51658
  • barmi
    f@sza! Akkor ha végeztem a melóval feltolom W7 alá is.
  • barmi
    vagy kiadják közkézre a szerverfájlokat vagy maradunk a szopóágon sajnos. remélem hogy az első fog bekövetkezni
  • Boxer HUN
    Nem kéri a kulcsot, mert az EA acchoz van már reggelve...
  • miki10
    nekem semmi hibát nem hozott elő, csak laggol a játék reggelota:S
  • barmi
    ha Xp-n már fent van és felteszem w7-re is (mert mind2 oprendszer fent van a gépen) akkor jó hozzá ugyanaz a kulcs amit xp-n használtam vagy kell egy másik? egyáltalán kell kulcs?
  • Hocsika
    Én szerettem az XP-t, nincs vele semmi bajom. Most Win 7em van 64 bit-es, és ez is nagyon jó! Ha meg valakinek nem megy valami, az nem biztos, hogy oprendszer hiba, lehet csak egy egyszerű "user error"
  • eugabesz
    Tudjátok mit figyeltem meg??
    "Tanul" a játék.Megszokja a gépem,mert először nekem is bejött szinte minden hiba amit itt felsoroltatok.Aztán..már tudtam szervert keresni..hagyta,Aztán már egyre fel is engedett.Kicsit később már talált még egy szervert amire fel engedett,megint később már engedett pár lépést hatalmas lag-ok közepette menni.Nem sokkal később már célozni is tudtam...sőt!! lelőttem valakit.Na ezt csináltam tegnap este 8-tól úgy hajnali 2-ig.Aztán megúntam.
  • Running
    Arra tényleg kíváncsi leszek, hogy a bétához lesz e javítás. Konzolnál nem volt.
  • Running
    Én már fejben játszom le a meccseket hasalva, öregurasan.
  • Clava
    lehet
  • Magh
    Nem tom, legalább 100 játékot tettem fel mióta Win7 64-et használok, köztük jópár 10 év körüli, és vígan elfutnak, az egész sokkal stabilabb az XP-nél. Ez sem dobott még ki egyszer sem.
  • Boxer HUN
    Nincs a hetessel semmi baj... (XP-vel sem)
  • Boxer HUN
    Lehet, rossz helyen keresed???
  • Balinthun
    és miért is kéne vista???? mert az egy megbukott hulladék??? vagy a win7 mert azzal van tele a különböző játékok fórumai hogy így meg úgy nem megy win7 alatt???
  • Clava
    miért nincs még torrenten
  • ToCsEk
    kéréds:

van ez az odlal hogy can you run it...

lefuttam bc2-höz és vgahoz iylet ír :

You Have: ATI Radeon Graphics Processor (0x9442)

ez normális? :D driver fentvan... miért nem mutattja rendesen a vga-mat?
  • Livius
    Xp 64, az egy fos. Ehez a játékhoz illene minimum egy Vista a futtatáshoz.
  • Boxer HUN
    ...disconnect.
  • harvypoker
    titeket legalabb kidob :D
    enmar hulyere nyomkodtam a play now gombot legalabb 20-30x de semmi hiaba jatszom el ezt orankent
    komolyan mondom mar kezdem azt hinni csak az xp 64 eseket szopatjak (vagy esetleg csak kulon engem :D )
  • Balinthun
    persze nyilván béta csak az a baj hogy így még a balance-t se tudják ellenőrizni, javítani mert egy rendes kört nem lehet megcsinálni! mondjuk az már látszik hogy ennél a pályánál a faszkemper reconosok vannak előnyben meg aki beszáll egy tankba! Itt az assaultnak nem sok babér terem. Egyébként legalább lehetne a két oldalnak különböző fegyvere!
  • miki10
    nektek kicsit se laggol a játék? mert nekem laggol, föleg ha találkozok egy enemy vel akk a legrosszabb a lagg:S

nem tudtok vmi megoldást hozzá?
  • barmi
  • barmi
    beta ...
  • ToCsEk
    hát most NA
  • Balinthun
    de jó hogy ezért egy forintot se fizettem: kidobál, laggol... egyébként a játék nagyon ott van mondjuk lehet nem ezt a pályát kellett volna választani... remélem még optimalizálnak rajta mert kicsit húzosnak érzem a gépigényt...
  • barmi
  • Hamed
    Van HP, legalabbis killcamban mutatja, engem a regeneralodas zavar, remelem azt be lehet allitani szerver oldalon. Amugy ez a dolog miert konzolos?
  • ToCsEk
    linkeltem a képet ugye, ott töltött 40percet kb,

total commander nyitva volt meg firefox is és úgy lőttem a képet :)

aztán írták hogy háttérben fut a cucc, lecsuktam commandert, firefoxot is és ott volt hogy adjam meg a helyet hogy hova rakja a gamet :D

szóval semmi gond nem volt, szimplán csak takarták a telepítőt :D
  • barmi
    valahol lehet nézni statot?
  • Nono76
    Oké, és köszönöm a választ!
    Üdv!
  • Husimoto
    Ugyenez van nálam is folyamatosan kidobál. Valamikor 1 perc valamikor 5 perc után de eddig még mindig kidobott olyan nem is volt, hogy én hagytam abba :D
  • barmi
    hogy sikerült megoldani pb problémát ? ha jól emléxem nálad volt valami gebasz pb-vel.
  • barmi
    detto. Dolgoznak rajta gondolom
  • ToCsEk
    alul írja ki a te cuccaidat középen :)

ő és külső nézet járművekben nincs?

• ToCsEk
    hmhm

csak nálam lép ki a játék kb mindennnél?

pl: jön heli q-zom, lönék rá tankal kidob :D
    recon mozgásérzékelő labda dobnám el kidob :D

remélem ezeket mihamarabb javítják ;)
  • barmi
    Már nincs meg sajnos, elkelt! Ezt írtam a pm-ben is. Sry
  • dronkZero
    Azt jól láttam, hogy balra fent minden killt kiír, csak épp azt nem, amit én öltem meg?
  • RYO21
    Nah kipróbáltam ajátékot. fileplay-es kulcsal megy.
    Graf az szép, viszont rosszabbul fut a játék a gépement mint a crysis, vagya a gta IV. Remélem optimizálják.
  • Boxer HUN
    ...majd a véglegesben.
  • Nekrofil
    nincs offline mode