51658
  • Hocsika
    Erre a dx10 - dx11-es részre én is kiváncsi lennék. Win 7 alól játszom, elvileg képes lenne dx10be tolni a játékot. Van erre valami megoldás, hogy lássam, hogy miben fut? Vagy külön lehet-e dx10-ben indítani?
  • Metalmilitiakid
    na becsatlakoztam a díszes táborba előrendeltem 576 nál várom a kulcsot :D
  • Boron Power
    Amíg még működött a szerver kereső láttam. Utána meg a historyból csatlakoztam.
  • Boxer HUN
    És te biztos láttad mi a szerver neve, amikor a Join now-ra klikkeltél. Ügyi vagy...
  • Boron Power
    Hát aminek a nevében texas volt, arra azért jobb volt fel nem menni :)
  • Palesz2
    na volt alkalma végre laggmentesen kipróbálni :D
    nemrosz, quadoztam is
  • High end PC #6265
    Ááá, végre ma reggel elindult, nagyon állat a játék, szerintem eddig ez lesz a legjobb Battlefield, ha kijön.
    Szerencsére még elmegy a játék 1920x1200-ban 16xQAA-val meg 16xAF-el minden HIGH-on, király.
    Viszont ti is látjátok a DX11 fájlt a játék mappájában? Akkor a max grafhoz DX11 kari kell? Mert nekem még csak DX10 van
  • Boxer HUN
    Mivel a szerverkereső ping értékei megbízhatatlanok, ennek ellenére voltak olyan szerverek ahol egy pillanatra sem akadt meg a játék, ebből gondolom, hogy valami távoli szerverre kerültem, amikor ötödször is sikeresen ugrottam át ugyanazt a homokzsákot.
  • Unreal1942
    Futni csak egyenesen szembe lehet?
  • DummyBoy
    Futás közbeni oldalazás? Próbáltad már élőben? Hála istennek, hogy ilyenek nincsenek ...

Mellesleg erre a medic stuffra kiváncsi leszek ... mivel én difóltból mindig support karakterekkel vagyok, nekem tetszik, hogy összegyúrták a supportot és a medicet, már csak az legyen megoldva, hogy ne legyen olyan a support fegyverek szórása, hogy guggolásból körbelőjük vele a bolygót ...
  • JagFater
    Én feltettem, beléptem, játszottam...
    Lagot leszámítva semmi bajom nem volt vele.

Minden hájpos gém esetén ez van/volt eddig is, hogy nem lehetett letölteni, meg joinolni... EZ egy kibaszott béta, ami ingyé van, így a szarcsimbók is rácuppant, aki egyébként le sem szarja...

Az, hogy mennyire BF stílusú, az más kérdés...
  • Hocsika
    Én lehet hozzáírnám a fegyverváltás lassúságát. De lehet ez csak megszokás kérdése...
  • Hocsika
    Én most 4dik szinten vagyok. Sikerült 2 shotit meg egy másik machinegun-t unlockolni. Az unlockolt fegyó sokkal jobb! Majd próbáljátok ki!
  • JagFater
    A pinget honnan tudod, mennyi volt?
  • Boron Power
    Na akkor a hibák összegyűjtve, mindenki másolja tovább és írja hozzá a sajátját. Nem fontos, hogy mindegyikkel egyetérts, majd kiválasztod melyik érint és azt küldöd tovább a fejlesztőknek. Ha pár százan elküldjük még lehet hatása is lesz:

- kézi fegyverek sebzésének növelése
    - futás közbeni oldalazás
    - helikopter süllyedés növelése elengedett gombok mellett
    - hasalás(bár ezt tuti nem veszik bele az első patchbe, ehhez mélyebben
    bele kellene nyúlni)

• s0n1c
    jahogyja, na igen az nekem se tetszik, de elvileg retailben lehet majd választani fegyverek közül, vagy rosszul tudom?
  • Boxer HUN
    ...höhö... Tegnap annyi jogot osztottam ki a HUN TS-re, mint amikor költöztettük át a jó népet a TS2-ről az új szerverre.

Más.

Este én is kipróbáltam, de hosszabb játékmenetre csak ma késő délutántól megyek fel.
    Előbb a konfigom, viszonyítási alapnak:
    MSI K8N Neo s939
    Athlon64 X2 4200+
    2 GB DDR400 (dual)
    HDD Sata1 módban
    Gainward GF210 512MB
    Windows XP SP3

Első indítás fekete képernyő + hang.
    Második indítás fekete képernyő + hang + egér kulzor
    Harmadik indítás megy minden.
    Beállításoknál egyből a grafikához mentem, gondoltam megpislantom, hogy milyennek érzékeli a fentebb leírt konfigot. Kicsit meglepett, hogy MEDIUM-HIGH vegyesen volt benne. Low semmi. (rosszabbra számítottam).
    A szerverekre történő bejutással voltak problémáim bőven... nem részletezem, viszont amikor play now -al csatlakoztam egy szerverhez, nem igazán válogatott az alacsony pingű szerverek között. Számosítva: 10 szerverből csak kettőn volt jó a ping. A grafika miatt nem akadt a játék. Viszont annál többször dobott ki az asztalra. Aztán, amikor már volt egy normálisnak nevezhető köröm, a vége elött dobott le. Na akkor halasztottam el a további ismerkedést mára.

Messzemenő következtetést nem vontam le, és ti se tegyétek. Ez a játék még fejlesztés alatt van, és nagyon jó lesz. Ha ettől több funkciót engedélyeztek volna a fejlesztők, akkor már nem béta, hanem demó lett volna belőle.

Biztos vagyok benne, hogy a béta ideje alatt a fejlesztők tudomást fognak szerezni a "globális" hibákról, és az elkövetkező egy hónapban ezeket orvosolni tudják, a legnagyobb megelégedettségünkre.

Javítsatok ki, ha rosszul tudom. Elvileg a játékot a későbbiek folyamán nem kell patch-elni, saját maga fogja elvégezni amikor mész játszani. Vajon ez vonatkozik a béta időszakában felmerülő és menetközben javításra kerülő hibákra is?

Személyes véleményem a játékról: Jól el leszek vele! Tetszik.
  • Smithwarden
    Megneztem.
    Tobb orat tudtam vele jatszani durvan laggos, felig laggos es aranylag turheto, nagyjabol stabil szervereken is.
    Elso velemeny hogy ez egy borzalmasan kontar es katasztrofalis munka, egy kb alpha verzio amit csak ugy osszedobtak a PCseknek a konzol verziobol, jo kis kesessel (PC betat december elejere igertek kb), es odadobtak nekik hogy nesztek ragodjatok el ti is valamin, balfaszok.
    Ezt mutatja az is hogy mennyire szarul keszultek fel letoltes szinten es hogy minden masodik dolog amire kattintunk a menube az szetakasztja az egesz ezt az egesz fostalicskat, ha 1-2 embrenel lennenek ilyen gondok akkor megertem, de kb mindenkinel elojonnek azonnal, nem kell a kamu szoveg es a rizsa Gordon-tol hogy kulon csapat csinalta mar egy ideje a PCs verziot, akkor nem ilyen takony szinten lenne osszerakva az egesz alapbol.

A masik veglet az, hogy ezek ellenere is biztos hogy meg fogom venni a jatekot mert egyreszt nincs nagyon mas hasonlo "normalis" katonai multis jatek es jobban tesztelgetve csak elojott az a nagyon jo feeling amit a BC1-ben megtapasztaltam konzolon - kiraly tamado-vedo jatekmod (rush), fizika, jo balance, hitbox, hangok, stb.
    A laggos dolgokat es sok nagyon idegesito bugot nem szamolok mert azokat kijavitjak biztosan, remelhetoleg hamar es nem az 17. patch-el egy ev mulva.
    Erdemes kiprobalni a jatekot kicsit hosszabban, kb 1-2 orat legalabb, illetve eljatszogatni a videobeallitasokkal, contrast, brightness, stb-vel es nem szabad 5 perc utan kilepni a jatekbol, mert van sok elonyos dolog benne ami elso latasra nem tunik igazan jonak.
    A grafika nagyjabol "korrekt" de tobbet vartam egyertelmuen es nem hiszem sokat tudnak javitani 1 honap alatt.
    Ahogy sejtettem ez a palya nem az igazi, elmegy szodaval de a sivatagos Arica Harbour sokkal jobbnak tunik, az kellett volna nekunk is probanak PCre (Vagy akar egy dzsungelos, vagy barmelyik masfajta is hogy jobb lett volna ennel a "kekes-szurkes" havas mapnal en arra tippelek).

Osszefoglalva sztem nagyon jo jatek lesz ez valoszinu, de azert eleg tragya modon talaltak elenk igy az elejen, akarmilyen betanak vagy masnak nevezik is.
  • JagFater
    Ugyan ez. :-)
    Az alap mordály gyakorlatilag használhatatlan...
  • koschwarz
    jaja, határozottan csináljátok ezt, mert így lesz értelme a bétának. aztán meg amit kapunk véglegesnek, az miattunk is olyan lesz amilyen. én vállalom, hogy le is fordítom, csak gyűjtsétek a tapasztalatokat meg a javaslatokat.
  • Hocsika
    Nincs vele bajom, csak a PKM és társait nem nagyon használtam/szerettem BF2-be :) Most szokom :P
  • s0n1c
    reggel 7-kor meló előtt próbáltam kb. 15-20 percig, nem nagyon éreztem lagot, ofc lehet bemákoltam valami jó szervert
  • majkel15
    nektek nem laggol a játék? mert nekem igen, és hát igy nem olyan jó:S
    valahogy nem lehetne meg szüntetni a laggot?
  • RoboGoD
    Érdekes, nekem felhozta az 59 és a 60 Hz-t is 1680x1050-hez. Még csodálkoztam is, mi értelme???
  • s0n1c
    Mi a baj a medic-el?
  • atenza
    Csak fura, ha configba be lehet állítani 60ra, akkor a játékba miért nem...
  • Richard49
    Van bizony..2db is.Huzom is ki izibe!
  • Hocsika
    Jah és akkor ugye a legjobb... BF2-be medic-el voltam általában. Support-ot nem nagyon szerettem. Erre most kicsit ráb@sztam...
  • s0n1c
    Most így hirtelen az ugrott be, hogy ha van joypad csatlakoztatva a pcdhez, akkor húzd ki :)
  • Richard49
    jujj nehogy felakaszd magad az 1hz miatt
  • atenza
    1680×1050-be miért nincs 60Hz-es lehetőség? Csak 59HZ-es van, pedig win7-ben is az alap 60-ra van rakva... :S
  • barmi
  • barmi
    A hasalás nekem is hiányzik ... Kár érte.
  • DummyBoy
    "Amikor a csipába belenézek minden tiszta homály, ezt nem lehet valahogy kiiktatni?"

Érdemes kitörölgetni a szemed ilyenkor, nem jó ha odaszárad ... Én a kutyának is mindig megtörölgetem a szemét, ha csupa csipa, először is nem keni bele semmibe, másodszor ha megszárad akkor irritáló tud lenni!

• Hocsika
    Tegnap este én is sikeresen kipróbáltam a bétát. Első indításra gondoltam feldobom high-ra a beállításokat (1280x1024-be)(quad 9550, 4bg ram, Ati 4890), de 3 round után úgy éreztem, hogy nem lesz jó... Valahogy késett a reakció, nem úgy mozgott, ahogy én szerettem volna. Medium-ra állítva ez tökéletesen kijavítódott. Majd még finomítok a beállításokon, biztos lehet még rajt csiszolni.
    Majd elkezdődött a lag, szerverkereső keresésnél mindig kidobott az asztalra, stb :)
    De History-ból hálisten lehetett csatlakozni.
    Sztem nem lesz ez rossz... Azt inkább nem is mondom, hogy hányszor akartam hasalni...
  • barmi
    Effects=low
    Bloom=false

talán így megoldható? A csillogás wtf?
  • Boron Power
    A hitbox az nagyon jó, pontosan kell lőni, távolra rövid sorozatokkal.

Viszont a sebzést szerintem növelni kellene, mert ha mondjuk hátba lövöm két centiről(tehát nem megy mellé semmi), akkor is kell kb. fél tár.

Helikopteren nehezíthetnének.

Futás közbeni oldalazás nekem kicsit hiányzik.

Esetleg összegyűjthetnénk a problémákat(nem fontos, hogy minddel egyetérsen mindenki), lefordítanánk, és abból kiválasztva mindenki bombázhatná a fejlesztőt. Hátha érünk el valami hatást.
  • Richard49
    Az mi a francert van hogy korbe-korbe forog a karakterem?
  • n003
    aham Repi is öregszik már XDDDD
  • barmi
    Ezek közül mit kell kilőni hogy eltűnjön a homályosodás meg a csillogás
    és kevesebb legyen a brüthál effekt?