51658
-
Végül is épp ez volt a célja az egésznek. A világ minden égtájára kiterjedő terhelhetőségi teszt.
Nem mellesleg jegyzem meg, össze azért nem omlott a rendszerük. És ez szerintem már önmagában is eredmény. -
mmbike #6390 :) Legjobb játék a COD...és a legrealisztikusabb is! Egyáltalán nem hihetetlen, hogy mandénerből beleáll az ember fejébe a 100 méterről eldobott kés. Ez így van a való életben is!! higyjetek nekem láttam egy Chuck Norris filmben! :)
Marhára nem értem mit kell pampogni a bétán. BÉTA! Aki ezzel a fogalommal nincs tisztába, az inkább játszon a my little pony adventures-el. Azt sem értem minek könyörög valaki egy kulcsért, ha utána csak fikázza hogy "hibás" a játék. Majd akkor pampogj, ha a DEMO lesz hibás, mert februárban lesz DEMO is. -
van olyan akit egyáltalán nem dobott ki 1x sem?
ő milyen op rendszert használ? -
Had fújják csak... aztán nehogy meglepődjenek a végén. "Ami szarul indul, az nagyon jó lesz..." nálam ez mindig így van. -
Talpnyalók... Kíváncsi lennék, hogy hányan játszottak tegnap este...
Lehet lenne valami érdekes szám, hogy még így is mennyien tolták :) -
Nono76 #6386 Innen sikerült szereznem kulcsot: http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php
Nagyon hamar elfogyott!
Figyeljétek, biztos lesz még.
Ezt is érdemes nézegetni: http://www.badcompany2.com/index.php -
JagFater #6385 Imádom ezeket a kódbérenc oldalakt. :-DD
Hogy örül a szájuk. :-)
Trónról beszél, mikor ez egy béta b+. -
Paranoia #6384 Döcögős a Bad Company 2 PC beta startja -
A Tamado-nak(attacker) rogton mikor leugrasz a repcsivel:) -
Engem is nagyon szavar. Hiába a max, meg az acceleration, akkor is lassú az egér. -
HUN BECSEHELY #6381 2-oldalt olvass vissza.Ott van a link,vagyis a linkek -
buko20 #6380 honnan tudok béta kulcsot szerezni? -
i7 920 @ 4.2 Ghz
TRI SLI GTX 280's
6 gigs of Ram
Eveything on High
88 - 100 FPS in TRI SLI
60 FPS on Single Card
-----
I average 80-100 fps
Dual-SLI - 285's
-----
Intel Core2Duo E8400 @ 3.6 ghz
GTX 260
3 gigs ddr2 800 4-4-4-12 timings
Windows XP 32 bit
Latest 192.61 Driver
FPS 30-40`s Sometimes hits low 50`s
FPS 86-90 on MW2
-----
-
Thaddeus #6378 A támadó csapatnak, ott ahol ledob az ejtőernyő, ilyen számítógép van kirakva a földön, szemmagasságban. Use gombbal használhatod, R betűvel emelkedsz. -
Este meg ma reggel sikerült laggmentesen játszanom. A játékélménnyel nincs gondom, kb erre számítottam (sosem bfeztem).
A hangok azok nagyon ott vannak.
Viszont reméltem, hogy kicsit jobban fog futni, remélem csináltak még valamit közben, hogy jobban fusson.
És remélem a véglegesben több opció is lesz a grafikára.
Kéne egy új proci :S -
Naaa, valaki nem tudja lehet e még beszerezni valahonnan beta keyt, most jött le és már nagyon kíváncsi vagyok milyen.
A videók alapján Ha jól fut, tuti bevétel... -
És _honnan_ van UAV, meg kiknek? :D Még csak nem is láttam... -
UAV-val bemered es jon 1raketa a kill ha eltalalsz vmit akkor kapsz pontot:)
eugabesz egyelore nincs de szerintem majd lesznek csiterek nefelj:) -
eugabesz #6373 Meg tele van csíterrel mi??Neked úgy is az a vesszőparipád...meg hogy a másik mennyire nem tud játszani..
-
Paranoia #6372 UAV lövés után?
UAV tud lőni?
-
az UAV minden loves utan 10sec kell hogy elteljen az uj toltesig:) -
Menüben nem ártana egy apply gomb, meg mondjuk ha be is lehetne zárni a megnyitott ablakokat, hasznos lenne :D -
mmbike #6369 Közelebb hajolsz a monitorhoz :) -
lol,jo kerdes de sajnos nincs zum anyira:) -
Valaki rájött már hogyan kő zúmóni?
-
nem :( -
még mindíg béta.
-
akkor oks.nem próbálgatom tovább .csak akkor ezt is bele lehet venni.gondolom ezt nem nagy cucc javítani. -
Paranoia #6363 Szép napot.
Az asztalra kidobálás megoldódott már? -
buko20 #6362 Hello.Megrendeltem a játékot , bétakulcsot honnét tudok szerezni? -
Dzsimbao #6361 Nekem is ez van, mindegy hogy állítgatom az egér csúszkákat, 5x kell felemelnem az egeret hogy 180 fokot forduljak, minden más játéknál jó.
Reméljük javítják. -
nekem nem laggol,csak az a baj hogy rengeteg hulye fasz van aki nemtud jarmuvel harcolni,UAV-t hasznalni fasza jo,de hogy rengeteg hulye codos jatszik tankkal es elore hatra setal azt nem banja hogy 20csik van a tankbol epsegben... -
ott is max mert alapból gyorsan szeretem.akkor lehet csak nekem lassú pl codokhoz képest.ti meg bírtok fordulni az emberrel egy egérpadnyi területen? -
nálam minden 1-esen.én minden játékon fentebb mert általában elég gyorsan játszom nem vagyok az a kempelős típus.viszont itt hiába húzgálom a csúszkát.akkor ez ezek szerint vagy csak nálam probléma vagy mindenkinél így van és csak engem zavar:D
-
barmi #6357 Az nem lehet hogy XP-ben van túl lassúra állítva? csak 1 5let -
Bele van építve egy auto update így szerintem várható valami :) -
Richard49 #6355 Mi a franc tortent megint?Majdnem minden szerver meghalt.. -
Maxra???
Nálam 0.2-n van :D
-
Detto ugyanez, eddig 1 program nem szerette a 64-es win7-et (traktor dj) de az is csak neha szarakodik, szoval lehet nem is ez a baja. XP mar nagyon fapados lenne ezutan. -
az egér érzékenységre tud valaki megoldást?felhúztam az összes csúszkát már max-ra de még mindig kell egy külön asztal ha az emberrel körbe akarok fordulni:D minden más játéknál jó.egyébként a játék hangulatra nagyon ott .csak a sebzés zavar .rengeteg töltény kell egy emberbe.és ami a legrosszabb hogy ha elkezdtek löni valakit és az pl sniperos akkor vígan rámfordul és lelő:D szóval azon is állítani kellene ha belelövök valakibe érezze már meg.