51658
-
Richard49 #6071 Csak a map a szar..de nagyon -
Borg #6070 Mit adtak ki? Bétát. Nem a játékot... Ráadásul nyilván a lehető legkisebbre akarták venni a beta klienst, csak annyi van benne, ami a teszteléshez kell. Nincs ezzel semmi gond szerintem. -
Nah , 1 óra játék után : vegyesek az érzéseim, ez nagyon messze van a bf2 feelingtől , inkább cod ez mint bf, lehet ettől még jó játék de számomra csalódás , első körben.Egy rohadt nagy káosz és kavalkád az egész , okés ,hogy 1 map meg beta de az irányvonalat már látom. Egy game ahol a heli lebeg egyhelyben ha elengedem a billentyűket ....... ,a 8 éves pisdtike is elvezeti, ettől féltem ........ -
Richard49 #6068 Majdnem minden szerver leallt.. lol -
majd elkuldi turelem rozsat terem -
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc-beta/
itt lehet feedbackelni. -
MOst majd az jön, hogy mindenkit ledobnak a szerverekről, rebbot, aztán holnap újra próbálkozhat. The end mára.... -
DieHard #6064 Szevasztok . lenne valakinek egy feles kulcsa. Galaxis, kbszott velem, nem küldte el :(. [email protected] cimre kérhetném ha akad, köszi előre is -
Kb 1 órája először ekem elindult, de most hiába próbálék fellépni, először nekem is a kick-es üzenet jött, de most már a server browsernél is kidob. Semmi hibaüzenet... -
A szerveren meg tudom nézni mekkora pingem van? Mert nyomtam tabot de mintha nem lett volna ott ilyen, csak a pontok.
Tank csöve nagyon lassan fordul.
A next weapon/previous weapont nem lehet átbindelni, pont ellenkezőleg lenne jó nekem.
Ennél a mapnál csak akkor lehetett volna szarabbat adni, ha egy esős éjszakait kapunk.
Friendbe nem lehet berakni senkit még ugye? -
Tényleg baxxxát meg. A Tesco-ban is felkészülnek a nyitás napra....
-
laggos lófasz az egész, nem birok rendesen játszani -
Bala10 #6059 odáig nem merészkedtem még el sose:D -
simon7108 #6058 ez nemigaz:(
kilép...
lehet rossz a verzio amit leszedtem?
de amig probáltam play now-ozni akkor azt irta,hogy connection failed please try again later... -
Pár kép:
Az árnyékot kivéve minden high, 1x AA(nem nagyon láttam off-ot).
Ja és 1xer sem dobott le. -
Ez pont azért lett public beta, mert érezték, hogy elcsesztek valamit, de nem volt kapacitásuk ennek kiderítésére. És mivel mi vagyunk olyan marhák és nekiugrunk így fény derül ezekre a dolgokra, már csak a javítás van hátra :) Igen csak szar verziót sikerül kiadni a kezükből ez már biztos. -
es akkor mi van, ezt 10 eve is ciki lett volna kiadni ilyen minosegben.
A legegyszerubb ingyenes multis jatekoknak is igenyesebb/hasznalhatobb a koritese mint ennek.
Az oke, hogy a helyzet megfordul ha el is indulna, de egyelore nem indul :)
nem beszeleve a fent felsorolt hianyossagokat fel ora alatt ki lehetne javitani, de csak nem hajlandoak ra 5 eve sem.
-
Richard49 #6054 Nah,kiprobaltam..
A jatek televan bugokkal...Ez tenyleg nem beta,hanem alpha.
Es miert pont egy ilyen fos mapot kellett berakni?Miert nem lehetett volna azt,ami ps3-n volt?Elveszi a kedvemet ez a map a jatektol..kicsi,es szar.
Grat Dice,ezutan leshetitek hogy megveszem-e a jatekot! -
ma már nem fog megoldódni
mindenki próbál 2 percenként csatlakozni hátha 21.jére jó lesz
persze hogy túlterhelt a rendszer -
Én sem értem az egészet. Már vége egy BÉTA tesztelésnek, tudják, hogy fél millió hülye nyomul majd első körben, ezekre fel lehet készülni.
Nekem ne mondja senki, hogy nekik rossz ez a felhajtás, hiszen ha minden fasza lenne vennék mint a cukrot. Így meg az emberben felmegy a pumpa, aztán vesz egy Alien3-at inkább.
Azt sem értem, miért laggolnak a szerverek. Ha menne már a játék sokkal többen mennének fel. -
Nekem is! :( -
Én várok 1 órát ha akkor sem lesz jó akkor majd holnap próba. Engem a laggon kívül az egérmozgás is zavar. Kurvára nem "smooth" mint amit "igényesebb" fpsben megszoktam(lehet a lag miatt?).
Meglátjuk
Nekem a menüvel nincs bajom, teljesen jó(akár 16:10 akár 16:9)
Grafika is okés. -
azért nem kell temetni a játékot már most
sajnos várható volt hogy a mai nap rámegy arra hogy az összeomlott rendszert heylrerakják és kicsit "eloszoljon" a tömeg -
zuzu7 #6048 nem nem -
Paranoia #6047 Alul írja az infó csíkban,h dolgoznak a lag problémán.
azt hiszem majd 7végén neki ugrok még 1x,addigra talán rendbe lesz.
-
Borg #6046 Franciák is jók, én ott toltam, PB nélkülin. Nem dobált ki, lag is csak egyszer volt, de akkor ugrált minden oda vissza. -
szerver keresésnél csak nálam lép ki most ?
amúgy a játék HATALMAS :))))) -
te nyomod mar a gamet? -
beta...
(soha nem próbáltam ki beta játékot még, és nem is fogok) -
Bala10 #6042 német szerverek elég jók azért, 30-40es pingel még lehet jót játszani és warozni:) -
Ez szerintem sem beta.Ez valami olyan kezdetleges verzió lehet ha ez így marad,hogy ihaj.Megmondom őszintén,hogy az az érzés fogalmazódott meg bennem,hogy ezt ők sem gondolhatták komolyan:(
remélem holnapra változik a helyzet,nem temetem a játékot -
simon7108 #6040 nekem amikor rámentem a server browserre keresett 1 ideig és oszt kidobott a desktop ra:(
de remélem most jo lesz. -
Borg #6039 Lehet elkerülte a figyelmedet, de ez egy beta. -
roviden dice...
mindent elmond, regisztracios kulcsnal nem megy a "vagolap"-rol masolas, ha elirja az ember, mert nem megy jol a overwrite/insert mode, kitorli az egeszet ird be ujra.
A fomenu puritan, ez a banner csinosabb mint a jatek fomenuje, de cserebe 16:9-ben diszeleg a 16:10-es monitoron. A serverbrowser nem tud rendezni semmire. Komolyan 5 evvel ezelott is ugyanazek a betegsegei voltak. Ezt aki a korites gui-t irja mar akkor fel kellett volna kotni.
A jatek biztos jo, egyszer kicked from server, azota meg a teljes program is bezarodik, ha kapcsolodni szeretnek.
Ja arrol tajekoztat az also scroll menuben, hogy tudnak a lagrol dolgoznak rajta :)
jaj, ulhettek volna meg rajta egy-ket evet.
-
eLiXir #6037 hova lehet feedbackeket kuldeni? -
hát úgy tűnik hogy ma már nem tolom :S -
vagy kick-el, vagy azt irja hogy ellenőrizzem a netkapcsolatomat, nettel semmi baj , nem rétem mi baja -.-
login is vagy 1percig tart... -
Engem is kidob asztalra, meg laggol meg connection error hegyek.Majd holnap ránézek megint asszem. -
goldnarmz #6033 Ohh, köszi. Akkor ez is butítva lett... -
Borg #6032 Szerintem nincsenek benne high textúrák, azért ilyen kicsi a beta kliens. Hiába állítasz maxra mindent, úgy is elég kaki a kinézete.