51658
  • Boxer HUN
    Végül is épp ez volt a célja az egésznek. A világ minden égtájára kiterjedő terhelhetőségi teszt.

Nem mellesleg jegyzem meg, össze azért nem omlott a rendszerük. És ez szerintem már önmagában is eredmény.
  • mmbike
    :) Legjobb játék a COD...és a legrealisztikusabb is! Egyáltalán nem hihetetlen, hogy mandénerből beleáll az ember fejébe a 100 méterről eldobott kés. Ez így van a való életben is!! higyjetek nekem láttam egy Chuck Norris filmben! :)
    Marhára nem értem mit kell pampogni a bétán. BÉTA! Aki ezzel a fogalommal nincs tisztába, az inkább játszon a my little pony adventures-el. Azt sem értem minek könyörög valaki egy kulcsért, ha utána csak fikázza hogy "hibás" a játék. Majd akkor pampogj, ha a DEMO lesz hibás, mert februárban lesz DEMO is.
  • ToCsEk
    van olyan akit egyáltalán nem dobott ki 1x sem?
    ő milyen op rendszert használ?
  • Boxer HUN
    Had fújják csak... aztán nehogy meglepődjenek a végén. "Ami szarul indul, az nagyon jó lesz..." nálam ez mindig így van.
  • Hocsika
    Talpnyalók... Kíváncsi lennék, hogy hányan játszottak tegnap este...
    Lehet lenne valami érdekes szám, hogy még így is mennyien tolták :)
  • Nono76
    Innen sikerült szereznem kulcsot: http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php
    Nagyon hamar elfogyott!
    Figyeljétek, biztos lesz még.
    Ezt is érdemes nézegetni: http://www.badcompany2.com/index.php
  • JagFater
    Imádom ezeket a kódbérenc oldalakt. :-DD
    Hogy örül a szájuk. :-)
    Trónról beszél, mikor ez egy béta b+.
  • Paranoia
    Döcögős a Bad Company 2 PC beta startja
  • nandorb
    A Tamado-nak(attacker) rogton mikor leugrasz a repcsivel:)
  • Iceman
    Engem is nagyon szavar. Hiába a max, meg az acceleration, akkor is lassú az egér.
  • HUN BECSEHELY
    2-oldalt olvass vissza.Ott van a link,vagyis a linkek
  • buko20
    honnan tudok béta kulcsot szerezni?
  • ToCsEk
    i7 920 @ 4.2 Ghz
    TRI SLI GTX 280's
    6 gigs of Ram
    Eveything on High

88 - 100 FPS in TRI SLI

60 FPS on Single Card

-----

I average 80-100 fps

Dual-SLI - 285's

-----

Intel Core2Duo E8400 @ 3.6 ghz
    GTX 260
    3 gigs ddr2 800 4-4-4-12 timings
    Windows XP 32 bit
    Latest 192.61 Driver
    FPS 30-40`s Sometimes hits low 50`s
    FPS 86-90 on MW2

-----

• Thaddeus
    A támadó csapatnak, ott ahol ledob az ejtőernyő, ilyen számítógép van kirakva a földön, szemmagasságban. Use gombbal használhatod, R betűvel emelkedsz.
  • Fpocok
    Este meg ma reggel sikerült laggmentesen játszanom. A játékélménnyel nincs gondom, kb erre számítottam (sosem bfeztem).
    A hangok azok nagyon ott vannak.

Viszont reméltem, hogy kicsit jobban fog futni, remélem csináltak még valamit közben, hogy jobban fusson.

És remélem a véglegesben több opció is lesz a grafikára.

Kéne egy új proci :S
  • danikarate
    Naaa, valaki nem tudja lehet e még beszerezni valahonnan beta keyt, most jött le és már nagyon kíváncsi vagyok milyen.
    A videók alapján Ha jól fut, tuti bevétel...
  • dronkZero
    És _honnan_ van UAV, meg kiknek? :D Még csak nem is láttam...
  • nandorb
    UAV-val bemered es jon 1raketa a kill ha eltalalsz vmit akkor kapsz pontot:)

eugabesz egyelore nincs de szerintem majd lesznek csiterek nefelj:)
  • eugabesz
    Meg tele van csíterrel mi??Neked úgy is az a vesszőparipád...meg hogy a másik mennyire nem tud játszani..
  • Paranoia
    UAV lövés után?
    UAV tud lőni?
  • nandorb
    az UAV minden loves utan 10sec kell hogy elteljen az uj toltesig:)
  • Magh
    Menüben nem ártana egy apply gomb, meg mondjuk ha be is lehetne zárni a megnyitott ablakokat, hasznos lenne :D
  • mmbike
    Közelebb hajolsz a monitorhoz :)
  • nandorb
    lol,jo kerdes de sajnos nincs zum anyira:)
  • Running
    Valaki rájött már hogyan kő zúmóni?
  • ToCsEk
    nem :(
  • Boxer HUN
    még mindíg béta.
  • Batistuta007
    akkor oks.nem próbálgatom tovább .csak akkor ezt is bele lehet venni.gondolom ezt nem nagy cucc javítani.
  • Paranoia
    Szép napot.
    Az asztalra kidobálás megoldódott már?
  • buko20
    Hello.Megrendeltem a játékot , bétakulcsot honnét tudok szerezni?
  • Dzsimbao
    Nekem is ez van, mindegy hogy állítgatom az egér csúszkákat, 5x kell felemelnem az egeret hogy 180 fokot forduljak, minden más játéknál jó.
    Reméljük javítják.
  • nandorb
    nekem nem laggol,csak az a baj hogy rengeteg hulye fasz van aki nemtud jarmuvel harcolni,UAV-t hasznalni fasza jo,de hogy rengeteg hulye codos jatszik tankkal es elore hatra setal azt nem banja hogy 20csik van a tankbol epsegben...
  • Batistuta007
    ott is max mert alapból gyorsan szeretem.akkor lehet csak nekem lassú pl codokhoz képest.ti meg bírtok fordulni az emberrel egy egérpadnyi területen?
  • Batistuta007
    nálam minden 1-esen.én minden játékon fentebb mert általában elég gyorsan játszom nem vagyok az a kempelős típus.viszont itt hiába húzgálom a csúszkát.akkor ez ezek szerint vagy csak nálam probléma vagy mindenkinél így van és csak engem zavar:D
  • barmi
    Az nem lehet hogy XP-ben van túl lassúra állítva? csak 1 5let
  • uHs Gerzson
    Bele van építve egy auto update így szerintem várható valami :)
  • Richard49
    Mi a franc tortent megint?Majdnem minden szerver meghalt..
  • Hocsika
    Maxra??? Nálam 0.2-n van :D
  • Hamed
    Detto ugyanez, eddig 1 program nem szerette a 64-es win7-et (traktor dj) de az is csak neha szarakodik, szoval lehet nem is ez a baja. XP mar nagyon fapados lenne ezutan.
  • Batistuta007
    az egér érzékenységre tud valaki megoldást?felhúztam az összes csúszkát már max-ra de még mindig kell egy külön asztal ha az emberrel körbe akarok fordulni:D minden más játéknál jó.egyébként a játék hangulatra nagyon ott .csak a sebzés zavar .rengeteg töltény kell egy emberbe.és ami a legrosszabb hogy ha elkezdtek löni valakit és az pl sniperos akkor vígan rámfordul és lelő:D szóval azon is állítani kellene ha belelövök valakibe érezze már meg.