51658
-
HUN BECSEHELY #6111 Igazad van.Hagyom pihenni kicsit. -
goldnarmz #6110 Igen, beta. De azon sem fogok csodálkozni, ha a full is tele lesz hasonló f_szságokkal. Szerintem ezt minden BF-fan megszokta már. Box demot is letöltöttem, d.u., és most este már nem tudok szerverre csatlakozni. Detto ugyanaz a "Check your internet connection..." duma, mint PC-n. Az demo, nem beta... -
dekár :( -
zebrock #6108 :DDDDDD mé vazze , a bf2-be a heli egy primitív fos az elődjéhez képest -
najó
nekem kb ennyi volt ez a játék...
egy bétától is szánalom...hatalmas szerencse hogy nem rendeltem meg,még lehet hogy le sem fogom warezolni...
holnap még adok neki egy esélyt,és ha akkor sem akkor vége! -
Kicsit vicces ez a dolog szerintem.
Ők tudhatták mennyi béta kulcsot adtak ki, tudták mire számíthatnak.
Mégis bukdácsol a rendszer?
Mi lesz itt élesben? A végén még nagyobbat buknak mint az MW2 az IWnettel.
Na meg egy külföldi "bérelhető" dedikált szerverrel is ugyanott vagyunk ping szempontjából. Bár van még jó 2 hónapjuk, bele kell húzzanak ha akarnak valamit... -
simon7108 #6105 na most ment 1 kicsit de aztán minden ok nélkul kivágott az asztalra:( -
én meg letőtöm -
Szépen fut. Ha nem lesz lagg én megveszem! -
sok ember látom nincs tisztába a beta fogalmával. Lefogadom az itt lévő "beta teszterek" 90%a leszarja a feedbackek és bugreportok küldését, csak ingyenjátékot akart. Aki nem bírja vissza lehet jönni releasenel...vagy akkor se. -
Szép a graf!!Csak valahogy furcsa! -
Nekem is kiirta masodik inditasra, hogy already used, holott elotte ugye en regisztraltam be. Total kaosz van az accountok kornyeken is, szoval ne temesd meg az 576-ot.
Jatszani sajna meg nem tudtam.
-
-
mennyi teszt szerver van? 30-40? sztem még azon dolgoznak hogy telepítik a szervereket jópár helyre hogy EU gamernek ne az amcsi szervereken keljen toolni és 130 as pingel tolni:D 1-2 nap és sztem javula helyzet:d -
Richard49 #6097 Jo lesz ez azert,egy fasza 'sivatagos' map.. lag nelkul,bugok nelkul. -
-
Jaja, nem lehet joinolni sehova. Várni kell.
-
Pintyőke #6094 Siraly! Irtam nekik email-t remelem majd valaszolnak ra, mert ez igy nem szep dolog am! Remelem mielobb orvosoljak a problemamat! -
exoterm #6093 egy játék amivel nem lehet játszani
érdekes lesz az már biztos
-
Kétszer sikerült játszanom eddig!!Most meg már csak kidobál az asztalra!!Szerintem rohadt terhelt a szeró! -
simon7108 #6091 nekem is ugyan ez van
2x sikerult loadingig eljutni de amikor indult volna a map akkor kicked és annyi...
a connection failed az azért lehet,mert tulterhelt a szerver!
a kicked meg a punkbuster végett de azt meg nem lehet frissiteni mert nincs benne még a játék.... -
pár napon belül sztem tuti csinálnak valamit a laggal.... úgyis tudják hogy egy jó játék élményt kell átadniuk itt hogy mégtöbb vásárlót megmozgassanak... mert ha valaki itt lagg miat fog eltántorodni az csak nekik pénz kiesés... meg ha itt a multit elcseszik és elmennek az emberek hogy egy ilyen laggos fos a háta közepére nem kell akk lewarezolja azt szervasz :D na szal LAGG OFF EA:D -
Thaddeus #6089 Ha olvasod, főmenüben írták alul, hogy nonstop dolgoznak a lag problémán, énszerintem az egész csatlakozást letiltották. -
Szopás. Valaki már használja azt. :S Én is tőlük kaptam, enyém jó volt. -
exoterm #6087 ez a nagy kérdés számomra is
-
Pintyőke #6086 Nah, most ertem haza, szepen lejott a game es mikor szeretnek belepni kozli a kov.:
The register code is already in use!
Tapasztalt mar valaki ilyet? 576-os email-ben kuldott kod! -
hogy lehet játszani ezzel a játékkal?
server browsernél kidob az asztalra,a másiknál ahol kiválasztom a játékmódot meg a pályát ott meg vagy nem történik semmi vagy kiír valami network errort -
Thaddeus #6084 Nos, körülbelül 15-20 percet játszottam eddig, és meg kell valljam megfogott valami benne. Az, ami a cod 4-5-6-ban nem tudott, ez pedig az atmoszféra. Játszottam BF2-őt is, de hát arról most szót se.
Voltam az assault (asszem) ill. recon kasztokkal is, a mesterlövész "dolog" nagyon ott van, sokkal jobban lehet érezni, hogy egy igazi vadászpuska van a kezedben. Az assault fegyvere, az AK eléggé félrehord, ám közelre igazi veszedelem. A gránátvetőt próbáltam embereken használni, félsikerrel... De miközben rohansz társaiddal az ellenfél felé, közben üvölt a sok száz töltény a fejed körül, az valami fantasztikus. Vannak hiányosságok is, mint pl. hogy nem lehet szűrni a szervereket ping szerint, vagy hogy kicsit sokáig tölti az adatokat kezdetben, vagy hogy friendet MÉG nem sikerült felvenni. Az is érdekes, hogy társaid milyenek, hisz hiába írtam ki többször is, hogy MARK THE ENEMY WITH THE "Q" BUTTON, oda se bagóztak, szerintem a legvégén én spotoltam a legtöbb ellenfelet. -
Borg #6083 Gyere oktass minket, úgysincs elég fasság még ebben a topikban :) -
exoterm #6082 hádde nekem csak egy szervert talál, nem értem én ezt... -
igy van,az utolso 1.5-os patch a bf2-esben elbaszta a bf2-est,most jott ez a game es tan jobb lesz, meg van kb 10% es megtudom:) -
bahh, te aztan egy elnyomott vilagban elhetsz... 0 hattertudassal/tapasztalattal :)
Persze ezzel semmi baj nincsen, csak ne eroltesd a dolgot.
Vagy te lennel a helyi ea-s megbizott ?
Mar a hivatalos forumon is anyaznak a browserre, de ott is volt egy rookie, aki mondja a magaet :)
-
De jó, másodszorra áll le a program :S -
Bala10 #6078 mindegy, menjenek csak tovább. :) ezt aki nem érti meg, az ne is maradjon itt. -
Valami i3D szerveren voltam 30-40ping elég elvezhető volt a harc.
Hát van mit javítani meg rajta, de szerintem ütős lesz. Lenyomja majd a Modern Warfare 2 is
-
C0mputers #6076 NEEE rémálom, leszedtem valahonnan és hibás a fájl WÁÁÁÁÁ -
sok kis köcsög szájbabaszott kocka mindig elviszi előlem a helit. hát .... -
A lagg szar. Nem érdekel, hogy nincs benne minden, csak hadd nézzem már meg lagg nélkül :P
-
1024en lowon megyek úgyahogy 2core 3.0, 8600-al, 2g rammal -
Borg #6072 Mondjuk ez tény, hogy nem a rush módot kellett volna rakni a betaba, mert ez kurvára nem Battlefield stílus...