog nekem bejönni, de majd lesz zászló foglalás is.
    - tetszik a szerver kereső, bár nem lehet még sorba rendezni és keresni sem, és direkt IP-t sem tudok megadni :(
    - ami jó, hogy barátokat viszont fel lehet venni, és akkor oda megyek ahol azok vannak.
    - Tekintettel a belépés módjára valószínűleg elég sok víz lefolyik majd a dunán amíg ebből tört multiplayer játék lesz
    - jópofa pl, hogy mikor játék közben kijössz a beállításokhoz, mondjuk behangolni egy gombot, addig sem tűnik el a csatazaj, csak csendesebb lesz, és tompább.
    - sok apróbb hiba van benne, hiszen béta, de amennyi idő van még a kiadásig (32 nap) addig ennek csak töredéke fog megjavulni. A többit majd utólag peccselik. Szerintem ha megszokjuk ez nem lesz egy szar játék. Ezt lehet majd nyomni sokáig. De azért ma visszamentem BF2-t nyomni :)

• alma2
    hm, lassuk csak, te vagy az elso. Korbe tudnad irni jobban ? :)
  • Palesz2
    volt
  • DieHard
    szerver browsernel kibsz az asztalra, valakinek van ilyen problémája?
  • Gabe18
    És?A végén ugyanott vannak ahol te is ha megveszed a játékot.
  • alma2
    egy-ket ora lefekszik europa es az a 100 "boldog" ember aki a kontitensunkrol tolja jelenleg. Aztan ismet lehet 100 boldog ember, ha idoben kattint majd :)
    Bar ea nem veszi emberszamba meg dice oshazajat sem, igy siman amikor az amcsik elmennek alduni, akkor lelovik a gepezetet karbantartas cimen. Volt mar ra pelda :)

• Thaddeus
    Ezek szerint te fizettél a kulcsért? Mert én ingyen kaptam, lehet ezért vagyok ilyen pozitív hozzáállássú. Igazából irigylem azokat akik fizettek, hisz' majd levonhatják a teljes árából.
  • rvn
    Akkor marad a várakozás hátha kitalálnak vmit.
  • Thaddeus
    Szerintem most már hagyjátok mára a játékot, egy ideig biztosan nem lehet csatlakozni a szerverekhez, de szerintem holnap délben már vígan gyilkoljuk Geronimo-t :)
  • Nkrissz
    Hát ha pénzt kérnek el érte akkor alap hogy működjön szerintem.
  • Hajdinak
    sok ember küzd ezzel, csak annyit találtam
  • Thaddeus
    Nagy bukás lett? Öreg, egész február 25-ig lehet tesztelni. Te jövőbe látsz, hogy így kijelented, hogy bukás lett? Érdekes személyiség lehetsz te is. Semmi kitartás, csak azonnal legyen meg minden. Ehh...
  • rvn
    találtál rá vmi megoldást?
  • Nkrissz
    Miért ,ha te azt mondod hogy 5-ös dolgozatot írsz és 1-es lesz az nem bukás?:D
  • Thaddeus
    Azért érdekes, hogy 6 órája van béta, szóval még az 1 napot jelentő 24 óra sem telt el, de azért vannak jó páran, akik temetik a játékot. Hát kérdem én? mikor rimánkodtál a béta kulcsért, mire számítottál? hogy kapsz egy teljesen kész, hibamentes játékot? Elárulom; akkor azt nem hívták volna bétának. Úgyhogy, szerintem be lehet fogni és örülni, hogy egy ilyen fantasztikus játékot egyáltalán kipróbálhattunk, mielőtt a boltokba kerül. Ha meg nem tetszik, uninstall.
    Ez szól minden ócsárolónak.
  • TDC Geronimo
    Mekkora bukás hogy problémák vannak betaba istenem :D Olyan buták vagytok
  • Hajdinak
    nekem se talál se szervert, és kilépeget
  • BaLeeX
    Úgy legyen. :)
  • Nkrissz
    Tök jó hogy ekkora hypeot kerítettek az egésznek és bíztatták az embereket hogy "beta kulcsot vegyél" aztán egy nagy bukás lett az egész.Ha sejtették hogy nem fog menni akkor legalább ne harangozták volna be ennyire...
  • rvn
    Emberek az mi h rámegyek h join game és kiirja h "connection to the game server has been lost." Ha meg servert keresek kilép.
  • TDC Geronimo
    Ezeknek magyarázhatod. Nem tudja felfogni, de nem is baj, mert legalább az ilyenek lemorzsolódnak releasere :p
  • alma2
    a cdgalaxis-t sem ertettem, hogy hagyhatnak ki ekkora ziccert.
    Rengetegen megrendeltek kulfoldon koztuk en is 9 000 ezerett. /Meg most is lemondhato, minden kotelezettseg nelkul/
    ok akkor kemenyen 12-re araztak. hulyek ezek...
    Aztan jott a betalaz, levittek 10-re az arat, ehh angliabol meg mindig olcsobb... gondoltak probalnak megis kis penzhez jutni, a beta kulcsot penzert adjak, bar nem lepodnek meg ha az ea nem tiltotta volna meg globalisan ezt a csunya dolgot.
    Aztan kozben annyi kulcs van amennyit csak akar a lelemenyes ember, lejebb linkelve lett egy-ket forras. De vajon hany cd galaxisos elorendelo fogja hagyni bukni a 2 K-jat, ha mar most elment a kedve az egesz jatektol.
  • Terawatt
    Emberek ez csak egy BÉTA és szerintem természetes hogy eleinte lagg meg káosz van , rendbe fog ez jönni pár nap alatt :) Kitartás
  • Firerock
    butavagy:)
  • Firerock
    butavagy:)
  • goldnarmz
    ámen
  • Snexi
    najó de az iwnet 3 hónap után is ugyanolyn szar (sőt,még szarabb) ez meg 1-2 nap után kiheveri ezt a gyermekbetegésget
  • Firerock
    mostmár csak azokat sajnálom akik ezért a szarért pénzt adtak...
  • goldnarmz
    Itt lehet tájékozódni valamelyest a kidobálással kapcsolatban.
  • alma2
    Ezen a terkepen van heli nem ?
    Akinek sikerult mar vezetnie, es van barmelyik regi pc-s resszel kello tapasztalta ossza mar meg velunk legyszi. /nem art a joyyal probalta :)/

• rvn
    hogy lehet itt játékhoz csatlakozni?
  • REPS0L
    pá.
  • gagax
    Bug reportról annyit hogy régebben vmeik játéknál küldözgettem azt egy válasz vagy valami nem jött rá hogy köszönjüka segitséget stb csak szartak a fejemre... megnéztem full játéknál és még mindig megvolt za a bug a gameba :S de azért ha lessz valami írok :d azt lessz ami lessz belőle